Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Daliana Răducan: ”Relația noastră nu este perfectă, însă...”. Imagini cu inelul de logodnă

 Calin Maria Bianca
.

Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Daliana Răducan într-un mod inedit. Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, îndrăgitul prezentator TV și-a făcut curaj și a făcut pasul cel mare în relația cu iubita lui. După ani și ani, în care fanii și marea comunitatea așteptau nerăbdători acest eveniment, în sfârșit a avut loc momentul magic. Ce-i drept a fost cu adevărat unic, fiindcă Răzvan Simion a anunțat faptul că i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale într-un mod la care nimeni nu se aștepta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Răzvan Simion și Daliana Răducan se iubesc cu foc de mai mult timp. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, bazată pe respect, sinceritate și multă iubire, însă rar apar în fața publicului larg. Cei doi sunt destul de discreți când vine vorba despre lucrurile din intimitatea lor, însă cu toate astea au ales ca toată lumea să afle despre pasul cel mare din relația lor.

Captura1Captura1

Răzvan Simion se pare că avea de mai mult timp plănuit momentul în care să o ceară în căsătorie pe Daliana Răducan. S-a orientat cu mare atenție către inelul care să-i pice cel mai frumos pe mână. A avut grija ca mărimea să coincidă, dar mai ales să fie pe gustul logodnicei sale. Ei bine, se pare că totul a ieșit așa cum își dorea, cererea în căsătorie fiind una inedită.

Citește și: Fiul lui Răzvan Simion a împlinit 14 ani. Ce mesaj i-a transmis prezentatorul TV:”Îi facem buletinul”

Citește și: Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu iubita lui, Daliana Răducan:„Sunt ca două…'

Citește și: Cum arată mama lui Feli Donose:”Când vine buni în vizită”

Citește și: Angela Rusu cântă săptămânal în Ucraina. Războiul nu a împiedicat-o să-și onoreze contractele:”Sunt multe nunți”

Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Daliana Răducan într-un mod inedit

Îndrăgitul prezentator TV i-a dăruit iubitei sale un inel extrem de prețios. Cu multe diamante și pietre prețioase pe el, pentru care nu a scos deloc puțini bani din buzunar, Răzvan Simion și-a făcut curaj să-i adrese marea întrebare iubitei lui. Ei bine, Daliana Răducan nu a stat pe gânduri și marele 'DA' s-a auzit imediat pe fundal. Bineînțeles, au imortalizat tot momentul, însă nu l-au făcut public pe tot, ci doarcâteva secvențe, alături de un mesaj extrem de emoționant.

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să traiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea. Relația noastră nu este perfectă. Nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele.

Acest fundament vine din valori umane. Din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el. Chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic. Vă doresc un an 2023 plin de creativitate.

Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…', a scris Răzvan Simion pe rețelele de socializare.

Cum a început povestea de dragoste dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan

Fanii frumosului cuplu au fost în extaz în momentul în car au văzut imaginile cu cei doi. Ba mai mult, mulți au scris în comentarii că nu au crezut până nu au citit și întregul text postat de Răzvan Simion. Ce-i drept, mulți își doreau ca cei doi să facă marele pas în relația lor, astfel că momentul a venit la pachet cu sute de urări de bine. Totuși, puțini știu că prezentatorul TV a întâlnit-o pe logodnica lui la scurt timp după despărțirea de Lidia Buble. Pe atunci nimeni nu credea că o să dureze, însă iată-i că au trecut la următorul nivel.

'Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă. (…) „Ne-am mutat destul de repede, acesta a fost testul relației noastre. Traiul în comun ori distruge, ori construiește relația.', spunea iubita lui Răzvan Simion pentru VIVA!.

Cum se înțelege Daliana Răducan cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion

Când vine vorba despre trecutul amoros al lui Răzvan Simion, știm cu toții că este unul destul de tumultuos. Acesta nu doar că a avut mai multe relații care nu au avut un final fericit, ci a fost și însurat. Pe urma mariajului cu Diana, au rezultat și doi copii minunați, Ianca și Tudor. Spre uimirea tuturor, ambii o plac foarte mult pe Daliana și și-au petrecut multe vacanțe împreună, semn că se înșeleg de minune.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton