Răsturnare de situație! Pepe nu caută răzbunare, Raluca vrea împăcare! Care este, de fapt, miza divorțului

 Oana Pantazi
.

Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă, început odată cu anunțul divorțului, a tulburat apele, însă, se pare, în pofida acuzațiilor pe care i le aduce soției sale, artistul nu caută să se răzbune!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În pofida faptului că, atunci când a anunțat că s-a despărțit de soție, Pepe a menționat că se află în relații bune și că vor divorța amiabil, iată că lucrurile nu stau deloc așa… După ce soția artistului a cerut ordin de restricție împotriva lui, menționând că a fost agresată fizic, s-a dezgropat securea războiului, cu această ocazie ieșind la iveală detalii incredibile din viața lor de cuplu.

Pepe, interesat de binele copiilor, nu de bani!

Dacă, la început, cel care acuzat de infidelitate a fost Pepe, în cele din urmă artistul a depus la Tribunal dovezi prin care a încercat să ateste că tocmai soția lui ar avea o relație nepotrivită… Dat fiind că, la scurt timp după ce Raluca a cerut ordin de protecție împotriva soțului ei, s-a speculat că Pepe își dorește să se răzbune, iată că zvonurile nu se confirmă!

Conform Spynews, care citează surse din proximitatea cuplului, Pepe nu are de gând să se răzbune pe Raluca, dar nici nu acceptă umilința la care l-a supus soția lui. Apropiații celor doi susțin că, pentru Pepe, nu banii sunt importanți, ci fetițele, în cazul în care nu va reuși să cadă de acord cu Raluca în privința lor, artistul urmând și soția lui urmând să tranșeze lucrurile la tribunal.

„Pepe nu vrea răzbunare, dar nici nu vrea să fie călcat în picioare. Pentru Pepe fetele sunt miza, dar, dacă se înțeleg în privința lor, o să fie ok. Dacă nu se înțeleg în privința lor, vor ajunge la proces. Pentru Pepe nu banii sunt miza', au declarat apropiați ai cuplului, în exclusivitate, pentru Spynews.ro.

61313261-261313261-2

Raluca nu mai vrea scandal

După ce amănunte intime din viața lor de cuplu au devenit publice, în urma ordinului de restricție cerut de Raluca, gest care l-a determinat pe Pepe să dezvăluie că soția lui ar putea avea o relație extraconjugală, părea că o să se iște un nou scandal între cei doi. Iată însă că Raluca, după ce a recunoscut că a cerut ordinul de protecție împotriva lui Pepe doar pentru a obține mai ușor custodia fetelor, a trecut la sentimente mai bune în ceea ce-l privește pe artist.

„Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie', au mai spus apropiații cuplului pentru Spynews.

Citește și: Alexandra Dinu s-a întors în România! Totul despre rolul de jurat la Românii au Talent, relația cu fiul ei și viața sentimentală: „Cred în căsătorie”/ EXCLUSIV

Citește și: Flavia Mihășan este însărcinată a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Ne-am dorit ca între copii să nu fie diferență mare de vârstă”/ EXCLUSIV

Citește și: Megan Fox divorțează de Brian Austin Green, din Beverly Hills 90210, după 16 ani de relație și trei copii împreună! Cine este noul iubit al actriței

Citește și: Avocatul lui Maradona face acuzații grave: „A fost o idioțenie criminală! Timp de 12 ore, Diego nu a fost controlat de medici!”

Cine e bărbatul cu care soția lui Pepe ar fi fost la munte

După ce fosta lui parteneră a cerut ordin de protecție, Pepe a depus un document în instanță care lasă să se înțeleagă să soția i-ar fi fost infidelă. Pepe a căutat dovezi și a aflat că ar exista o legătură între Raluca și un bărbat misterios, pe care l-ar fi cunoscut la munte.

Soția lui Pepe ar fi plecat într-un grup format din mai multe persoane. Din gașcă ar fi făcut parte un stomatolog cunoscut din Capitală (foto), fosta sa cumnată, care i-a fost iubită fratelui ei, și partenerul acesteia.

Printre cei prezenți s-ar fi aflat și bărbatul misterios despre care amintea Pepe. Bărbatul respectiv nu este o persoană publică, ci ar fi vorba despre un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România, potrivit spynews.ro.

În documentul depus în instanță, după ce a verificat informațiile primite, Pepe susține că soția lui și-ar fi recunoscut infidelitatea.

(…) La auzul acestor vorbe nu știam ce să cred, eu cunoșteam că programul sau era cu fetițele și nu a fost vorba că pleacă la munte, solicitând explicații în acest sens întrucât REZULTA ÎN MOD VĂDIT O INFIDELITATE RECUNOSCUTA ȘI MAI MULT DECÂT ATÂT LASÂND FETIȚELE NESUPRAVEGHEATE!‘, se arată în documentul menționat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton