Ramona Olaru l-a impresionat pe Enrique Iglesias cu dansul ei. Reacția artistului, după ce a postat-o pe Instagram: „Este uimitor"

 Tudorache Simona
.

Ramona Olaru a reușit să ajungă la inima lui Enrique Iglesias. Artistul a curtat-o cândva pe Diana Munteanu, dar acum pare impresionat de asistenta TV de la Antena 1, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vedeta s-a filmat în ce timp ce dansa pe una dintre piesele lui Enrique Iglesias, iar artistul nu a trecut cu vederea acest fapt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Solistul a postat clipul pe pagina sa oficială de Facebook și a reușit să strângă numeroase aprecieri din partea fanilor. Ramona Olaru s-a descurcat onorabil, semn că orele petrecute pe ringul de dans au farmecul lor, dar și o anumită utilitate.

ramona-olaru3ramona-olaru3

Enrique Iglesias a rămas impresionat de dansul Ramonei Olaru

Ramona Olaru are un talent deosebit la dans, iar acum a avut noroc să fie remarcată chiar de Enrique Iglesias. Vedeta s-a lăsat inspirată de piesa cunoscutului artist și a executat un număr de dans alături de magicianul Robert Tudor. Nimeni nu s-a gândit, însă, că filmarea va ajunge până la Enrique Iglesias. Ba mai mult, că acesta o va distribui pe pagina lui de Facebook.

Ramona Olaru i-a mulțumit lui Enrique Iglesias pentru gest

Enrique Iglesias a fost cucerit de dansul Ramonei Olaru. „Este uimitor! Mulțumesc', a scris  Enrique Iglesias  în dreptul imaginilor cu Ramona Olaru și Magicianul Robert Tudor.

Asistenta TV a fost uimită de gestul artistului latino și a ținut să își arate aprecierea. Replica ei nu s-a lăsat prea mult așteptată. „Wow, mulțumesc că ai repostat clipul meu!', a scris vedeta în secțiunea de comentarii.

Citește și: Andreea Bălan, despre nunta cu Victor Cornea: „Aș vrea ceva foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă

Citește și: George Nicolescu a fost înmormântat. Fiul lui a venit să-și ia rămas bun: „Și-a învins teama de avion și este lângă noi” / Aurelian Temișan a fost la înmormântare

Citește și: Anamaria Prodan, atac dur către Reghe, după ce Corina Caciuc a născut al doilea fiu: „Să nu îi părăsească și pe aceștia, nu ne interesează ce câți copii face…' / Impresara s-a logodit cu Ronald Gavril, în Las Vegas

Citește și: Cristi Brancu, mesaj dur pentru Vali Vijelie. De unde a pornit conflictul dintre cei doi: „Pentru mine e o mare dezamăgire”

Mama Ramonei Olaru, dialog savuros cu magicianul Robert Tudor

De curând, Ramona Olaru și-a sunat mama în direct la insistențele magicianului Robert Tudor. Acesta își dorea să știe dacă ar fi acceptat ca ginere de mama vedetei, în caz că nu ar fi însurat.

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena1, face ce face și devine protagonista unei scene amuzante. Așa s-a întâmplat și de această dată, când a fost la un pas să se aleagă cu o cerere de căsătorie în direct.

Dialogul dintre magicianul Robert Tudor și mama vedetei a fost unul savuros. Femeia s-a declarat încântată de această idee și a recunoscut că l-ar fi primit cu brațele deschise, asta dacă nu ar fi deja luat. Ramona Olaru a considerat că mama ei a cedat prea ușor, pentru că această problemă trebuia să fie mai bine studiată.

În 2019, Ramona Olaru a divorțat de soțul ei, Bogdan Olaru. Cei doi au avut o relație de 5 ani și un mariaj de 3. Asistenta TV a mai avut apoi relații, dintre care cea mai mediatizata cu Catălin Cazacu, dar niciuna nu a mai făcut-o să ajungă la altar.

Foto: Profimediia, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton