Răzvan Kovacs și Romeo Vasiloni s-au bătut după emisiunea Insula iubirii? Detaliile aflate de Speak: "Răzvan s-a dus cu vreo doi, trei băieți și..."

 Dumitrache Laura
.

Răzvan Kovacs și Romeo Vasiloni ar fi fost implicați într-un conflict după emisiunea Insula iubirii. Aceste informații le-a dezvăluit Speak, în noul clip de pe canalul său de Youtube. Artistul a declarat că a primit un mesaj pe Instagram de la o persoană necunscută care i-a spus că ispita Romeo Vasiloni și Răzvan Kovacs s-ar fi bătut după emisiunea Insula Iubirii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Kovacs și Romeo Vasiloni s-au bătut după emisiunea Insula iubirii? Se pare că ar fi avut loc o bătaie la Insula iubirii, între un concurent și o ispită masculină. Cel care a făcut dezvăluirea a fost Speak în emisiunea pe care o realizează pe Youtube, unde comentează tot ce se întâmplă pe Insulă.

razvan kovacs insula iubiriirazvan kovacs insula iubirii

Se pare că Răzvan Kovacs a fost deranjat de faptul că Romeo Vasiloni s-a apropiat de iubita lui, Ema, în cadrul emisiunii. Ispita masculină s-a dat la concurentă pe tot parcursul emisiunii și a declarat că este atras de aceasta.

Citește și:Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubirii, împreună după ce s-au despărțit în cadrul emisiunii. Cum au fost fotografiați de către fani

Citește și:Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7. Concurenta are un fiu și a participat la Dansez pentru tine

Citește și:Coșmar pentru Gina Lincan, după ce vila ei a fost invadată de șerpi: „E o junglă, a intrat șarpele în curte, a făcut atac de panică”

Citește și:Lidia Buble a fost atacată de o femeie necunoscută într-un restaurant: „Sunt șocată și acum. Voia să-mi dea în față. La ce cote au ajuns gelozia și prostia!”

Răzvan Kovacs și Romeo Vasiloni s-au bătut după emisiunea Insula iubirii?

Mai este o săptămână până la finalul emisiunii Insula iubirii, sezonul 7, iar telespectatorii sunt nerăbdători să afle deznodământul emisiunilor. În noua emisiune pe care o moderează pe Youtube, Speak a comentat ultimele momente de la Insula iubirii, și a făcut o dezvăluire surprinzătoare. În noul episod, Speak l-a avut invitat pe Cosmin Natanticu și au comentat împreună Insula iubirii. La un moment dat, Speak a declarat că a primit un mesaj pe Instagram de la o persoană care i-a spus că ar fi existat o altercație între Răzvan Kovacs și ispita Romei Vasiloni. Se pare că Răzvan a fost deranjat de faptul că Romeo s-a apropiat de iubita lui, Ema, în timpul emisiunii.

„Am auzit, am auzit… Mi-a dat cineva un mesaj pe Instagram că cică după emisiune, Răzvan s-a dus cu vreo doi, trei băieți și l-a bătut pe ăsta, pe Romeo. Doar mi-a zis unul, printr-un mesaj. Nu știu dacă e adevărat', a declarat Speak pe YouTube.

Ispita Romeo nu a scăpat de critici

Pe tot parcursul emisiunii Insula iubirii, Romei Vasiloni s-a apropiat de Ema, iubita lui Rărzvan Kovacs. Ispita a dezvăluit în cadrul emisiunii că este atras de concurentă, dar nu a scăpat de criticile lui Speak și ale lui Cosmin Natanticu. Cei doi nu au fost de acord cu laudele lui Romeo, acesta lăsând impresia că este un Casanova printre femei. Totul a pornit de la afirmația pe care Romeo a făcut-o în emisiunea de la Antena 1.  „Eu am posibilitatea să am ce femeie vreau eu afară', a zis Romeo.

„Băi, lasă-mă, unde era Johnny F*tadelo, băi, băiatule! Mie mi se pare că boy-ul ăsta încearcă să fie macho, dar e un bălan, mă, ești nebun? E un bălan!Lipsa asta de respect, tu știi că ai venit cu o o persoană, cu o fată după tine, nu poți să te arunci, să te lingi cu alea, să faci toate schemele alea. Măcar anunță sau zi: iubita mea, vezi că eu am chef să fac asta. Să își asume!', a spus Speak despre Romeo. De asemenea, Natanticu și-a spus și el părerea despre ispita masculină. „Nu știe să își aleagă cuvintele, nu e foarte deștept. El a vrut să zică, acuma nu vreau să îi țin partea, dar a vrut să spună că afară are libertatea să își aleagă orice femeie. A zis că are libertatea de a se duce și colo, și colo. Dar cum s-a exprimat aici…'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton