Răzvan Simion i-a dat plicul gol lui Dani Oțil la nuntă. De ce a decis să facă acest gest neașteptat: „Avea să îmi dea niște bani. A fost singura variantă prin care ne puteam regla”

 Matei Bianca
.

La un an de la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu, Răzvan Simion a mărturisit că i-a dat plicul gol colegului său de breaslă la importantul eveniment din viața lui. Fanii au fost surprinși în momentul în care au auzit acest lucru, mai ales știind faptul că cei doi prezentatori de la Neatza cu Răzvan și Dani se înțeleg foarte bine unul cu celălalt. Iată din ce motiv a decis să facă acest gest neașteptat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Răzvan Simion i-a dat plicul gol lui Dani Oțil la nunta pe care acesta a avut-o cu Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a vorbit despre motivul pentru care a făcut acest gest neașteptat.

dani1dani1

Citește și: Dani Oțil, față în față cu ursul într-una dintre drumețiile sale în pădure. Cum a reacționat: „Consider că eu am greșit… Problema e că treaba asta se întâmpla la mai puțin de un kilometru de o cabană foarte cunoscută din România”

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au dorit să se căsătorească în Italia: „Inițial, am vrut unde locuiesc socrii mei, dar…”. Ce i-a făcut să se răzgândească

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier, la 10 ani de când el o văzuse în Las Fierbinți: „A fost așa un pic mai stingher, dar…”. Cum se înțelege actrița cu socrii, care locuiesc în Austria / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu, petrecere fastuoasă pentru fiica ei, Zeny, la aniversarea de 6 ani: 'Te iubim infinit…'. A avut un tort spectaculos, mult mai înalt decât ea

Răzvan Simion i-a dat plicul gol lui Dani Oțil la nuntă: „Avea să îmi dea niște bani

A trecut un an de când Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus marele „DA' în fața lui Dumnezeu, iar Răzvan Simion a dezvăluit abia acum că i-a dat plicul gol la nuntă prietenului său de breaslă. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit că, deși nu au existat certuri între ei legate de bani sau femei, el a ales această modalitate pentru a rezolva o situație financiară.

„Nu ne-am certat niciodată de la bani și de la femei. Și nu ne dăm bani împrumut. Dar avea să îmi dea niște bani, așa că i-am trecut pe voucher la nunta lui. A fost singura variantă prin care ne puteam regla', a dezvăluit el pentru Income Summer Edition, potrivit click.ro.

Nu se știe cu exactitate dacă Răzvan Simion a procedat într-adevăr în acest fel sau dacă doar a făcut o glumă cu privire la acest subiect.

Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au dorit să se căsătorească în Italia

Răzvan Simion și Daliana Răducan au avut parte de o nuntă spectaculoasă, însă acesta a mărturisit recent că el și partenera lui de viață și-au dorit să se căsătorească în Italia. Inițial, cei doi au vrut un eveniment restrâns, cu puțini invitați care să le fie alături în ziua cea mare.

Ne-am dorit ceva restrâns. Inițial am vrut în Italia, unde locuiesc socrii mei, dar pentru că aveam totuși mai multe scaune la masă de ocupat neapărat, am fost 56 de toți, și cu domnii de la muzică am avut mici dificultăți, că nu am avut unde să îi pun la masă. A fost mai mult o cină de gală, pe care ne-am dorit-o, exact așa am visat-o. Să putem să facem noi un cadou celor care ne-au onorat cu prezența', a dezvăluit Răzvan Simion la Xtra Night Show.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în urmă cu un an

Dani Oțil și aleasa inimii lui, Gabriela Prisăcariu, s-au căsătorit în urmă cu un an. Cei doi îndrăgostiți au avut o nuntă de poveste și au petrecut până dimineața, astfel că a fost evident cât de tare s-au distrat la marele eveniment.

Nunta celor doi a fost organizată pe malul unui lac și a avut un decor spectaculos, conținând flori naturale. Multe vedete din țara noastră au fost alături de cei doi soți în cea mai importantă zi din viața lor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton