Ramona Olaru, reacție după ce l-ar fi prins pe Cătălin Cazacu cu altă femeie în pat: "Timp de un an și jumătate am..."

 Dumba Gabriela
.

Ramona Olaru l-ar fi prins pe Cătălin Cazacu în pat cu altă femeie, acesta fiind motivul pentru care s-au despărțit deși urmau să se căsătorească. Asistenta de la Răzvan și Dani a evitat să dea detalii despre motivul despărțirii de Cazacu, însă a susținut tot timpul că nu este cazul de împăcare și nu vrea să mai audă niciodată de bărbatul cu care urma să se mărite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Timp de un an și jumătate, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au format un cuplu controversat. Despărțirile și împăcările erau la ordinea zilei, însă aveau planuri de căsătorie și copii, care s-au spulberat în momentul în care vedeta de la Antena 1 și-ar fi prins iubitul în pat cu altă femeie.

56655665

L-a prins sau nu Ramona Olaru pe Cătălin Cazacu în pat cu altă femeie?

CANCAN scria recent că povestea de dragoste dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu a luat final după ce campionul la motociclism ar fi adus în casa în care locuiau împreună o altă femeie. Mai mult, asistenta TV ar fi ajuns mai devreme acasă și i-ar fi prins împreună, chiar în pat.

Se pare că relația prezentatorului cu femeia respectivă ar fi continuat și după despărțirea de Ramona Olaru, iar cei doi ar fi petrecut Paștele împreună, potrivit fotografiilor postate pe Instagram.

Ramona Olaru nu vrea să mai audă de Cătălin Cazacu și exclude orice posibilitate de împăcare cu acesta.

„Nu știu cine este acest om și cine este această persoană care apare cu el prin ziare, deci nu știu ce să vă spun. Nu cunosc personajele despre care mă întrebați. Eu timp de un an și jumătate am trăit într-un fel de simulare, ceva program camera ascunsă. Prefer să mă concentrez pe prezent, care este minunat', a declarat, pentru Playtech Știri, Ramona Olaru.

Citește și:Cătălin Cazacu, reacție acidă după ce Ramona Olaru a postat un mesaj controversat la Instagram: „Maturitatea este atunci când încetezi să…'

Citește și:Cum arată vila cu cinci camere, din Snagov, în care locuiește Mirela Vaida: „Îmi zic vecinii că le-am distrus liniștea'

Citește și: În ce relații a rămas Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu, după despărțire: „O iubește foarte mult’

Ce spune Cătălin Cazacu despre infidelitate

De curând s-a vehiculat faptul că sportivul i-ar fi fost infidel Ramonei Olaru în timpul logodnei și că ar fi avut o legătură cu o tânără pe nume Elena.

„Ca bărbat, am datoria să nu comentez genul acesta de subiecte. Ce să zic, mă gândesc că ceva am făcut de merit atâta atenție', a declarat Cătălin Cazacu pentru EGO.ro.

De fiecare dată, prezentatorul Antena Stars a negat că ar fi într-o relație, afirmând că în momentul în care exista cineva în viața lui își va asuma totul.

„Nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez. Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața. De aici până la a ne muta (n.r. – împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus', a mai declarat Cătălin Cazacu.

Cine este noul iubit al Ramonei Olaru

Ramona Olaru trăiește o poveste de dragoste cu milionarul Mircea Babagianu, fiul lui Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița.

Tânărul a urmat studiile la Londra și deține un magazine de haine.

Ramona Olaru a fost căsătoriră timp de trei ani cu Bogdan Olaru de care a divorțat în 2019 și a decis să păstreze numele după divorț. Înainte de Cătălin Cazacu, Ramona a avut o relație cu Cuza de la Noaptea Târziu.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton