Ce a răspuns Cătălin Bordea când a fost întrebat despre o posibilă împăcare cu Livia, fosta soție: "Ai iubit prea mult omul ăla și cred că..."

 Radulescu Ruxandra
.

Ce a răspuns Cătălin Bordea când a fost întrebat despre o posibilă împăcare cu Livia, fosta soție. Cătălin Bordea și fosta sa soție, Livia, au divorțat, recent, după 11 ani împreună. Bordea a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Livia și a recunoscut că a apelat la ajutorul unui psiholog în acea perioadă dificilă. Iată ce spune juratul de la iUmor și despre o posibilă împăcare cu Livia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea a trecut printr-un moment foarte greu, când soția sa, Livia, alături de care trăise o poveste de iubire vreme de 11 ani, l-a anunțat că vrea să divorțeze. Mai mult, fosta soție a lui Cătălin Bordea, Livia a fost surprinsă în ipostaze tandre cu Spike, bun prieten al comediantului și nașul de cununie al celor doi. Cătălin Bordea a recunoscut recent că nu este complet vindecat după despărțirea de Livia și a spus cum ar reacționa dacă fosta soție și-ar dori împăcarea.

images_aimytexarticles_images_catalinbordeaimages_aimytexarticles_images_catalinbordea

Ce a răspuns Cătălin Bordea când a fost întrebat despre o posibilă împăcare cu Livia, fosta soție

Cătălin Bordea a fost invitat la Xtra Night Show, unde a oferit detalii emoționante despre culisele divorțului de fosta soție, Livia. Iată cum a reacționat Cătălin Bordea, când Dan Capatos l-a întrebat despre posibilitatea unei eventuale împăcări cu Livia.

Citește și: Adrian Minune și Horia Moculescu vor cânta împreună la un eveniment cultural: „A fost decizia compozitorului. Va fi unul din momentele de vârf…'

Citește și:La 85 de ani, Adriana Iliescu luptă în instanță pentru moștenirea fiicei ei. A avut zeci de procese până acum: „Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga!’

Citește și:Cătălin Bordea și Nelu Cortea, ironii și comentarii acide pentru Edward Sanda, după eliminarea de la America Express: „Cum merge el acasă la socră-su? Așa laș?. Reacția artistului

Dan Capatos: Dacă ar veni la tine și ți-ar cere iertare, ar pica în genunchi?

Cătălin Bordea: Nu pot să răspund la întrebarea asta, nu pot pentru că nu știu.

Dan Capatos: Înseamnă că nu ești vindecat!

Cătălin Bordea: Tocmai! Nu pot să răspund la întrebarea asta!

Dan Capatos: Deci ai putea? Există și posibilitatea asta, să o primești înapoi… Ai răspuns deja.

Cătălin Bordea: Momentan, singurii care mă țin pe mine pe linia de plutire sunt prietenii mei buni, care încontinuu îmi fac portretul din urmă: „Bă, tu despre cine vorbești, despre asta care… despre asta care…'. Pentru că ai tendința să uiți… Ai iubit prea mult omul ăla și cred că dacă erau mai mulți ani de certuri, poate că… dar pe mine m-a lovit TIR-ul pe munte. Recuperarea e una și șocul mintal e alta. Până se așază, acum trebuie să lucrez la mine, ei treaba lor. Dar nu pot să răspund la întrebarea asta.” a declarat Cătălin Bordea,

Cum l-a afectat pe Cătălin Bordea divorțul de fosta soție, Livia

Cătălin Bordea a avut o viață foarte grea. Abandonat de ambii părinți, pe vremea când avea doi ani, actorul a reușit să găsească, în timp, forța interioară să lupte împotriva destinului potrivnic. Din păcate, despărțirea de Livia l-a lovit greu și a apelat la un pisholog pentru a gestiona întreaga situație. â

Chestia asta mi-a pus capac. Te lasă mama, tata, soția… eu deja aveam teama abandonului, dar nu știam ce înseamnă exact. (…) Eu m-am dus la terapie să fiu alături de ea. Nu m-am dus la terapie să văd care este treaba cu mine. (…) Am găsit-o schimbată radical după ce m-am întors de la America Express. (…) Eu am luat totul pe mine, adică eu eram clar de vină. (…)

Îmi reproșam că nu am fost mai atent, îmi reproșam că poate nu am fost destul de bărbat, mi-am reproșat că nu am fost deloc bărbat în tot timpul relației, am fost mai mult copil decât bărbat, mi-am reproșat că am jucat un personaj, acest comediant care vine și acasă și care tot timpul încearcă să își facă soția să râdă. Și nu am fost, poate, profund uneori. Mi-am reproșat că uneori nu mi-am dat seama de anumite semnale și poate nu le-am văzut', a mărturisit Cătălin Bordea, pentru „Xtra Night Show'.

Cătălin Bordea, pe calea vindecării, după divorțul de Livia: „Trauma abandonului s-a redus considerabil”

Cătălin Bordea a dezvăluit și rănile nevindecate din trecut pe care le-a ținut mereu ascunse, dar acum se străduiește să le vindece.

Îți dai seama că mi-a găsit (n.r. – psihologul). Adică mi-a găsit multă frică acolo, mi-a găsit multă lașitate, mi-a găsit trauma abandonului. (…) Mi-a găsit perfecționist… eu nu am luat niciodată premiul II, niciodată în viața asta, eu tot timpul trebuia să fac ceva să iau premiul I. (…) Trauma abandonului la mine s-a redus considerabil'.

FOTO: Instagram YT, Antena STars




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton