Ramona Păun și Cosmin Mihăiță au făcut nuntă în America, iar evenimentul a fost de basm: "El mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate"

 Tudorache Simona
.

Ramona Păun și iubitul ei, Cosmin Mihăiță, s-au căsătorit la New York, iar evenimentul a fost unul de basm. Prezentatoarea știrilor din Sport de la Pro TV a ales să poarte în ziua cea mare o rochie superbă, albă și cu trenă. Ramona Păun și nepotul lui George Mihăiță au reușit să facă din această zi importantă un adevărat spectacol. Ceremonia a fost una intimă, dar emoționantă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cei doi și-au dorit o nuntă în America și au reușit să își împlinească visul. Povestea lor durează de mai bine de 10 ani. La un moment dat, cei doi voiau să se căsătorească în Belgia, acolo unde Ramona a fost cerută în căsătorie, dar nu au reușit să își pună în aplicare planul și au fost nevoiți să facă o altă alegere. S-au gândit la America și nu au mai stat pe gânduri.

ramona-paun-3ramona-paun-3

Ramona Păun și iubitul ei, Cosmin Mihăiță, au făcut nuntă în America

Ramona Păun și-a anunțat urmăritorii de pe Facebook despre ce urma să trăiască. „Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță. Am zis DA' în orașul visurilor noastre', a scris Ramona Păun pe Instagram.

Cum a fost surprinsă Ramona Păun de Cosmin Mihăiță

Vedeta a mărturisit și cum a surprins-o alesul ei. O poză cu ei a apărut pe un ecran în Times Squar. „Cosmin mi-a făcut mereu cele mai frumoase surprize, dar asta le-a întrecut pe toate. În ziua cununiei civile, o poză de la ultima noastră vacanță în New York a apărut pe un ecran uriaș din Times Square', a mărturisit Ramona pe rețelele de socializare.

Ce spune Ramona Păun despre cel care i-a devenit soț

Știrista are doar cuvinte de laufă despre cel cu care a ales să își împartă viața. „E un om bun, tandru, foarte atent la nevoile și visurile mele, ambițios și puternic, care mi-a oferit protecție și sprijin în cele mai grele momente ale mele. Sunt și situații în care încăpățânarea amândurora mai face să iasă scântei, dar pentru că avem o comunicare foarte bună, tensiunea se stinge rapid. Sunt recunoscătoare că n-am avut până acum un impas major care să ne zdruncine relația. Au mai fost certuri venite din opinii diferite, dar care s-au terminat cu dialog și împăcare rapidă.

Au fost însă momente grele pe care fiecare dintre noi le-am trăit, când ne-a fost mai greu să fim prezenti 100% în relație, dar astea n-au făcut altceva decât să consolideze relația', a povestit Ramona Păun pentru Viva.

Citește și: Smiley, despre relația fiicei sale cu tehnologia. Ce nu îi poate refuza artistul lui Josephine: „Sper că mă descurc, că sunt un tată bun și amuzant”

Citește și: De ce vor Gina Pistol și Smiley să se mute într-o casă nouă pentru fiica lor. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit tătic: „E o experiență unică care îți dă de toate. Te schimbă în multe feluri”

Citește și: Marius Manole a dezvăluit partea mai puțin frumoasă a copilăriei sale: „Părinții mei au trăit într-un stres foarte mare, iar stresul acesta se vedea și în casă. Cu mâncatul, că nu era mâncare, că nu erau bani. Mama a albit…”

Citește și: Cum se menține Andreea Bălan suplă, deși mănâncă și dulciuri: „Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez'

Citește și: Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu, secretul unei relații fericite de 24 de ani: „Dacă ești conștient de câți ani au trecut, ceva nu funcționează bine”

Ramona Păun și Cosmin Mihăiță, un cuplu de mai bine de 10 ani

Ramona Păun și iubitul ei, Cosmin Mihăiță, sunt împreună de peste 10 ani și visau de ceva vreme să își unească viețile, dar pandemia le-a stricat planurile.

„Ne-am dorit foarte mult să mergem să facem cununia religioasă și civilă în Bruges, acolo unde m-a cerut de soție, dar, din păcate, nu se poate, pentru că nu suntem cetățeni belgieni. E imposibil. Am crezut că e posibil, am auzit de o experiență similară a unor cunoștințe și chiar eram foarte încântați, dar ni s-au tăiat brusc aripile când am vorbit la ambasadă. Ne reorganizăm cumva, în principiu mi-ar plăcea să fie un mix între o deplasare în străinătate și o petrecere aici', declara Ramona Păun, în 2022.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton