Ramona Paun, detalii neștiute despre nunta cu nepotul lui George Mihăiță. Cum a urmărit familia din România ceremonia din America: „Deși părea atât de complicat la început, când ne-am decis că o să fie la New York, lucrurile s-au legat fantastic"

 Tudorache Simona
.

Ramona Păun a visat cu ochii deschiși la o nuntă la New York. Evenimentul a devenit realitate și a fost parcă desprins din filme. Prezentatoarea știrilor din Sport de la PRO TV s-a căsătorit cu alesul ei, Cosmin Mihăiță printre zgârie nori. Nașii cuplului au fost Tudor Mihăiță, fiul cel mare al lui George Mihăiță, și soția lui, Meg Mihăiță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ramona Păun i-a devenit soție lui Cosmin Mihăiță, nepotul lui George Mihăiță, într-un cadru ales. Cei doi sunt împreună de 10 ani. Mireasa a avut rezervată o cameră la hotelul Hotel Brooklyn Bridge, unde s-a pregătit, ceremonia a avut loc în celebrul Central Park, iar însurățeii au făcut poze în Times Square și la Rockefeller Center.

ramona-paun-2-1ramona-paun-2-1

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță, nuntă de poveste în America

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au ținut să își unească destinele într-un cadru ales și filmul le-a ieșit perfect. Nași le-au fost Tudor Mihăiță, fiul cel mare al lui George Mihăiță, și soția lui, Meg Mihăiță, iar evenimentul a fost unul ieșit din tipare.

„Cum a început prima zi din restul vieții noastre', mărturisește Ramona Păun. „Fix aici și așa am visat să fie momentul acesta. Deși părea atât de complicat la început, când ne-am decis că o să fie la New York ceremonia, lucrurile s-au legat fantastic apoi', mai spune vedeta.

Citește și: Totul despre nunta lui Pepe cu Yasmine: „E sinucidere din punct de vedere financiar, pentru că e foarte scump ceea ce fac' / Ce artiști cântă și cum va fi meniul

Citește și: De ce s-a retras Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor: „Mie îmi place foarte mult emisiunea, îmi place s-o urmăresc, poate mai mult decât să fiu acolo. Nu a fost momentul oportun…”

Citește și: Eva Măruță, în primul ei interviu complex, după succesul filmului „Tati part-time”: „Am repetat mult acasă, cu părinții, și de multe ori și singură. Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria”/ EXCLUSIV

Citește și: Fiica Alinei Pușcaș este elevă la școală, deși are doar 5 ani: „A sărit un an de grădiniță. Are ceva deosebit' / Iris știe să citească și a uimit profesorii

Citește și: Cum a reușit Emma, fiica lui Ilie Năstase, să intre la universitatea unde au studiat Prințul William și Kate Middleton. Ce a povestit Amalia Năstase: 'A avut de susținut 19 examene…'/ EXCLUSIV

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță s-au gândit și la cei de acasă

Ramona Păun și partenerul ei s-au gândit și la cei de acasă, din familie, care nu au putut participa la fastuosul eveniment. Ei au avut ocazia să urmărească ceremonica prin video call.

Deși a fost departe, familia a fost alături de noi în timp real, la ceremonie', spune Ramona Păun.

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au luat și Belgia în calcul pentru o nuntă

La un moment dat, cei doi voiau să se căsătorească în Belgia, acolo unde Ramona a fost cerută în căsătorie, dar nu au reușit să își pună în aplicare planul și au fost nevoiți să facă o altă alegere. S-au gândit la America și nu au mai stat pe gânduri.

Ramona Păun și-a anunțat urmăritorii de pe Facebook despre ce urma să trăiască. „Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță. Am zis DA’ în orașul visurilor noastre’, a scris Ramona Păun pe Instagram.

Vedeta a mărturisit și cum a surprins-o alesul ei. O poză cu ei a apărut pe un ecran în Times Square. „Cosmin mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate. În ziua cununiei civile, o poză de la ultima noastră vacanță în New York a apărut pe un ecran uriaș din Times Square’, a dezvăluit Ramona, pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton