Răzvan Fodor a complimentat-o pe Laura Cosoi: "Ce frumoasă e... Eu mă uit după femei frumoase!". Cum a reacționat Irina Fodor

.

Răzvan Fodor are o carieră de succes și formează un cuplu cu Irina Fodor. Cei doi sunt împreună de 16 ani și au o fiică, Diana, în vârstă de 13 ani. Recent, actorul a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu soția lui și și-a spus părerea despre Laura Cosoi, pe care a complimentat-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de la noi din țară. Este îndrăgit de multă lume și de 16 ani formează un cuplu cu Irina Fodor. Recent, actorul a vorbit public despre Laura Cosoi, la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă. De asemenea, Răzvan Fodor a dezvăluit că între el și soția lui nu există gelozii.

razvan fodor si irina cuplurazvan fodor si irina cuplu

Răzvan Fodor a vorbit într-un interviu despre relația cu soția lui, prezentatoarea Irina Fodor. Actorul a fost întrebat dacă există gelozie în cuplul lor, având în vedere că multe prezențe feminine l-au ales atunci când au trebuit să numească un bărbat din showbiz cu care s-ar căsători.

Citește și:Irina Fodor a împlinit 35 de ani. Ce declarație romantică i-a făcut soțul ei, Răzvan Fodor: „Să mă ierți, dar…'

Citește și:Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel joacă în comedia „Bravo, tată!”, la Antena 1. Primele declarații ale actorilor

Citește și:Soțul lui Carmen de la Sălciua e implicat într-un nou dosar penal, după ce a fost acuzat de furt de energie electrică. Care e motivul: „Nu știu cum am ajuns inculpat'

Citește și:Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite: „Am avut plăcerea să-l cunosc, am avut o discuție…”. S-a spus că ar forma un cuplu

Răzvan Fodor a complimentat-o pe Laura Cosoi

Răzvan Fodor, 48 de ani, formează un cuplu cu Irina Fodor. După o căsnicie de 13 ani cu prezentatoarea de la emisiunea Chefi la cuțite, prezentatorul tv a făcut dezvăluiri inedite. Actorul a vorbit despre căsnicia cu Irina Fodor și a avut un moment de sinceritate, atunci când a dezvăluit public ce părere are despre Laura Cosoi. Cei doi se cunosc de multi ani,iar Răzvan Fodor a avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia. Fodor a mărturisit că între el și soția lui nu există gelozii, mai ales că actorul este admirat de multe femei.

N-avem probleme de genul ăsta.Eu vin dintr-un secol în care bărbații, când vine vorba de femei, își băteau capul cu altceva. N-aveam voie să fim geloși, să ne batem capul cu treaba asta, să ne înfoiem, tu mi-ai luat gagica, eu ți-am luat gagica. Și treaba asta ne-a construit într-un fel în care acum, un secol mai târziu, să pot să cred, cu siguranță, că eu pot să fiu în secunda asta soțul unei singure femei.Pentru că eu am căutat-o pe nevastă-mea foarte mult.Iar treaba asta, atâta timp cât ea o vede în casă și vede ce soț are… Eu mă uit!

Uite-o pe Laura Cosoi, eu vreau să văd femei frumoase. Eu mă uit după femei frumoase. Uite-o pe Laura ce frumoasă e. Îl știu pe bărba-su, o știu de mică. Și atunci, orice femeie ar veni «mamă, ce aș face cu Fodor», nevastă-mea așa s-a construit și ea în jurul meu.O doare în fund. Cum și eu, n-am niciun fel de problemă dacă cineva stă și se holbează la fundul lu nevastă-mea!', a declarat Răzvan Fodor, potrivit Cancan.ro.

Răzvan Fodor și Irina Fodor sunt căsătoriți de 13 ani

Răzvan și Irina Fodor sunt căsătoriți de 13 ani și au o fiică, Diana. Cei doi formează un cuplu foarte puternic, iar actorul își exprimă iubirea față de soția lui ori de câte ori are ocazia. Prezentatoarea Tv a făcut o serie de dezvăluiri inedite despre soțul ei, dezvăluind că niciunul dintre ei nu-și poate vedea viitorul fără celălalt.De asemenea, Irina ne-a declarat că Răzvan Fodor este un bărbat pasional.

„El este un om foarte pasional și uneori îi atrag atenția dacă își apără prea vehement ideile… fixe. Nu le-aș numi chiar reproșuri, mai degrabă pot să spun că umblu la reglajul fin. (râde) El a fost foarte sincer și deschis încă de la începutul relației noastre, așadar, am luat decizia că omul ăsta mi se potrivește perfect, cu bune și cu rele, în deplină cunoștință de cauză. 16 ani mai târziu, faptele îmi arată că instinctul a funcționat impecabil', ne-a declarat Irina Fodor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton