Răzvan Simion, declarație emoționantă de dragoste pentru Daliana, de ziua ei: "Primul meu gând al dimineții"

 Dumba Gabriela
.

Răzvan Simion i-a făcut o declarație de dragoste inedită Dalianei Răducan, pe Instagram, cu ocazia zilei sale de naștere. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a publicat alături de mesaj și o imagine senzațională cu ei doi. Iată ce cuvinte frumoase i-a scris Răzvan Simion iubitei sale, Daliana, și cât de mult a emoționat-o pe tânără mesajul său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Daliana Răducan și Răzvan Simion sunt împreună de 3 ani și au devenit și logodnici de Revelion, când prezentatorul TV și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție. Nunta lor e doar o chestiune de timp, iar, conform spuselor lui, evenimentul va avea loc în curând.

186234065-485125772577218-2100613307432196318-n-crop-1626186780186234065-485125772577218-2100613307432196318-n-crop-1626186780

Răzvan Simion, super declarație de dragoste pentru Daliana, de ziua ei

Răzvan Simion a mărturisit când și-a dat seama că Daliana Răducan e femeia alături de care vrea să-și petreacă restul vieții, iar de ziua ei i-a făcut o super declarație de dragoste.

„E cea mai buna prietenă, e sprijinul meu, e confidenta mea, e incântarea mea, e criticul meu, e linia mea de plutire, e orizontul meu, e primul meu gând al dimineții. La mulți ani, iubita mea!', a scris Răzvan Simion pe rețelele de socializare.

Daliana Răducan și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Matinalul și-a petrecut aniversarea de 43 de ani, alături de frumoasa arhitectă, iar pe Daliana a prins-o aniversarea de 33 de ani alături de prezentator. Astfel, în luna august 2023 Răzvan a împlinit 43 de ani, iar Daliana 33.

Citește și: Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a absolvit liceul. Prezentatorul TV a lipsit de la festivitate

Citește și: Cât de greu i-a fost lui Tudor Aaron Istodor să iasă din umbra părinților săi, Maia Morgenstern și Claudiu Istodor. Ce relație are cu surorile lui: „Nu sunt destul de prezent pe cât ar trebui în viața lor… / EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Simion a renunțat la fumat de un an: „M-am chinuit să fumez și m-am chinuit să mă las’

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au logodit la începutul anului

La începutul acestui ani, Răzvan Simion și-a luat inima în dinți și cerut-o în căsătorie pe cea care l-a cucerit. La acel moment, matinalu a publicat un videoclip emoționant în care apare alături de Daliana Răducan, dezvăluind astfel că s-au logodit.

„În 2023 aleg să fiu mai liber că niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, că și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie și unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt.

Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisură dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic. Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.

Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…', este mesajul publicat de Răzvan Simion pe Instagram în urmă cu câteva luni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton