Ray Stevenson, actorul din Thor și Roma, a murit în timp ce filma în Italia. Peste patru zile urma să împlinească 59 de ani

 Dumba Gabriela
.

Ray Stevenson a murit cu patru zile înainte să împlinească 59 de ani. Momentan nu a fost dezvăluită cauza morții lui Ray Stevenson. La momentul morţii sale, el lucra la un film de acţiune, Cassino in Ischia. Actorul era cunoscut pentru rolurile sale din filmele Thor, Roma, Punisher: War zone, King Arthur, Divergent, Star Wars și din serialul Ahsoka.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE GRATIS, AICI!

Reprezentanții lui Stevenson au declarat că acesta a murit duminică, dar nu au oferit şi alte detalii. Cauza morţii sale nu a fost dezvăluită, dar se pare că a fost spitalizat în timpul filmărilor efectuate pe insula italiană Ischia.

Ray Stevenson deathRay Stevenson death

Ray Stevenson a murit în timpul filmărilor

Stevenson s-a născut în Lisburn în 1964. După ce a urmat cursurile școlii de teatru Bristol Old Vic și după ce a lucrat ani în televiziunea britanică, și-a făcut debutul în cinematografie cu filmul lui Paul Greengrass „The Theory of Flight din 1998.

În 2004, Ray Stevenson a apărut în filmul „King Arthur', de Antoine Fuqua, în rolul unui cavaler al mesei rotunde, iar câțiva ani mai târziu a jucat rolul principal în adaptarea Marvel „Punisher: War Zone'.

Ray Stevenson a devenit cunoscut şi prin personajul Volstagg pe care l-a jucat în cele trei filme din seria „Thor. Rolul lui Volstagg din filmul „Thor' a fost cel care l-a făcut cunoscut, în 2011.

Citește și: Cine este Ionuț Iftimoaie de la Survivor 2023. S-a lansat în afaceri, după ce s-a retras din sport

Citește și: Cum s-au cunoscut Vica Blochina și Victor Pițurcă. Au avut o relație timp de 16 ani, deși el era căsătorit

Ray Stevenson urma să apară în viitorul serial Star Wars „Ahsoka”

De asemenea, acesta a fost distribuit în filme precum: „Divergent', „G.I. Joe: Retaliation' și „The Transporter: Refueled'. Într-un interviu pentru Backstage în 2020, Stevenson a declarat că idolii săi în actorie au fost: „Cei ca Lee Marvin (și) Gene Hackman'.

Stevenson urma să apară în viitorul serial Star Wars ”Ahsoka” ca Baylan Skoll în august și a participat luna trecută la evenimentul Star Wars Celebration 2023. 

El a vorbit la eveniment despre entuziasmul de a face parte din proiect, spunând că ”să mânuiești sabia luminosă este cel mai bun sentiment din lume”.

Stevenson are trei fii cu antropologul italian Elisabetta Caraccia, pe care a cunoscut-o în timp ce lucra la „Roma'.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton