Răzvan Mincă și-a cerut iubita de soție la Chefi la cuțite: "Ești sigur că vrei să faci asta?". Cum a reacționat tânăra

 Oana Pantazi
.

Moment emoționant ieri-seară la cel mai urmărit show de cooking – Răzvan Mincă și-a cerut iubita de soție la Chefi la cuțite, după ce a primit cele trei cuțite de la chefi. Concurentul a fost mai emoționat atunci decât la jurizare, mai ales că momentul avea să fie urmărit de foarte mulți oameni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicio zi fără surprize pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu – un aspirant la marele premiu, Răzvan Mincă, și-a cerut iubita de soție la Chefi la cuțite, ieri-seară, după ce i-a încântat pe chefi cu un preparat simplu, dar special în egală măsură. Răzvan Mincă a decis că acela era cel mai potrivit moment pentru a-i cere mâna partenerei sale, și nu s-a înșelat. Iată cum au reacționat cei trei chefi, dar și viitoarea mireasă!

377427254_684827633679915_4405112681168834863_n377427254_684827633679915_4405112681168834863_n

Răzvan Mincă și-a cerut iubita de soție la Chefi la cuțite

Răzvan Mincă (38), proprietarul unui restaurant din București, s-a gândit să-i impresioneze pe chefi cu un preparat gustos ce conținea însă un igredient inedit – taco cu greieri și guacamole. Și, într-adevăr, gustul i-a impresionat pe chefi, care i-au oferit mult râvnitul cuțit ce avea să-l trimită în bootcamp.

Citește și: Rikito Watanabe și iubita lui au aniversat doi ani de relație: „Mulțumesc pentru că…”. Asistentul juraților de la Chefi la cuțite, imagini rare cu Bianca Enache

Citește și: Iubitul Andreei Marin a devenit consul general, șef al Consulatului General al României în Israel: „Această propunere a rezultat în urma…'

Citește și: Jean Paler s-a externat după ce a stat patru săptămâni în spital: „Să te mute dintr-un loc într-altul, să-ți găsească fel de fel de motive…'. Cum se simte actorul acum / EXCLUSIV

Răzvan venise însă la Chefi la cuțite și cu un alt scop – acela de a-și cere iubita de soție. Tânăra îl însoțise la jurizare și nu a bănuit nicio clipă ce îi pregătise iubitul ei.

„Vreau să fac și eu o surpriză. Pot să le chem pe Irina și pe Scumpi, iubita mea? E un moment mai special', a zis Răzvan.

„Ești sigur că vrei să faci asta?', l-a întrebat chef Florin Dumitrescu, după a înțeles că urmează o cerere în căsătorie.

„Dacă zice „Nu', ce faci'?, a întrebat și chef Cătălin Scărlătescu.

„Să sperăm că nu zice', a răspuns tânărul, emoționat.

„Nu mă așteptam. Îmi tremură mâinile”

Deși mulți s-au gândit, poate, că a fost un moment regizat, surpriza de pe chipul iubitei lui Răzvan Mincă a dovedit că habar nu avea despre planurile lui. El a îngenuncheat, ca la carte, dar nici n-a mai apucat să pună întrebarea că ea i-a și dat răspunsul… Care, din fericire, a fost DA, spre bucuria tuturor celor din platou.

„A zis „Da''!, s-au bucurat chefii, care au văzut din rândul întâi întregul moment.

Răzvan a mărturisit că a avut mai puține emoții la jurizare, în fața chefilor, decât în momentul cererii în căsătorie.

„În primul rând, am luat cele trei cuțite de la chefi și am cerut-o în căsătorie pe iubita mea. Am emoții, îmi tremură vocea acum. Am avut mai multe emoții la cerere decât în fața chefilor', a mărturisit Răzvan Mincă, după momentul emoționant.

„Am avut mai multe emoții decât el. Nu mă așteptam. Îmi tremură mâinile', a spus și iubita concurentului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton