Ramona Olaru a fost înșelată de iubit, în trecut. Cum a reacționat când l-a prins în pat cu o altă femeie: "Să îi vezi dezbrăcați în fața ta..."

 Dumitrache Laura
.

Ramona Olaru are o carieră de succes, iar recent a declarat că iubește din nou, după despărțirea de Cătălin Cazacu. Recent, asistenta tv de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre foștii iubiți și a mărturisit ca a fost înșelată. Ba chiar, și-a prins partenerul în pat cu o altă femeie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru se numără printre cele mai apreciate vedeta de la noi. Asistenta Tv a povestit recent că a fost înșelată și a mărturisit cum a reacționat în momentul în care și-a prins fostul partener în pat cu o altă femeie. Ramona Olaru a explicat cum a reușit să treacă peste trădările în dragoste.

img (2)img (2)

Invitată în podcastul moderat de Jorge, Ramona Olaru a făcut dezvăluiri inedite despre relațiile sale amoroase. Asistenta TV a fost căsătorită cu Bogdan Olaru timp de trei ani, iar după ce au divorțat, vedeta s-a cuplat cu Cuza, de la Noaptea Târziu. Relația lor nu a rezistat, cei doi rămânând prieteni și colegi de platou. De asemenea, a fost logodită cu Cătălin Cazacu, dar s-au despărțit.

Citește și:Ce nu acceptă Ramona Olaru sub nicio formă. Lucrurile care o enervează: „Nu suport. Pentru mine nu mai exiști…”

Citește și:Cum și-a câștigat Ramona Olaru primii bani, la 12 ani: „Ai mei nu mai aveau bani și a trebuit să muncesc'. A avut trei joburi în perioada facultății

Citește și:Bianca Drăgușanu l-a părăsit, din nou, pe Gabi Bădălău. De cine s-ar fi îndrăgostit lulea afaceristul

Citește și:Scandal monstru după ce Ema Uta s-a sărutat cu fiul unui cunoscut afacerist. Iubita bărbatului l-ar fi informat pe Alex Bodi de aventura celor doi

Ramona Olaru a fost înșelată de iubit, în trecut

Ramona Olaru, 34 de ani, se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Asistenta TV de la Neatza cu Răzvan si Dani are o carieră de succes, iar în urmă cu câteva luni a anunțat că iubește din nou. Invitată în podcastul moderat de Jorge, Ramona Olaru a făcut dezvăluiri inedite despre viața sa amoroasă. Mai mult, asistenta tv a mărturisit că a fost înșelată de un fost iubit, ba chiar l-a prins în pat cu o altă femeie.

„Am fost înşelată, da. Dar cred că m-a ajutat. Adică una e să bănuieşti tu, să crezi, să ai impresia şi alta e să îi vezi cu ochii tăi. Nu vorbesc despre subiectele astea pentru că s-au dus, dar ca idee, imaginea a existat la un moment dat în viaţa mea. Și cred că m-a ajutat extrem de mult să o văd, imaginea asta. Am rămas mută, n-am știut cum să reacționez și apoi am plecat. M-am gândit ce am de făcut într-o astfel de situație: să mă întorc, să ne împăcăm… De ce să mă împac? Asta în momentele în care mai aveam de rezolvat probabil niște traume. Asta se întâmpla acum mult timp. M-a ajutat să înțeleg că nu-mi trebuie așa ceva în viața mea niciodată. De ce aș sta cu un asemenea om? De ce aș împărți un om cu cineva? A fost dur, fix ca în telenovele a fost', a mărturisit Ramona Olaru în podcast-ul moderat de Jorge.

Ramona Olaru iubește din nou, după despărțirea de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au format un cuplu aproape doi ani, și chiar au fost logodiți. Spre surprinderea multora, relația lor a luat sfârșit înainte de a face pasul cel mare, iar acum, asistenta tv iubește din nou. Mai mult, Ramona Olaru a explicat și cum ar trebui să arate bărbatul cu care va avea copii. „Tatăl fetiței mele… vreau să fie super protector și atent, să fie iubitor, să fie sensibil, dar nu să plângă precum fetele, să fie sensibil în diverse situații, să fie darnic, dar nu mă refer la mine, să-mi ia mie, darnic în general, cu oamenii, orice poate să ofere, să ofere.Să fie și el înalt, nu mai vreau de ăștia mici. Nu mai pot să mă uit în jos, îmi cade coroana. Nu-mi plac neapărat bărbații care fac sală, nici foarte slabi, dar nici foarte plini, normali, prefer mai brunet cu ochi căprui, pot să fie și verzi ochii. Mi-ar plăcea o fetiță cu ochii verzi, frumoasă ca mine cu ochii verzi.', a mai declarat Ramona Olaru.

Ramona Olaru are o relație în momentul de față, dar preferă să fie discretă cu detalii referitoare la iubitul ei. Mai mult, șatena nu a vrut să dezvăluie identitatea bărbatului din viața ei. „Nu! Clar, nu! (n.r. nu îi spune identitatea) Nici nu o să îl vedeți prea curând. Am hotărât așa de această dată! Până nu am inelul pe deget sau data nunții stabilită, nu îl mai cunoaște nimeni! Bine, prietenii apropiați, da! O parte. (n.r. l-au cunoscut)', a spus Ramona pentru Ego.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton