Răzvan Fodor a apărut la Chefi la cuțite, la Antena 1, după concedierea de la Masterchef, show-ul difuzat de Pro TV

 Pirvu Cristina
.

În noul sezon Masterchef, Răzvan Fodor nu a mai apărut la Pro TV. Acesta era prezentatorul show-ului culinar. Iată că cei din conducere au hotârăt ca acesta să nu mai facă parte din emisiune. NU l-au înlocuit, jurații sunt cei care prezintă. Iată că Răzvan Fodor a apărut acum la Antena 1. 

Răzvan Fodor, fost coleg și foarte bun prieten al juraților Chefi la Cuțite, a mers să demonstreze celor trei maeștri ai gastronomiei că tot timpul petrecut alături de ei și-a pus amprenta asupra stilului său de gătit.

„Astăzi am venit să le gătesc chefilor. Am filmat împreună doi-trei ani. Am venit să îi dau ceva bun de mâncare lui Scărlătescu, nu îmi place că a slăbit.'

Răzvan Fodor le-a pregătit chefilor, chilli con carne, deși este domeniul chefului Sorin Bontea, Răzvan a fost gata să își impresioneze foștii colegi.

„Eu cred că o să le placă. Nu cred că se vor prinde, cred că despre chilli con carne, n-am vorbit, dar le știu gusturile.'

Răzvan a primit cuțitul de aur drept cadou din partea celor trei chefi. „Un chilli con carne corect.' , a adăugat Sorin Bontea.

Razvan Fodor (1)Razvan Fodor (1)

Cum și-a dat seama Răzvan Fodor că Irina este femeia perfectă pentru el. Testul neașteptat și deloc amuzant la care și-a supus soția

Nimeni nu credea la finalul anilor 2000 că Răzvan Fodor va renunța vreodată la burlăcie, dar iată că luna aceasta sărbătorește nouă ani de la căsătoria cu Irina, femeia care i-a dăruit o frumusețe de fetiță. Actorul a avut un mod total neașteptat de a o testa pe frumoasa brunetă pentru a vedea dacă e femeia potrivită.

Răzvan Fodor și Irina formează unul dintre cele mai simpatice și stabile cupluri din showbiz, având împreună o frumusețe de fetiță, Diana, la fel de veselă ca ei. Răzvan s-a căsătorit cu Irina în 2010, renunțând fără regret la viața liberă de burlac pentru care era deja celebru.

Foto: PR, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton