Randi, cercetat penal după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Sunt un biet artist, nu ştiu cum se procedează” / Primele declarații

.

Randi a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Cântărețul este cercetat penal acum, deoarece a refuzat să facă testul rapid și a vrut să meargă direct la analizele de sânge. După acest incident, celebrul artist a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat în cazul lui. El susține că are foarte multe suplimente de luat, iar din acest motiv nu și-a dorit să facă drugtestul. În prezent, ancheta este în desfășurare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Randi se confruntă cu probleme legale după ce a fost oprit de poliție și a refuzat testul rapid pentru depistarea substanțelor interzise. Artistul este acum cercetat penal și a vorbit deschis despre motivul pentru care a ales să nu facă acel test. Ancheta este în desfășurare, iar cântărețul așteaptă acum să vadă ce se întâmplă.

randi3randi3

Citește și: Randi și-a întrerupt concertul de la Beach! Please, crezând că nu e pe placul publicului. De ce era, de fapt, fluierat: „Am plecat cu moralul foarte jos. Noi nu am știut… '

Citește și: „Nu am iubit niciodată. Văd căsătoria ca și religia, două lucruri inutile'. Ce crede Randi despre căsătorie și de ce nu se implică într-o relație

Citește și: Cum a ajuns Cristina Șișcanu să câștige mai mulți bani decât Mădălin Ionescu: „Nu are de ce să se supere. În televiziune, el e mai bine plătit decât mine, însă…' / EXCLUSIV

Citește și: Alocațiile pentru copii cresc de la 1 ianuarie 2025. Care sunt noile sume anunțate de ministrul Muncii

Randi, cercetat penal după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise

Randi este anchetat penal după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Incidentul a avut loc în luna februarie, pe DN1, când artistul a fost oprit pentru un control de rutină. La momentul respectiv, el a refuzat testarea cu aparatul drugtest, motiv pentru care poliția l-a dus la Institutul de Medicină Legală, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Conform antena3.ro, rezultatele analizelor au confirmat prezența cocainei și a canabisului în sânge. În prezent, poliția continuă investigațiile pentru conducerea sub influența substanțelor interzise, fără a fi impuse măsuri preventive împotriva cântărețului.

Primele declarații ale artistului după ce a aflat că este cercetat penal

Randi a făcut și primele declarații, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Artistul a declarat că a refuzat să se supună testului rapid pentru depistarea substanțelor interzise, deoarece a vrut să meargă direct la analizele de sânge.

Cântărețul a subliniat faptul că nu este îngrijorat și că preferă să lase ancheta să-și urmeze cursul. El a spus că, în cazul în care este nevoie, avocații săi se vor ocupa de situație.

„Am fost oprit, am refuzat să fac testul care se face pe loc pentru că iau foarte multe suplimente, beau tot felul de ceaiuri. Chestiile astea se mai încurcă uneori. Mai ies şi false. Eu am cerut analiza de sânge. Am fost sfătuit să nu comentez foarte mult acum pentru că artiştii mai spun şi lucruri trăsnite. Ancheta este în curs de desfăşurare, avocaţii mei o să se ocupe de asta dacă o să fie nevoie. Eu sunt un biet artist, nu ştiu cum se procedează. Nu sunt panicat', a declarat cântărețul pentru observatornews.ro.

Randi a mai avut probleme cu legea

Nu este prima oară când Randi se confruntă cu probleme legale. În anul 2013, artistul și fratele său au fost ridicați de mascați, fiind acuzați că ar fi declarat în contabilitate sume mici pentru evenimente la care încasau, de fapt, sume mult mai mari. Prejudiciul estimat la acea vreme depășea 100.000 de euro.

Randi nu este singura vedetă acuzată de conducere sub influența drogurilor. Alți artiști precum BRomania, Guess Who, Dorian Popa sau Margherita de la Clejani s-au confruntat și ei cu dosare penale pentru infracțiuni similare.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton