Ramona Olaru, înlocuită la Neatza cu Răzvan și Dani de Oana Matache. Ea va participa la altă emisiune din trust

 Tudorache Simona
.

Ramona Olaru a fost înlocuită la Neatza cu Răzvan și Dani. Asistenta TV nu mai este prezentă la Antena 1 nici la ediția de weekend a emisiunii, unde apărea alături de Diana Munteanu. Motivul este unul cât se poate de întemeiat. Vedeta filmează pentru „Splash! Vedete la apă'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Emisiunea a fost sistată anul trecut, dar vara asta va fi din nou difuzată, așa că filmările sunt în toi. Dacă în urmă cu doi ani vedete și-au arătat măiestria la sărituri la Bacău, de această dată „Splash! Vedete la apă' are loc la București. Ramona Olaru ar putea fi înlocuită la show-ul de dimineață de la Antena 1 cu Oana Matache, nimeni alta decât sora Deliei Matache. Ea va reveni, însă, în proiect atunci „Splash! Vedete la apă' își va decerna câștigătorul, conform Cancan.

ramona-olaru-4ramona-olaru-4

Ramona Olaru, înlocuită la Neatza cu Răzvan și Dani de Oana Matache

Ramona Olaru a început să fie tot mai apreciată în trustul în care lucrează, așa că primește tot mai multe proiecte. Ramona Olaru a fost dorită și la Asia Express, dar a declinat oferta. Ea a susținut că s-a luptat cu greutățile și în copilărie, așa că nu mai vede în asta o provocare.

Nu vreau să mă duc în Asia sau, după caz, America Express, pentru că sunt crescută la fermă fără toate neajunsurile, fără mâncare, fără dormit, fără apă caldă, fără căldură, fără toate cele. Deci pentru mine nu ar mai fi o provocare.
Nu mi se pare că mă duc în ceva: uau, ce fac eu aici? Ar fi așa: ok, așa și? Plus de asta nici nu am o persoană de bază cu care măcar să mă duc să fac caterincă, să fac un show extraordinar',
a mărturisit asistenta de televiziune.

Ramona Olaru a plecat de jos, dar a ajuns departe. În copilărie, vedeta îmbina școala cu muncile câmpului, dar avea numeroase visuri, care, într-o zi, au prins contur. Astăzi, Ramona Olaru are numeroși următori în online, dar și la TV și a reușit să dobândească tot ce și-a dorit.

Citește și: Cum se înțelege Gabriela Prisăcariu cu nașii de cununie Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu: „Ei stau la Timișoara și atunci nu prea apucăm să ne vedem foarte des”

Citește și: CRBL, prima reacție după ce a fost surprins alături de o tânără, la o lună de la anunțul divorțului: „Nu trebuie să dau justificare nimănui, îmi trăiesc viața cum știu. Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect, iar ea…'

Citește și: Diana Dumitrescu și-a schimbat regimul de viață și a slăbit. Ce diagnostic a primit din partea medicilor: „Așa dureri ce am avut, nu mai îmi vine să mănânc, pentru că mi-e frică”

Citește și: Fiul Monicăi Anghel a fost victima bullying-ului: „Diferența o fac părinții. Nu a fost nevoie să mă prind, pentru că el a venit și mi-a spus…'. Cu ce se ocupă acum Aviv / EXCLUSIV

Ramona Olaru nu le vorbește părinților despre viața ei

Vedeta recunoaște că nu obișnuiește să le povestească părinților săi multe lucruri despre viața sa, păstrează legătura, dar nu le știe cu adevărat părerea despre profesia pe care a ales-o și tot ce trăiește.

„Între noi nu există o relație în care să ne povestim viețile, noi vorbim, păstrăm legătura, suntem ok, dar pe noi așa ne-au format, crescut, ca să nu ne exprimăm sentimentele sau emoțiile. La noi nu a existat „te iubesc’ sau „hai să te iau în brațe’. Crescând așa rece, nu am considerat că părerea lor e importantă, așa au funcționat lucrurile tot timpul. Nu am simțit să construiesc mai mult, pentru că nu am fost învățată așa. Eu, în general, vreau să mă schimb, să mă duc la polul opus. Am început să citesc mult, extraordinar de mult, lucru pe care nu l-am făcut în școală’, a declarat Ramona Olaru, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton