Ramona Păuleanu și-a dat demisia de la Pro TV, după 10 ani. Cu ce post de televiziune a semnat

.

Ramona Păuleanu și-a dat demisia de la Pro TV, după 10 ani în care a lucrat ca reporter și s-a ocupat și de rubrica Meteo. În ultimii doi ani, Ramona Păuleanu a fost în concediu de maternitate și iată că revine în televiziune, doar că a semnat cu un alt post. Între timp, Ramona Păuleanu are și un podcast de parenting, unde discută subiecte precum vaccinurile, infertilitatea, alăptarea şi îngrijirea dinţilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ramona Păuleanu și-a dat demisia de la Pro TV, după 10 ani. După concediul de maternitate, Ramona Păuleanu se întoarce în televiziune, doar că nu la Pro TV, acolo unde a fost reporter peste 10 ani, ci la concurență. Prin urmare, Ramona Păuleanu revine pe sticlă, la Antena 1 și se va ocupa de rubrica Meteo din cadrul Observatorului. Ea urmează să apară pe post de săptămâna viitoare.

123-1123-1

Ramona Păuleanu și-a dat demisia de la Pro TV pentru Antena 1

Ramona Păuleanu a lucrat peste zece ani la Pro TV, ca reporter de teren, a făcut investigaţii cu camera ascunsă, a acoperit domeniul social timp de câţiva ani, a fost jurnalist pe eveniment, dar s-a ocupat şi de meteo.

În urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, a intrat în concediu de maternitate și a adus pe lume gemeni.

Ramona Păuleanu este absolventă a Facultăţii de Jurnalism a Universităţii Hyperion, dar şi a Şcolii de Televiziune. Înainte de cei zece ani de Pro TV, a lucrat aproape un an la Antena 1 și iată că a decis, acum, să revină la Antena 1, potrivit paginademedia.ro.

Această schimbare vine după ce Mihaela Donosa, care prezenta Meteo la Antena 1, a anunțat că pleacă. Pe contul său de Instagram, aceasta a vorbit despre decizia sa: „Mulțumesc, Observator! Atât de multe urcușuri și de coborâșuri, însă întotdeauna recunoscătoare. Foarte recunoscătoare pentru oamenii pe care i-am cunoscut și care m-au susținut. Mulțumesc celor care m-au urmărit! Ne vedem curând la TV!„.

Citește și: Cum își rezolvă Jojo și Paul Ipate certurile de cuplu. Ce spune actrița despre căsătoria cu actorul și fosta ei căsnicie: „Mariajul meu e o experiență de viață pe care…’ / EXCLUSIV

Citește și: Flick și Denisa Filcea, detalii neștiute despre începutul relației: „A durat câteva săptămâni până să ne întâlnim față în față. Prima dată am întrebat-o dacă…’ / EXCLUSIV

Citește și: Sanda Ladoși face acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici: „A fost marele meu șoc, pentru că era un om în putere’ / EXCLUSIV

Ramona Păuleanu a dat Pro TV pe Antena 1 și are și podcast

În urmă cu două luni, Ramona Păuleanu, împreună cu colega ei de la Pro TV Adriana Stere, au lansat un podcast de parenting. „Creştem mari” este numele podcastului, care a adunat până acum, în cele aproape zece episoade, aproape 150.000 de vizualizări pe youtube.

Proiectul video pornit de Ramona Păuleanu şi de Adriana Stere a discutat, până acum, subiecte precum vaccinurile, infertilitatea, alăptarea şi îngrijirea dinţilor.

Ramona Păuleanu s-a retras de la PRO TV când a rămas însărcinată

În anul 2021, Ramona Păuleanu anunța că este însărcinată cu gemeni și că se va retrage o perioadă de pe micul ecran. Situația a luat o întorsătură neașteptată, pentru că a născut prematur o fetiță și un băiat. Prezentatoarea a avut probleme cu băiețelul, care a stat în spital luni bune.

Cât timp bebelușul a fost în spital, el s-a îmbolnăvit și a făcut meningită. Din această cauză, vedeta anunța pe Facebook că a acționat în instanță Spitalul Filantropia.

„Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut septis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu că să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul in care câștigam, către o cauză în care credeam. Îmi voiam băiatul bine, nu-i suma să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta.De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul asta, dar acum știu că merg până în pânzele albe', scria Ramona Păuleanu pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton