Răspunsul lui Teo Trandafir, când un fan a întrebat-o dacă se mai întoarce la Kanal D: "Hai să lăsăm..."

 Dumba Gabriela
.

Teo Trandafir a rămas fără emisiunea de la Kanal D și s-a mutat la radio, însă fanii îi duc dorul și insistă, pe conturile sale de socializare, să revină pe sticlă. Chiar dacă ea spune că a revenit, astfel, la prima ei mare dragoste, radioul, fanii cred că Teo Trandafir tânjește după televiziune și cer întoarcerea ei pe post.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Timp de 10 ani, Teo Trandafir a prezentat emisiunea Teo Show, la Kanal D, însă în ultima vreme nu ar mai fi înregistrat audiențe mari și conducerea postului a decis să excludă emisiunea ei din grila de toamnă. Momentan, Teo Trandafir a rămas fără niciun proiect în televiziune și nu se cunosc detalii despre un nou format pe care l-ar putea prezenta.

833e31a27e8627bbaab4546501832c11833e31a27e8627bbaab4546501832c11

Când revine Teo Trandafir la Kanal D

Fanilor le este dor de Teo Trandafir și au întrebat-o când se va întoarce la Kanal D sau dacă va mai apărea la acest post de televiziune. „Frumoasa noastră, o să mai revii la Kanal D?', a fost întrebarea adresată de fanii prezentatoarei.

Deși nu se așteptau ca Teo Trandafir să răspundă, aceasta a spus: „Hai să lăsăm viitorul să vină'. Teo dă astfel de înțeles că porțile televiziunii nu îi sunt închise total și ar putea fi o șansă ca ea să primească o altă emisiune.

Emisiunea Teo Show era pe micul ecran din anul 2013. În primii ani, emisiunea a fost difuzată în timpul săptămânii, după-amiază, apoi Teo Show a fost mutat în weekend, sâmbăta și duminica, de la ora 10 dimineața.

În luna iulie, șefii de la Kanal D au decis ca emisiunea prezentată de Teo Trandafir să fie difuzată aproape de miezul nopții, la ora 23.00, lunea și marțea.

Șefii de la Kanal D au anunțat că vedeta rămâne în trustul lor, dar mometan aceasta se află într-o pauză. „Emisiunea Teo Show se află într-o pauză, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc. Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D', au punctat oficialii Kanal D pentru Paginademedia.ro.

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Alina Binder și Nicolae al României la un eveniment de gală, din Iordania. Imagini fabuloase cu ținutele celebrului cuplu

Citește și:Vila de peste 1 milion de euro a lui Călin Donca ar fi fost ridicată ilegal. Procurorii au efectuat percheziții la casa afaceristului, din Brașov: „El nu a declarat acel imobil, figurează cu restanțe

După ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D, Teo Trandafie a fost mutată la radio

Teo Trandafir și Mihai Hînda, unul dintre cei mai apreciați tineri realizatori de radio, fac echipă la emisiunea „Bară la Bară', de la Radio Impuls, de luni până vineri, de la ora 16:00.

Pe cei doi prezentatori „Bară la Bară' îi leagă nu numai pasiunea pentru radio, ci și prietenia care a crescut de-a lungul timpului, chiar în studiourile Kanal D și Radio Impuls.

Să fac emisiune la radio cu Mihai Hînda este o bucurie! Ne știm de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită și celor care ne ascultă. Abia aștept să începem de luni o călătorie frumoasă și vă invităm să fiți alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls', a spus Teo Trandafir.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton