Ramore de la iUmor și Denisa Drăgan au divorțat oficial. De ce se teme acum fosta parteneră: "Îmi e frică. Nu pot să iau frica aceasta în brațe"

 Tudorache Simona
.

Ramore de la iUmor și Denisa Drăgan s-au căsătorit în luna februarie, dar luna trecută au anunțat că pornesc pe drumuri separate. Denisa Drăgan mărturisea că Remus Iosub nu vrea să semneze divorțul, i-ar fi dorit să contribuie cu o sumă mai mică la creșterea fiicei pe care o au împreună, și că există șanse să ajungă în instanță. În cele din urmă, cei doi au divorțat, ieri, oficial.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dacă pentru alții un altfel de moment este dificil, Denisa Drăgan a ales să sărbătorească evenimentul alături de o prietenă. Au avut flori, șampanie și manelele au răsunat în difuzoare. Nici melodia aleasă nu este una întâmplătoare, căci atmosfera s-a încins pe piesa „Sunt femeie liberă'. Cei doi au evitat să vorbească despre motivele care au dus la această ruptură.

ramore-45ramore-45

Ramore și Denisa Drăgan au divorțat

S-a temut că nu o să obțină divorțul, dar într-un final a reușit. Denisa Drăgan e de ieri o femeie liberă, iar căsătoria cu Ramore a devenit doar o amintire. „Am deschis în instanță, că divorțul nu mai e amiabil. Nu vrea să semneze pe data de 13. El vrea să scadă de la 2.500 lei la 1.500 lei. I se pare că 1.500 lei sunt mai rezonabili pentru *** acesta de copil care nu are nimic. Vrea să băgăm un alt divorț, cu o altă pensie alimentară, dar de 1.500 lei. Eu nu accept', a declarat Denisa Drăgan, pe TikTok.

Citește și: Cine a plătit pentru nunta lui Alin Oprea cu Medana, când conturile lui bancare erau blocate: „Dumnezeu ne-a dat mai mult decât am putut noi să cerem'/ Au avut 500 de invitați și 10 perechi de nași

Citește și: Lavinia Pîrva, după 7 ani de căsnicie cu Ștefan Bănică: „Relația noastră se bazează pe încredere, respect, spațiu, pasiune și multă iubire”. Cât de mult i-a afectat să fie mereu în lumina reflectoarelor, cu paparazzi pe urme/ EXCLUSIV

Citește și: Valerie Lungu s-a împăcat cu mama ei, după ce a dat-o afară din casă și nu și-au vorbit multă vreme. Artista a participat la aniversarea fiicei sale: „Scumpa mea copilă, ești cadoul vieții mele”

Citește și: Simona Gherghe, motivul real pentru care a plecat de la Acces Direct: „E un format controversat, greu, apăsător. Le-am spus că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo, dar…' / EXCLUSIV

De ce se teme Denisa Drăgan

Acum, Denisa Drăgan își dorește să se întoarcă la muncă în Anglia alături de fiica ei, dar Ramore se opune. Mai mult, îi e teamă că el ar încerca să îi ia copilul.

'M-a amenințat că mă scoate nebună să îmi ia tutela la copil și eu i-am spus că nu îi mai dau copilul că îmi e frică că îl fură. Nu se poate. Nu poți să mă ameninți că îmi iei copilul și să ți-l mai dau. Mi-e frică că îl iei și fugi cu el. Îmi e frică. Nu pot să iau frica aceasta în brațe', a declarat Denisa Drăgan, pe TikTok.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton