Randi cântă iar cu Marius Moga. Cei doi vor să dea lovitura cu trupa Morandi și peste hotare: „E o revenire 100%, nu e doar o încercare”

.

Trupa Morandi revine în forță în spectacole. Marius Moga și Randi sunt pregătiți să cucerească topurile internaționale cu muzica lor. Randi anunță că acest proiect va fi unul de durată și că nu se vor limita doar la câteva concerte, așa cum au făcut mai multe trupe. Au planuri mari și un album deja gata.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cei doi artiști pregătesc această întoarcere de mai mai mult de jumătate de ani, dar au preferat să facă abia acum marele anunț. Trupa Morandi a apărut pe piața muzicală în anul 2004 și a scos, în anii de activitate, trei discuri: „Reverse' (2005), „Mind Fields' (2006) și „N3XT' (2007). Surprizele abia încep însă.

marius moga 63marius moga 63

Randi și Marius Moga testează din nou piața muzicală cu Morandi

Randi și Marius Moga revin pe piața muzicală cu Morandi și cu alte piese de succes. Cei doi au deja un album gata și clip la un nou single, No sleep.

Noi am tot cochetat cu ideea să începem iarăși lucrul pentru Morandi. Am început munca de mai mult timp, dar acum, filmând clip la un nou single, am făcut și anunțul cu reîntoarcerea asta. Ne-am apucat de lucru cred că de mai mult de jumătate de an. 

Avem un album gata și, da, nu știu, cred că a venit firesc. Amândoi am avut proiecte separate, fiecare pentru România, dar până la urmă noi am venit din piața internațională. Era drumul pe care trebuia să ne și întoarcem. Acolo sunt posibilitățile nelimitate', spune Randi pentru Fanatik.

Randi și Marius Moga vor să cucerească topurile

Randi recunoaște că în trecut au avut oferte din America de Sud, dar acestea nu s-au concretizat. Acum solistul are încredere că vor ajunge în locuri în care nu au ajuns artiștii de la noi.

Am o încredere nebună lucrând împreună iarăși și făcând niște piesa care reflectă evoluția noastră ca și producători și sunt mult mai bine pentru piața mondială. Noi nu am reușit să depășim anumite granițe, știi? Adică în Vest nu am intrat cu adevărat, dar cu piesele astea noi o să fim worldwide, cu siguranță.

Noi am mers până la granița cu Germania, am avut niște oferte care nu s-au concretizat din America de Sud, dar tot pe aici prin Balcani, Europa de Est, Asia Centrală am fost. Acum sunt 100% încrezător că o să depășim orice limită am avut-o în trecut. 

E o revenire 100%, nu e doar o încercare, cu încrederea 100% că vom face lucrurile așa cum n-au mai făcut artiști din țara noastră. Sunt convins că vom ajunge în locuri în care n-au mai ajuns cei de la noi', a mai spus Randi.

Citește și: Cum se înțelege Alin Oprea cu socrii. Medana Oprea: „Nu a făcut nicio diferență între mama mea și mama lui. Părinții mei știu…” Cum gestionează momentele tensionate din cuplu / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Daniela Crudu în prezent: „După atâția ani de proiecte, am luat o pauză. Copiii mă fac cea mai fericită și îmi place viața asta de familie”

Citește și: Pepe nu e de acord să aibă custodie comună a fetelor cu Raluca Pastramă: „Se trezește mamă peste noapte! Nu am cum să fiu de acord cu propunerea ei'. Fosta soție îl acuză că nu s-a ocupat de copii înainte de divorț

Citește și: „Dacă nu mi-ar fi fost mamă, probabil aș fi fost și acum în clasa a XI-a, aș fi mestecat tutun și aș fi condus un Audi alb!” Carol Ionescu i-a trimis mamei lui, Magda Catone, un mesaj de suflet, de ziua ei

Citește și: Augustin Viziru spune că și-ar da viața pentru fratele său, dar tot nu-și vorbesc. De ce e supărat pe Lucian: „Evităm să ne deranjăm unul pe altul. A trebuit să aflu…'

Randi: „Ești sfătuit de management să nu vorbești despre asta'

Randi crede că viitorul lui nu mai e România, de aceea speră ca muzica pe care o cântă astăzi alături de Marius Moga să treacă granița. El recunoaște că nu regretă cariera solo, pentru că l-a ajutat, chiar dacă a mai întâmpinat și câte un eșec.

Am învățat să nu mă mai las afectat de eșecuri. Știu că lumea, în general, nu prea vorbește despre asta. Ești sfătuit de management să nu vorbești despre asta. Nu știu de ce încă se merge pe ideea asta de artist fără greșeală, perfect și așa mai departe, dar cu siguranță facem multe greșeli și în muzică, și în viața personală.

Greșelile din muzică ne afectează mai mult, pentru că acolo investim o parte din noi în tot ceea ce creăm. Atunci când așteptările nu ne sunt confirmate, suferim. Eu am învățat să nu mă mai las afectat de aceste eșecuri. Le privesc ca pe niște trepte către succes.

Am realizat la un moment dat că viitorul meu nu e aici în țară. Sper să nu sune rău pentru fani, pentru oamenii care ascultau muzica mea.

Am realizat că dacă poți mai mult nu e niciun păcat să vrei mai mult. Conștientizând toate lucrurile astea, m-am reapucat de muzica cu care, practic, m-am consacrat',spune mărturisește Randi, colegul lui Moga de la Morandi.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton