Răzvan Fodor a răbufnit, după ce o profesoară a fost înjunghiată de un elev, în Capitală: "Voi sunteți idioți? Mă refer la părinți"

 Dumitrache Laura
.

Răzvan Fodor a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare, după ce un elev din Capitală a înjunghiat o profesoară. Prezentatorul tv a răbufnit după ce unii părinți nu au fost de acord ca elevii din România să fie controlați la intrarea în unitățile din învățământ.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, un elev de la un liceu renumit din Capitală și-a înjunghiat profesoara de japoneză în gât, după ce a aflat că aceasta se pregătea să îi supună unui test. Cadrul didactic a ajuns la spital, iar elevul a fost arestat. Răzvan Fodor a reacționat după ce a aflat că unii părinți nu sunt de acord ca elevii să fie controlați înainte de a intra în școală.

razvanrazvan

Elevul a ajuns pe mâna autorităților, iar comportamentul său a stârnit numeoroase reacții. Răzvan Fodor a avut o reacție acidă pe rețelele de socializare și este șocat de ceea ce s-a întâmplat, condamnându-i pe părinții care nu sunt de acord cu implementarea unor măsuri în școlile din România.

Citește și: Elevul din București care și-a înjunghiat profesoara, reținut pentru tentativă de omor. Ce le-a spus anchetatorilor și în ce stare se află cadrul didactic

Citește și:O profesoară de la liceul Ion Creangă, din București, a fost înjughiată de un elev, în timpul orei: „La fața locului s-au deplasat echipaje medicale”

Citește și:„Cirezile de proști sunt protejate de lege”. Dan Negru, reacție acidă privind legea care interzice exmatricularea elevilor

Citește și:De ce i s-a interzis lui Dan Diaconescu să mai apară la TV și ce s-a întâmplat cu televiziunea OTV

Răzvan Fodor a răbufnit, după ce o profesoară a fost înjunghiată de un elev în Capitală

Răzvan Fodor este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune de la noi din țară. Fostul prezentator tv s-a declarat șocat de cazul care a cutremurat țara în urmă cu două zile. Un elev de la Liceul Ion Creangă din București a înjunghiat în gât o profesoară, după ce acesta se pregătea să îi supună unui test.

În urma acestei întâmplări șocante, autoritățile vor să intoducă noi legi în școli, iar elevii să fie controlați înainte de a intra în incinta școlii. Cu toate astea, unii părinți nu sunt de acord cu acest lucru. Răzvan Fodor a răbunit la adresa acestora. Prezentatorul nu înțelege cum părinții nu ar putea să fie de acord cu această măsură. „Mă confrunt cu o chestie, știu că e bine să fii mai ignorant .Sunt ignorant de fel, dar nu atunci când e treaba apăsătoare. Am zis să dau drumul la știrile de zi, nu mă uit niciodată, dar am revăzut cazul băiatului de la Creangă (n. red. Colegiul Național „Ion Creangă') care a înjunghiat-o pe profesoara de japoneză. Până aici toate bune și frumoase. S-a mai întâmplat, se întâmplă, băiatul o să fie tras la răspundere, bravo, e semiarestat.„, a spus Răzvan Fodor pe Instagram.

Răzvan Fodor: „Bă, voi sunteți nebuni la cap?”

Soțul Irinei Fodor a răbufnit în mediul online și se întreabă de ce nu a sesizat nimeni comportamentul elevului care a rănit-o pe profesoară. Mai mult, acesta nu poate întelege cum unii părinți nu pot fi de acord ca elevii să fie controlați înainte de a intra în școală.

„Numai că am auzit că s-a adus în discuție ca, copiii să fie percheziționați. Numai că părinții au zis că nu e ok, sunt drepturile copiilor. Nu poți să intri cu picioarele în geanta sau în ghiozdanul lui. Cum adică? Dacă s-a mai întâmplat nu mai am voie să percheziționez copilul în geantă? Bă, voi sunteți nebuni la cap? Ce căuta un copil de clasa a zecea cu un cuțit la el. Vii la școală cu un cuțit la tine? Voi sunteți idioți? Mă refer la părinți. Doamne ferește', a mai spus prezentatorul tv.

Elevul care a înjunghiat-o pe profesoara de japonează a fost arestat

Un elev în vârstă de 16 ani a înjunghiat-o pe profesoara de japonează, după ce aceasta se pregătea să îi supună unui test. Elevul va rămâne în arest pentru următoarele 30 de zile. Magistrații consideră că băiatul este un pericol public și că poate repeta oricând fapta. Elevul nu va sta în arestul în care stau restul suspecților, deoarece este minor. Va fi dus într-un centrul special, pentru persoanele care nu au împlinit 18 ani.

Profesoara este în afara oricărui pericol după ce a fost înjunghiată în gât de elevul de 16 ani. După ce a fost înjunghiată, cadrul didactic le-a spus elevilor să rămână calmi, a ieșit pe hol și și-a anunțat colegii. Anchetatorii susțin că elevul a premeditat atacul și a făcut planuri cu modul în care urma să acționeze.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton