Cum este Cristina Spătar răsfățată de soț, cu ocazia Crăciunului: "Știe cu ce să vină, mereu vine încărcat"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum o răsfață soțul pe Cristina Spătar, cu ocazia Crăciunului. Cristina Spătar are planuri îndrăznețe pentru 2024, artista vrea să-și facă o nouă trupa și pregătește o revenire de senzație pe scena muzicală. În această perioadă, Cristina Spătar și-a luat o pauză, pentru a se relaxa împreună cu familia. Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa soțului, care este mereu foarte generos cu ea, de Crăciun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar se declară o femeie împlinită din toate punctele de vedere, iar din 2024 are de gând să se focuseze mai mult pe cariera ei muzicală. Cristina Spătar și-a găsit liniștea în brațele lui Vicențiu Mocanu, omul de afaceri din Vâlcea, susținând-o mereu. Vedeta este și mama a doi copii, o fetiță și un băiețel, și abia așteaptă să petreacă sărbătorile alături de familie. Cântăreața este copleșită de soțul ei în fiecare an cu diverse cadouri de lux, așa că Moș Crăciun se anunță a fi foarte generos cu vedeta.

ce-cadou-de-mii-de-euro-a-primit-cristina-spatar-de-la-sotul-ei.-sa-moara-dusmanii-1-1ce-cadou-de-mii-de-euro-a-primit-cristina-spatar-de-la-sotul-ei.-sa-moara-dusmanii-1-1

Cum o răsfață soțul pe Cristina Spătar, cu ocazia Crăciunului

Cristina Spătar trăiește o frumoasă perioadă din viața ei și este pe deplin recunoscătoare. Vedeta este fericită că mariajul ei cu Vicențiu Mocanu este unul armonios, iar acesta îi face cadouri de fiecare dată când are ocazia, dar mai ales cu ocazia Sărbătorilor.

'Știe cu ce să vină, mereu vine încărcat. Mă bucur că am parte de un moș care, în fiecare an, e foarte atent. Nu doar de Moș Crăciun, cu fiecare ocazie și fără niciun prilej. E foarte drăguț și atent.

Am de toate, să vină cu sănătate. Partea asta cu proiectele muzicale… aș putea să stau acasă, să mă răsfețe soțul, dar îmi place să muncesc, să fac meseria asta, mi-e tare dragă muzica și îmi doresc să fac proiecte', a spus cântăreața.

Citește și: Cum își decorează Anna Lesko casa de Crăciun și de la ce tradiții nu se abate niciodată: „Mă pregătesc temeinic la capitolul culinar, chiar dacă nu dorm noaptea' / INTERVIU

Citește și: Anda Adam și-a făcut cont pe Onlyfans, la 43 de ani! Ce tarif are cântăreața pe platforma pentru adulți

Citește și: Loredana Groza, prima reacție după ce tatăl ei a confirmat public divorțul dintre ea și Andrei Boncea: „Mulți mi-au zis că sunt nebună, că o să-mi distrug cariera. Îmi asum…”

Citește și: Viviana Sposub, după zvonurile împăcării cu George Burcea: „Singură până într-un punct'. S-a întors recent din America

Cu cine va colabora Cristina Spătar în plan muzical, în 2024

Cristina Spătar a anunțat că vrea să revină în forță în industria muzicală și pregătește o serie de proiecte în colaborare cu artiști celebri, precum Nicolae Botgros.

'Vreau și eu proiectele mele să le pot duce la bun sfârșit. Avem multe, multe proiecte. Și cu maestrul Botgros, cu muzica R&B și un proiect balcanic, vreau să fac treaba. Asta este singura mea dorință, singurul meu plan.

Pe plan personal sunt ok, pe plan muzical îmi doresc să fac foarte multe lucruri și mă bucur că anul acesta am parte de susținerea lui Vicky și sper să reușesc să le duc la bun sfârșit. Vreau să-mi fac trupă, vreau să-mi iasă', a mai declarat Cristina Spătar la Antena Stars.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton