Răzvan Kovacs s-a despărțit de Ema Oprișan, la Insula Iubirii. Concurentul a izbucnit în lacrimi: "Sunt șocat..."

 Dumitrache Laura
.

Răzvan Kovacs a decis să pună capăt relației cu Ema Oprișan, la Insula Iubirii. În ediția a 11 a emisiunii, concurentul a fost la bonfire cu Radu Vâlcan și a luat decizia de a se despărți de iubita lui, Ema. Răzvan a fost șocat de declarațiile partenerei ei, motiv pentru care a luat o decizie neașteptată.

CITESTE GRATIS AICI REVISTA VIVA! DE IULIE

În ediția a 11-a emisiunii Insula Iubirii, telespectatorii au avut parte de moemnte inedite. Concurentii se distrau de minune la vilă când Radu Vâlcan și-a făcut apariția și l-a chemat pe Răzvan Kovacs la ceremonia focului. Concurentul a luat o decizie neașteptată pe insula din Thailanda, cu privire la relația lui cu Ema Oprișan.

Răzvan KovacsRăzvan Kovacs

Concurentul a văzut imagini cu iubita lui care spunea că nu îl mai iartă pentru greșelile făcute. Astfel, Răzvan Kovacs a luat decizia de a se despărțit de Ema Oprișan și a izbucnit în lacrimi. Tânărul a dezvăluit că de-a lungul timpului a făcut eforturi mari pentru a da o șansă relației lor.

Citește și: „Nu am nevoie de un bărbat, mă întrețin de la 15 ani”. Ce a muncit Bianca de la Insula Iubirii înainte de a se îmbogăți din TikTok

Citește și:Cum arată acum Andreea, fosta concurentă de la Insula iubirii sezonul 4. A devenit faimoasă cu replica: 'Vă plac șlarfii mei?

Citește și:Ema de la Insula Iubirii, față în față cu ispita Daria, după ce a văzut apropierile dintre ea și iubitul ei. Ce se întâmplă în ediția din seara aceasta

Citește și:De ce nu mai vrea ispita Oana Monea să participe la Insula Iubirii în următorul sezon: „Dacă ai făcut lucrurile astea înseamnă că nu ești…'

Răzvan Kovacs  de la Insula Iubirii s-a despărțit de Ema Oprișan

În noua ediția a emisiunii Insula Iubirii a avut loc prima despărțire a cuplurilor aflate pe insula din Thailanda. Răzvan Kovacs a luat decizia de se despărți de Ema Oprișan, după ce a auzit declarațiile făcute de ea. Radu Vâlcan și-a făcut apariția în timpul petrecerii și l-a chemat pe Răzvan la ceremonia focului, unde a avut parte de o surpriză. Concurentul a văzut imagini cu Ema Oprișan care spunea că nu îl va mai ierta pe iubitul ei pentru greșelile făcute. Surprins, Răzvan Kovacs i-a spus lui Radu Vâlcan că se desparte de Ema.

„Dacă Ema își dorește să fie singură pe insula vă rog să îi transmiteți faptul că în acest moment Răzvan a pus stop relației și poate să aibă viața ușoară pe care și-o dorea. A zis că va avea o viață mai ușoară dacă ar pune capăt relației', a fost decizia neașteptată luată de Răzvan Kovacs, la bonfire. Întrebat dacă decizia este sigură, concurentul a răspuns: „Mi se pare că fetele au avut o mare influență asupra ei, sunt șocat', a zis el, referindu-se la Claudia Florescu, cea care de multe ori a stat și i-a dat sfaturi Emei Oprișan.

Răzvan Kovacs: „O mai iubesc pe Ema”

Răzvan Kovacs s-a declarat șocat de faptul că Ema Oprișan a dezvăluit că este nemulțumit de el și a vorbit și despre detaliile observate în filmarea văzută pe tabletă. De asemenea, concurentul a izbucnit în lacrimi după ce a decis să pună capăt relației cu Ema Oprișan. „Schimbarea pe care și-o dorea ea era mult peste puterile mele ca om. Ea voia să schimbe toată structura, tot scheletul. Am luato decizie. O mai iubesc pe Ema, sentimentele mele rămân aceleași. Mi-am asumat riscul când am venit încoace, că s-ar putea să se întâmple și lucrul acesta', a zis el. Mesajul Emei l-a surprins pe Răzvan Kovacs și a decis să se despartă de iubita sa.

Am încercat să îți ofer o familie așa cum ai zis că îți dorești. Am încercat să fiu o femeie devotată, fidelă și statornică. Ai profitat de slăbiciunile mele și nu te-ai gândit la ceea ce simt eu. Nu înseamnă că nu te iubesc, înseamnă doar că mie mi-a fost suficient. Îmi doresc să fii fericit, că și eu o să învăț să fiu fericită. Mulțumesc pentru tot ce ai însemnat pentru mine. Te iubesc', a zis Ema Oprișan în emisiune. „Sunt șocat, bulversat, mai gânditor decât atunci când am venit. Mă așteptam cumva', a zis concurentul la final, în ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Sursa foto: Capturi video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton