Ramona Păuleanu a plecat de la Antena 1, după numai trei luni: "Aventura s-a încheiat". Cu ce se ocupă acum jurnalista

 Dumitrache Laura
.

Ramona Păuleanu a plecat de la Antena 1, după numai trei luni. Ramona Păuleanu a plecat de la Pro TV în luna martie a acestui an și a semnat un contract cu Antena 1. Spre surprinderea multora, prezentatoarea tv a anunțat recent pe rețelele de socializare că și-a dat demisia de la Antena 1. Iată primele declarații ale Ramonei Păuleanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ramona Păuleanu a plecat de la Antena 1, după numai trei luni. Ramona Păuleanu a semnat cu Antena 1 în luna martie, după ce ani a de zile a lucrat la Pro TV, unde era reporter, dar și prezentator Meteo. Vedeta era încântată în primele zile când a mers la noua televiziune și a împărtășit cu fanii săi imagini cu noii colegi de breaslă.

ramona pauleanuramona pauleanu

Înainte de a deveni mamă, Ramona Păuleanu a lucrat la PRO TV ca reporter și a făcut investigații cu camera ascunsă la evenimente. De asemenea, s-a ocupat și de meteo. De câteva luni, vedeta era prezentă în platoul Observator, prezentând știrile meteo.

Citește și: De ce a plecat Ramona Păuleanu de la PRO TV la Antena 1, după 10 ani: „Simt că sunt apreciată, vin cu drag la muncă. A cântărit enorm faptul că…' / EXCLUSIV

Citește și:De ce s-a certat Ramona Păuleanu cu o casieriță, în supermarket: „Am fost șocată de dialog, nesimțire, atitudine…”

Citește și:O mai ții minte pe Irina Reisler? Cum arată fosta vedetă TV după ce a slăbit 50 de kg: „În fiecare vara sărbătoresc a două mea viață”

Citește și:Adriana Bahmuțeanu, despre nunta dintre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu: „Numai cine a trecut prin ce a trecut ea poate înțelege'

Ramona Păuleanu a plecat de la Antena 1, după numai trei luni

Ramona Păuleanu și-a dat demisia de la Antena 1, după trei luni de când a semnat contractul. În luna martie, prezentatoarea TV și-a anunțat fanii că a încheiat colaborarea cu PRO TV, și că o vor putea urmări pe Antena 1. Spre surprinderea multora, Ramona Păuleanu a postat recent un mesaj pe rețelele de socializare în care a declarat că nu va mai lucra la postul de televiziune.

„Și acum o știre de dezinteres național. Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteți liberi să continuați sa faceți ceea ce făceați', a spus Ramona Păuleanu pe Facebook. În urmă cu trei luni, jurnalista declara cu mare bucurie că este recunoascătoare pentru noua colaborare.

„Atât de multe urcușuri și de coborâșuri, însă întotdeauna recunoscătoare. Foarte recunoscătoare pentru oamenii pe care i-am cunoscut și care m-au susținut. Mulțumesc celor care m-au urmărit! Ne vedem curând la TV!'

Cu ce se ocupă acum Ramona Păuleanu, după ce a încheiat colaborarea cu Antena 1

Ramona Păuleanu a fost în concediu maternal vreme de doi ani, înainte de a anunța că a semnat cu Antena 1. Soția avocatului Adrian Cuculis a lucrat ani de zile la PRO TV, iar în urmă cu trei luni anunța cu mare entuziasm venirea la trustul Intact. Ramona Păuleanu a început să lucreze de câteva luni la un podcast intitulat „Creștem mari', în care oferă sfaturi utile pentru părinți. Jurnalista are invitați din mai multe domenii. De asemenea, Ramona Păuleanu și soțul ei și-au deschis o afacere în domeniul imobiliarelor.

„Oricât ar părea de ciudat la prima vedere, profesiile noastre nu sunt contrare proiectului imobiliar pe care l-am început. E simplu: toate activitățile presupun pasiune, seriozitate, responsabilitate.

De ce am ales să facem asta? Pentru că am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare. Noi speram la un profit, minim atenție, iar cumpărătorii vor avea, la gata, casa pe care și-o doresc, la un preț onest', a declarat Ramona Păuleanu.

Ramona Păuleanu a încheiat colaborarea cu PRO TV după ce a aflat că este însărcinată

Ramona Păuleanu este căsătorită cu Adrian Cuculis și împreună au gemeni, un băiat și o fată. În anul 2021, prezentatoarea TV a anunțat că este însărcinată cu gemeni și se va retrage o perioadă de pe micul ecran. Ulterior, vedeta a născut prematur o fetiță și un băiat, iar micuțul s-a confruntat cu probleme de sănătate.Astfel, jurnalista a anunțat la acea vreme că a încheiat colaborarea cu Pro TV.

Fiul ei a stat câteva luni în spital și a făcut meningită, motiv pentru care Ramona a dat în judecată spitalul Filantropia. „Am dat în judecată Spitalul Filantropia pentru malpraxis.Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut septis și meningită bacteriană. După ce a luat un enterococ de acolo. Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri.

Un milion, ați citit bine. Nu ca să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate. Iar banii mergeau, în cazul în care câștigam, către o cauză în care credeam.Îmi voiam băiatul bine, nu-i sumă să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam-tam pe subiectul ăsta. De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp să le expun. Cred că mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul ăsta. Dar acum știu că merg până în pânzele albe', scria prezentatoarea pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton