Răzvan Fodor și Sorin Bontea au legat o prietenie pe viață, după experiența de la Asia Express. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Răzvan lui Sorin, după ce au ajuns în finală

 Lupescu Anca
.

Echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea a ajuns în marea finală a emisiunii Asia Express. Cei doi au legat o prietenie sinceră și extrem de puternică. Răzvan i-a transmis un mesaj emoționant, odată cu difuzarea episodului în care echipa lor a ajuns în finala concursului. 

images-5-3images-5-3

Fodor a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu faimosul jurat de la „Chefi la Cuțite' în care erau îmbrațișați, ca dovadă a relației lor puternice de prietenie. În același timp, Răzvan Fodor i-a transmis și câteva cuvinte emoționante.

„Cel mai bun om de pe pământul ăsta!!! ❤️', a scris Răzvan Fodor la un InstaStory.

„Băiatu’ meu!!! ❤️', a fost răspunul lui Chef Bontea.

Cei doi concurenți au devenit rapid favoriții publicului și fanii așteaptă cu inima la gură finala Asia Express, mai ales după ce s-a aflat că echipa „reactoarelor 3 și 4' vor câștiga premiul cel mare. 

Răzvan și Sorin au luptat din greu pentru fiecare probă. Au avut și norocul de partea lor, lucru care i-a ajutat să câștige imunitate după imunitate. 

Cei doi au format una dintre cele mai simpatice echipe din emisiune, iar publicul i-a apreciat pentru fazele haioase pe care le-au făcut la TV.

Marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3, sunt Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro și au dovedit că norocul a fost de partea lor.

Deși au trecut prin probe dificile, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au reușit să facă față cu brio acestei competiții. Din fața televizorului totul pare simplu, însă condițiile în care au fost puși concurenții sunt foarte grele și nu oricine ar suporta să fie pus în asemenea ipostaze.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton