Ramona Păuleanu a născut și a publicat prima imagine cu al treilea copil: „Noua noastră minune!”

 Matei Bianca
.

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Ramona Păuleanu a născut! Fosta prezentatoare TV a adus pe lume un copil perfect sănătos. Prin intermediul rețelelor de socializare, partenera de viață a avocatului Adrian Cuculis a publicat prima imagine cu bebelușul. Iată ce mesaj a transmis vedeta pe pagina sa de Facebook!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ramona Păuleanu poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, mai ales că are o familie frumoasă și unită, la care a visat întotdeauna. Vedeta trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei și asta pentru că a născut un copil perfect sănătos. Fosta prezentatoare TV a postat prima fotografie cu bebelușul.

ramona1ramona1

Citește și: „Am trecut de vreo trei ori pe la perfuzii. Într-o noapte m-am trezit într-un soi de atac de panică. Doamne, ce a fost în capul meu, dacă…” Cum se simte Ramona Păuleanu, însărcinată în 4 luni

Citește și: Ramona Păuleanu este însărcinată a doua oară. Oana Turcu a dat-o de gol în direct

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Unde vedea Lidia Buble Festivalul Mamaia, în copilărie. Artista nu avea televizor acasă: 'Nici măcar nu am îndrăznit să visez că o să fiu pe această scenă, darămite să cânt…'/ EXCLUSIV

Ramona Păuleanu a născut

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Ramona Păuleanu a născut! Fosta prezentatoare de televiziune a adus pe lume un copil perfect sănătos. Este mare bucurie în familia sa și a soțului ei, avocatul Adrian Cuculis.

La scurt timp după naștere, Ramona Păuleanu a împărtășit emoția momentului cu fanii săi printr-o postare pe rețelele de socializare, unde a publicat prima imagine cu bebelușul. În fotografie apare mâna ei și mâna copilului, iar alături de această imagine se află un mesaj emoționant.

„Noua noastră minune', a scris Ramona Păuleanu la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Facebook.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, astfel că aceștia au transmis numeroase mesaje de felicitare și urări de bine pentru mămică și frumoasa ei familie.

Oana Turcu a dat-o de gol pe fosta prezentatoare TV că este însărcinată

Oana Turcu a dat-o de gol pe fosta prezentatoare TV că este însărcinată. Totul s-a întâmplat în direct. Nu Ramona Păuleanu a fost cea care a vrut să spună această veste publicului, dar colega ei a făcut-o în locul său.

Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis formează un cuplu de mulți ani, deși nu sunt căsătoriți. Fosta prezentatoare a întâmpinat dificultăți în timpul primei sarcini, când a născut prematur, la doar șase luni, o fetiță și un băiețel.

Băiețelul, Luca, a fost internat în spital timp de aproape opt luni, după ce, pe lângă faptul că s-a născut înainte de termen, a contractat și o infecție intraspitalicească.

Fiul Ramonei Păuleanu a stat internat în spital aproape opt luni

Ramona Păuleanu a suferit mult din cauza situației prin care a trecut fiul ei. Micuțul Luca a fost externat din spital după aproape opt luni de la naștere, perioadă în care a fost internat la Terapie Intensivă. După ce a contractat o infecție intraspitalicească, starea lui s-a agravat, iar Luca a fost intubat timp de aproape șase luni și a primit 16 diagnostice.

În ciuda tuturor dificultăților, băiețelul s-a vindecat, iar părinții au reușit să-i organizeze botezul. În cele din urmă, Luca a depășit perioada critică.

„Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el… La ce să mai sper? N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă. O mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă. O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii. După ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput.

O altă mămică își plângea unul dintre gemeni, pierdut la 10 zile de la naștere. În timp ce îl veghea pe al doilea, aflat și el în stare critică tot la terapie intensivă. Scriu despre lucrurile acestea, profund tulburată de știrea că Ronaldo şi-a pierdut unul din gemeni la naștere, băiatul', declara Ramona Păuleanu, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton