Ramona Olaru, picanterii din viața intimă: „Nu-mi plac mâinile mici și cârnăciorii. La mine nu se poate sex fără...”

.

Ramona Olaru, picanterii din viața intimă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ramona Olaru este acum o femeie singură, sau cel puțin asta dă de înțeles imaginile ei de pe rețelele de socializare. Frumoasa asistentă TV de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a despărțit relativ recent de Cătălin Cazacu, însă asta nu înseamnă că acum nu primește iubire, atenție, afecțiune și tot ceea ce are nevoie o femeie. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar ea a declarat aceste lucruri!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru este destul de deschisă când vine vorba despre viața ei privată și personală. Are un trecut destul de tumultuos, mai ales când vine vorba despre latura amoroasă, însă chiar și așa, încă are încredere că o să-și găsească sufletul pereche la un moment dat. Deși totul a mers bine cu Cătălin Cazacu o perioadă destul de bună de timp, ba chiar aveau planuri de viitor împreună, se pare că nu mai există cale de împăcare între ei.

ramona-olaru1-1200×837-1ramona-olaru1-1200×837-1

Citește și: Ramona Olaru, totul despre viața ei amoroasă. A fost înșelată, a suferit din iubire și a ajuns la psiholog din cauza foștilor parteneri: „Au încercat toți să mă dărâme, într-un punct' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Ramona Olaru cu părinții și cu sora ei. Ce fel de elevă era vedeta la liceu: „Încă de la 15 ani am știut că o să fiu colega băieților la Neatza!' / EXCLUSIV

Citește și: Ana Morodan a ajuns de urgență la spital, după ce a alunecat pe o scară: „O lună cu peripeții. Mi-am rupt…'. Vedeta a apărut în cârje pe Internet

Citește și: Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. E divorțat, are o fiică din fosta căsnicie și lucrează ca fermier

Ramona Olaru, picanterii din viața intimă

Este o femeie frumoasă, care atrage toate privirile, atât atunci când este într-o relație, dar mai ales atunci când este singură. Așa cum era de așteptat, Ramona Olaru nu duce lipsa atenție de când s-a despărțit de Cătălin Cazacu. Ba mai mult, este de acord ca mai multe persoane să-i ofere atenție și gesturi frumoase, asta până când ea va decide cine merită să fie în viața ei sau nu. Totodată, frumoasa blondină a dezvăluit că ea nu poate avea relații intime până când nu există o conexiune spirituală și psihică cu bărbatul respectiv.

'Acum, știi cum e. Fiecare își face propriul mod de a avea dragoste în viața lui și eu, acum, am un alt mod de a avea dragoste în viața mea. O primesc din mai multe locuri și acest lucru mă liniștește maxim. La mine nu se poate sex fără apropiere emoțională.„, a spus Ramona Olaru pentru Cancan.

Ramona Olaru: 'Nu pot fizic cu un bărbat dacă nu pot mai întâi psihic și emoțional'

Ramona Olaru a explicat că atunci când vine vorba despre ceva mai mult decât o ieșire în oraș, nu stă pe gânduri absolut deloc și refuză vehement un bărbat, dacă din punct de vedere psihic și emoțional nu empatizează absolut deloc cu el. De asemenea, nu poate trece cu vederea nici peste fizic, care este un aspect important pentru ea. Blondinei nu-i plac deloc bărbații cu mâini mici și degete 'cârnăciori', iar totodată este atentă și la aspectul picioarelor.

'Da, sunt demisexuală. Da, nu pot fizic cu un bărbat dacă nu pot mai întâi psihic și emoțional. Plus de asta, mie trebuie să-mi placă mâinile și picioarele bărbaților. Trebuie să aibă degetele mai lungi. Bine, nu vă gândiți departe. Mai lungi și mai subțiri. Nu-mi plac mâinile mici și… cârnăciori.', a mai spus Ramona Olaru pentru sursa menționată mai sus.

De ce s-a despărțit Ramona Olaru de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o frumoasă poveste de dragoste o vreme îndelungată și păreau cuplul perfect, astfel că mulți se așteptau să bată clopotele de nuntă pentru ei. Aveau numeroase planuri de viitor împreună, însă totodată erau destul de dese momentele în care se despărțeau, iar apoi se împăcau, așa că fanii au crezut și de data aceasta că este vorba despre o separare temporară. Se pare însă că este una definitivă din declarațiile făcute de frumoasa blondină, care a vorbit pe larg și despre motivul despărțirii.

‘Este un tot format din multe lucruri urâte, nepotrivite, groaznice pot folosi cuvântul ăsta, că eu am locuit acolo, am trăit cu acest om multe momente și lucrul pe pshic a fost incredibil de rău, ceva ce nu foarte multe persoane pot duce. Am zis că nu o să mai vorbesc foarte mult despre subiectul ăsta, poate mai degrabă aș vorbi despre alte relații de dinainte.

Dacă vorbesc de ceva de aici, de curând, simt că aduc și mai rău ‘răul’ după mine. Repet, oamenii nu știu, a fost ceva foarte rău ce nu poate fi explicat în cuvinte. Sunt lucruri pe care ar trebui să le țin pentru mine și să nu le spun deloc. Nu o să arunc cu noroi, trebuie să fiu bine cu mine. Nu sunt ajutorul nimănui și nici salvatoarea nimănui.Treaba lui cum vrea să fie.

Acesta a trebuit să fie un punct final care să mă ajute pe mine, deși știam anumite lucruri dinainte. Lăsând la o parte ziarele, că spun vorbe puține față de tot ce s-a întâmplat. Am zis că dacă o să am vreodată ocazia am să pun pe foaie toate lucrurile respective, iar un regizor să facă un film despre treaba asta cu alte personaje și, cu siguranță, va fi cel mai vândut film., a spus Ramona Olaru, pentru Ego Life.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton