Ce răspuns a primit Irinel Columbeanu de la fiica lui, când i-a spus că vrea să-i cunoască iubitul: "Mi-a zis să nu vin acum în America că..."

 Dumba Gabriela
.

Irinel Columbeanu dezvăluia recent că fiica lui are iubit și recunoștea că i-ar plăcea să meargă în America pentru a-l cunoaște pe „viitorul ginere”. Fostul milionar are nevoie nu doar de acordul fiicei sale pentru un astfel de demers, dar și de ajutor financiar din partea ei, însă, din păcate, a primit un refuz politicos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

La 16 ani, Irina Columbeanu are iubit în America și nu vrea să mai audă de România. Cu părere de rău, Irinel Columbeanu respectă dorința fiicei sale și a Monicăi Gabor, însă i-ar plăcea să meargă în vizită, în America, pentru a-și cunoaște viitorul ginere, cum spune el. Nu va călători, însă, prea curând, peste Ocean.

06d53e2e53805a23707faf7ad98e0eed06d53e2e53805a23707faf7ad98e0eed

Irinel Columbeau, refuzat politicos de fiica lui, Irina, în dorința de a-i cunoaște iubitul

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, s-a mutat alături de mama ei în America, în anul 2018, și nu are gânduri de a reveni în țară, mai ales că acum este și îndrăgostită, un motiv în plus de a rămâne peste Ocean.

Lui Irinel îi este dor de fiica lui și i-ar plăcea să meargă în America, iar acum are un motiv în plus de a zbura peste Ocean, însă Irina l-a refuzat politicos pentru moment.

„Vorbesc destul de des cu Irina. I-am și zis recent că vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere iar ea mi-a zis să nu vin acum în America că este destul de frig acolo și că mă anunță ea când este frumos afară să vin să fac cunoștință cu el', a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

Fostul milionar de la Izvorani a dorit să precizeze și faptul că Irins nu îi trimite atât de des, pe cât se zvonește în spațiul public, bani. Însă, acest lucru nu îl afectează emotional pe fostul afacerist.

„Irinuca nu prea îmi trimite bani, din când în când face asta. Nu vreau să vorbesc despre ce sumă mi-a trimis până acum pentru că nu este frumos', a mai spus Columbeanu.

Citește și: Iulia Vântur, surprinsă în timp ce dansa și se îmbrățișa cu Mihai Petre la Untold Dubai: „Când revezi colegi dragi, cu care ai trăit…’ / De ce nu a însoțit-o Salman Khan

Citește și: Loredana Groza, în vizită la Iulia Vântur și Salman Khan, în India: „Casa voastră este atât de primitoare’. Cum s-au pozat împreună

Irinel Columbeanu este foarte mândru de fiica lui, Irina, care locuiește acum în America

După divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a luptgat în instanță pentru custodia fiicei lui, Irina. Judecătorii au stabilit, în cele din urmă ca aceasta să rămână cu tatăl ei, în timp ce Monica s-a stabilit în America. Însă, în anul 2018, fostul om de afaceri a decis să o lase pe Irinuca să se mute cu mama sa și noul soț al acesteia, Mr. Pink.

„Este pe picioarele ei (n.r. – Irina). Am și vizitat-o în iulie 2023 și îmi pare bine că am reușit. Am constatat că este foarte bine îngrijită, atât de către mama ei, cât și de tatăl ei vitreg, ca să spun așa, e vorba de renumitul Mr. Pink”, a afirmat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, care locuiește acum într-un azil din Ghermănești, a dezvăluit că fiica sa are un iubit și spune că i-ar plăcea să călătorească în America pentru a-l cunoaște.

„Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins’, a declarat fostul afacerist pentru Cancan.

Irinel Columbeanu a mai precizat că fiica sa, Irina Columbeanu, nu mai vrea să se întoarcă în România. Adolescenta în vârstă de 16 ani deja și-a construit o viață în America, unde lucrează part-time la un restaurant.

„Nu, mi-a zis că nu mai vrea să vină în România. Eu îi respect dorința, cum de altfel i-am respectat și dorința de a trăi în continuare în America. Consider că așa trebuie să te comporți cu un copil, cu propria-ți fiică. Am fost fericit că a avut timp să stea cu mine, chiar dacă eu mi-aș fi dorit să stau mai mult, dar dorințele ei…„, a precizat fostul milionar de la Izvorani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton