Rapperul american Rich Homie Quan a fost găsit mort în locuința sa. Artistul avea 34 de ani

 Tudorache Simona
.

Rapperul american Rich Homie Quan, care s-a clasat în topul Billboard Hot 100 cu piese precum „Type of Way” şi ‘Flex (Ooh, Ooh, Ooh)”, a murit, ieri, 5 iulie, potrivit relatărilor din presă, transmite Reuters. Artistul avea 34 de ani. Rapperul a murit în locuinţa sa din Atlanta, a scris TMZ, citând familia artistului şi un reprezentant de la morga din comitatul Fulton. El a fost găsit fără suflare de prietena lui.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Rapperul Rich Homie Quan, pe numele său real Dequantes Devontay Lamar, şi-a început cariera în 2011. Una dintre melodiile sale de succes a ajuns pe locul 26 în topul muzical Billboard Hot 100. The New York Times a scris în 2013 despre Rich Homie Quan că făcea „parte din generaţia în expansiune a rapperilor din Atlanta”. 

Rapperul Rich Homie Quan a fost găsit mort în casă

Deși nu se știe cauza reală a morții, pentru că autopsia nu a fost încă făcută, colegul său, Boosie BadAzz, a susținut că „a aflat' că Quan a murit din cauza unei supradoze. Muzicianul născut în Atlanta – al cărui nume real era Dequantes Devontay Lamar – s-a luptat cu abuzul de substanțe în trecut și a fost acuzat de deținere de droguri cu intenția de a le distribui în 2017. Cu toate acestea, cazul a fost respins în 2019 din cauza lipsei de probe, așa cum a raportat TMZ la acea vreme.

2016 VH1 Hip Hop Honors2016 VH1 Hip Hop Honors

Rich Homie Quan a stat și în închisoare

Cariera lui Quan a început în 2013 odată cu lansarea „Some Type of Way', care a ajuns pe locul 57 în Billboard Hot 100. „S-a întâmplat atât de repede, dar sunt foarte recunoscător', a spus el pentru Billboard în septembrie 2013.

Născut în octombrie 1989, Rich Homie Quan a fost cel mai mare dintre cei trei frați. În adolescență își dorea să devină jucător de baseball, dar în cele din urmă s-a orientat spre muzică. Rapperul Rich Homie Quan a petrecut 15 luni în închisoare în 2011 pentru implicarea sa într-o serie de spargeri, conform BBC. După ce și-a ispășit pedeapsa s-a concentrat pe muzica lui și a devenit un nume uriaș pe scena rap.

Citește și: Cu ce se ocupă soția și fiul lui Marcel Iureș: „Ea e foarte mândră de tot ce am făcut. El e foarte diferit de mine, are alt destin”

Citește și: Anca Serea plătește bani grei pentru cei 6 copii, odată cu începerea școlii: „Sunt cheltuieli imense, ne afectează și pe noi. Doar mobilierul de birou a costat 3.000 de lei și…”

Citește și: Canotorul Florin Enache, medaliat cu aur la Paris, are o relație de 10 ani. Ce spune iubita lui despre programul lui încărcat: 'Ne respectăm deciziile și plăcerile' / EXCLUSIV

Citește și: Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit marele vis! Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului artist: 'Le sunt recunoscătoare lui Vasile Muraru și Valentinei Fătu…' / EXCLUSIV

Citește și: Bodo de la Proconsul și soția lui Loredana și-au găsit liniștea la țară. Ce fac copiii pe care i-au adoptat: „Îi iau la concerte când pe unul, când pe celălalt”

Rich Homie Quan e plâns de colegi

Inginerul Alex Tumay, care a lucrat cu Rich Homie Quan de-a lungul anilor, a declarat că artistul a fost „unul dintre cei mai drăguți oameni cu care am lucrat vreodată și un artist adevărat. Vești absolut zdrobitoare. RIP'.

Rapperul Quavo a postat și el un mesaj pe Instagram, alături de o imagine cu el și Rich Homie Quan și alți câțiva artiști: „Fie ca Dumnezeu să fie cu noi, nu am crezut niciodată că se va întâmpla asta'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton