Răzvan Bănică, după ce s-a căsătorit religios cu Sandra Izbașa: „O să vină și copiii. Luna de miere…”. Actorul joacă în filmul Dragoste pe muchie de cuțit, alături de Carmen Tănase / EXCLUIV

 Solomon Tatiana
.

Răzvan Bănică ne-a făcut declarații inedite după ce s-a căsătorit religios cu Sandra Izbașa. Cei doi au pășit spre altar anul acesta, la finalul lunii iulie, și și-au jurat iubire și în fața lui Dumnezeu, după cununia civilă din 2021. Actorul e la fel de împlinit și pe plan profesional, fiind implicat în diverse proiecte de suflet. Acesta joacă acum în filmul „Dragoste pe muchie de cuțit', alături de mari artiști, precum Carmen Tănase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Bănică ne-a oferit câteva declarații surprinzătoare după ce s-a căsătorit religios cu Sandra Izbașa. Artistul ne-a vorbit despre căsnicia lui și despre cât de mult îl susține soția în carieră, dar și ce planuri au pentru luna de miere. Totodată, actorul ne-a spus câte ceva și despre rolul său din filmul 'Dragoste pe muchie de cuțit', în care joacă alături de alți mari artiști, cum ar fi Carmen Tănase. Soția artistului și-a luat concediu pentru a-i fi alături la filmările peliculei.

73395437_10215835954839638_8768494837969190912_n73395437_10215835954839638_8768494837969190912_n

Citește și: Sandra Izbașa s-a căsătorit religios cu Răzvan Bănică: „Exact acum 3 ani ne-am cunoscut'. Cum a arătat în rochie de mireasă și ce buchet atipic a avut

Citește și: Sandra Izbașa și Răzvan Bănică se căsătoresc religios: „Este un moment pe care îl aștept cu sufletul plin de emoție”. Fosta gimnastă și-a ales rochia de mireasă

Citește și: Ce operație a suferit Horia Moculescu și cu ce sechele a rămas după fumat: „Repercusiunile sunt pe măsura inconștienței. Plătesc un tribut imens…'. Cu ce se ocupă la 86 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Ce operație a suferit Horia Moculescu și cu ce sechele a rămas după fumat: „Repercusiunile sunt pe măsura inconștienței. Plătesc un tribut imens…'. Cu ce se ocupă la 86 de ani / EXCLUSIV

Răzvan Bănică, după ce s-a căsătorit religios cu Sandra Izbașa

Răzvan Bănică, soțul Sandrei Izbașa, vorbește deschis, într-un interviu pentru viva.ro, despre relația cu gimnasta, dar și despre rolul din filmul 'Dragoste pe muchie de cuțit', lansat pe piață în septembrie.

Casă de piatră! Spune-mi despre rolul din filmul 'Dragoste pe muchie de cuțit'.

Joc rolul unui idealist care dorește ca printr-o invenție să schimbe lumea. Invenția aceasta este o pastilă care, practic, anihilează gustul. Gustul fiecăruia dintre noi la mâncare. Ideea este că povestea filmului începe cu niște ani în urmă prin rivalitatea dintre familiile noastre. Respectiv a mea și a colegei mele, Ada Galeș. Este un Romeo și Julieta modern și ne dorim ca, prin iubire, să învingem rivalitatea dintre familiile noastre și, practic, la final, vom și reuși. Este o comedie romantică de foarte bun gust, o poveste foarte curată, un basm modern, la care invit familiile să vină cu mare încredere, chiar și alături de copii. Toată familia e binevenită să vadă acest film.

Răzvan Bănică: „Suntem împliniți și eu și soția mea'

Ai pomenit de iubire. Cum e iubirea în familia ta?

Extraordinară. Suntem împliniți și eu și soția mea. Proaspăt căsătoriți și în fața lui Dumnezeu, fiindcă cununia civilă a avut loc acum doi ani, în 2021, iar nunta în iulie 2023. Mulțumim lui Dumnezeu că ne avem unul pe altul și că ne-am găsit.

În luna de miere ați fost?

Urmează. Și am zis că de acum încolo fiecare vacanță o să fie pentru noi ca o lună de miere. Din păcate, până acum nu am reușit, pentru că avem proiecte în desfășurare. Eu am început activitatea la teatru și avem repetiții pentru spectacole, plus un nou film pe care îl pregătesc. Așa că poate reușim să plecăm între Crăciun și Revelion sau după finalul de an, mai degrabă. Avem timp și de luna de miere.

Într-o țară caldă?

Nu știu. Poate la schi, poate la scufundări, încă nu am decis. Nu ne-am făcut planurile încă, dar undeva trebuie să mergem să ne încărcăm bateriile.

Răzvan Bănică și Sandra Izbașa își doresc copii

V-ați cununat civil și ați pășit și la altar. Știi care este următoarea întrebare. Vă doriți copii?

Ne dorim să fim împliniți, să urmăm pașii firești ai relației noastre. Momentan, nu am plecat în luna de miere… O să vină și copiii…

Cum ai cucerit-o pe Sandra? E greu de cucerit?

Aici trebuie să o întrebați pe ea. S-au întâmplat lucrurile într-un mod natural. S-au întâlnit doi oameni care s-au plăcut, au avut și au multe lucruri în comun și asta ne-a unit și ne-a ținut. Și ne va ține și de acum încolo. Se adaugă respect, pe lângă acel fior de la prima întâlnire pe care l-am simțit.

Și bănuiesc că ești foarte ocupat cu meseria. Sandra te înțelege?

Da. Ba mai mult, mă susține. Pentru filmările la „Dragoste pe muchie de cuțit' am fost plecat la Deva, pentru trei săptămâni. Și mai mult de jumătate din perioada în care am fost la Deva, la filmări, Sanda mi-a fost alături. Și-a luat concediu și a venit cu mine. E foarte important să ai susținerea familiei, atunci când ești departe de casă.

Răzvan Bănică, despre colaborarea cu actrița Carmen Tănase

Cum este să joci cu așa nume mari?

Este o onoare pentru mine de fiecare dată întâlnirea cu ei. Cu doamna Carmen Tănase am mai avut onoarea să joc la televiziune, acum vreo 15 ani. Am jucat și pe scenele teatrului împreună, în diferite spectacole. Cu Vărul Săndel am jucat în proiecte de televiziune, cu Alin Panc mă știam de dinainte.

De ce teatru și nu altceva?

Ăsta mi-a fost drumul, ăsta mi-a fost destinul. Așa am și ales, nu am fost forțat de absolut nimeni. Dimpotrivă, am fost susținut de familie. Mi-am dorit să spun probabil, oamenilor, prin spectacole și film. Cred că acesta mi-e drumul. Sunt convins. Dar am ales de la 14 ani.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton