Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, a uimit din nou, după ce a pronunțat cel mai lung cuvânt din limba română fără să se încurce. Cătălin Măruță: „Tu ți-ai propus să mă faci praf...”

 Calin Maria Bianca
.

Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, a uimit din nou, după ce a pronunțat cel mai lung cuvânt din limba română fără să se încurce, chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță. Micuțul de doar 7 ani care a luat premiul de 120.000 de euro, după ce a câștigat Românii au talent, a demonstrat încă o dată faptul că nivelul său de inteligență, dar și abilitățile sale sunt diferite față de mulți copii de vârsta lui. Provocat de prezentatorul TV, Rareș Prisacariu a pronunțat fără probleme cel mai lung cuvânt din limba română, mai concret de 44 de litere. De asemenea, a spus și semnificația lui, Cătălin Măruță rămânând fără cuvinte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rareș Prisacariu a luat pe toată lumea prin surprindere încă de când a urcat pentru prima dată pe scena Românii au talent, astfel că jurații i-au oferit pe loc Golden Buzz și l-au trimis direct în semi-finală. Din fericire a reușit și a câștigat premiul cel mare de la Românii au talent în valoare de 120.000 de euro. S-au zvonit multe lucruri urâte despre câștigarea sa, însă el a ales să demonstreze încă o dată ceea ce poate.

50da93d8-d069-42a2-87c9-f10a1dc81341-250da93d8-d069-42a2-87c9-f10a1dc81341-2

Nu, de data aceasta Rareș Prisacariu nu a mai urcat pe scenă pentru a-și arăta talentul pe care-l are în a recita, ci a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe PRO TV, unde a fost provocat în direct să rostească cel mai lung cuvânt din limba română, care are 44 de litere. Spre surprinderea tuturor, în ce timp adulții se străduiau și nu reușeau, el a făcut-o din prima, fără se încurca.

Citește și: Rareș Prisăcariu a câștigat Românii au Talent 2023: „Sunt mic, dar înțeleg ce zici. Avem clădiri mai mari, dar suflete mai mici'

Citește și: 'Cât de ușor puteți judeca greșit…'. Andra, mesaj tăios după ce fanii au contestat talentul lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul Românii au Talent

Citește și: Andreea Bălan i-a dat o replică dură lui Cheloo, în direct, la iUmor: „Ce faci tu poate să facă și o surdomută”

Citește și: Elena Gheorghe, mesaj pentru Ilinca Vandici, după ce a anunțat că divorțează: „Sunt sigura că…

Rareș Prisacariu, câștigătorul Românii au talent, a pronunțat cel mai lung cuvânt din limba română fără să se încurce

Rareș Prisăcariu a reușit și de data aceasta, în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, să surprindă pe toată lumea, mai ales pe îndrăgitul prezentator TV. Convins că nu poate să citească cel mai lung cuvânt românesc, format din 44 de litere, Cătălin Măruță l-a provocat pe micuțul de 7 ani care a câștigat Românii au talent să-l rostească de pe foaie. Fără a sta pe gânduri, Rareș Prisacariu i-a spus că știe să-l pronunțe fără să citească. Bineînțeles, zis și făcut!

„Rareș a intrat în forță și a zis 'Stai că vă dau greu de tot astăzi'. Stai un pic că îmi aduc cuvintele mele. Mi-am notat cuvintele aici, pentru că știam că tu știi cele mai lungi cuvinte.'a transmis Măruță în cadrul emisiunii.

Rareș: Acum aș vrea să trecem de la discuție cu întrebări la cuvinte'

Măruță: Deci tu ți-ai propus ca să mă faci praf azi la emisiune'

Rareș: Eu știu și ce înseamnă cuvintele'

Măruță: „Deci, ăsta este cel mai lung cuvânt din limba română, are 44 de litere, păi și ești pregătit? Tu știi să citești cuvântul ăsta?'

Rareș: „Eu știu să îl și pronunț. Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza', a fost discuția din Rareș Prisăcariu și Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii sale de pe PRO TV.

Cătălin Măruță, uimit de Rareș Prisacariu: 'Vin mâine dezbrăcat la emisiune, în chiloți'

Rareș Prisacariu a pronunțat fără se se încurce cel mai lung cuvânt din limba română. Pentru a se convinge că l-a spus corect, Cătălin Măruță l-a rugat să-l mai spună încă o dată, în timp ce el urmărea pe foaie ca nu cumva să-i scape vreo literă. Surpriza a fost mare atunci când el a zis cuvântul, din nou, la fel de bine. Mai mult decât atât, i-a spus și semnificația acestuia, moment în care prezentatorul TV a spus extrem de sigur pe el că nu există medic care să scrie vreodată acest diagnostic pacientului. Totodată, a precizat că dacă a făcut vreun cadru medical acest lucru, el vine doar în lenjerie intimă în emisiune, fiind o provocare extremă.

Ai dreptate, dar vrei să îți spun ceva? Eu aș putea băga mâna în foc, aș face pariu acum că niciun doctor, în viața lui, deci dacă intră vreun doctor în România care a scris pe un diagnostic de, mai zi o dată de 'pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioză', deci, dacă este un doctor care a scris pe un diagnostic că suferiți de chestia asta, jur că vin mâine dezbrăcat la emisiune, doar în chiloți. Eu nu cred că există vreun doctor în România care a scris diagnosticul ăsta, păi doar să îl pronunț îmi ia juma de oră, dar să îl și scriu', a spus Cătălin Măruță în cadrul emisiunii sale de pe Pro TV.

Cătălin Măruță, mesaj emoționant pentru Rareș Prisacariu după ce a câștigat Românii au talent

Cătălin Măruță s-a declarat impresionat de Rareș Prisacariu încă de când micuțul în vârstă de 7 ani a urcat pentru prima dată pe scena de la Românii au talent. A primit Golden Buzz, iar din semifinală, a ajuns în marea finală, câștigând marele premiu de 120.000 de euro, dar și trofeul Românii au talent. Nu mulți se așteptau la acest lucru, însă Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, au ținut să-l felicite imediat și să-i ureze tot ceea ce este mai bun.

„’Cei 7 ani de acasă’ înseamnă cu totul altceva după ce îl cunoști pe micul Rareș! A reușit să ne impresioneze cu abilitățile sale speciale, a făcut românii să îl voteze în număr copleșitor și astfel pleacă acasă cu marele premiu! Felicitări, Rareș! Abia așteptăm să vedem pe ce drum vei apuca în viață! Să ai mult noroc îți doresc!’, a scris Cătălin Măruță pe Internet.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton