Răzvan Simion, după doi ani de relație cu Daliana Răducan:  „Nu găsești pe toate drumurile. De la o anumită vârstă, nu…”

 Borcilă Andreea
.

Răzvan Simion, după doi ani de relație cu Daliana Răducan. Coprezentatorul de la Neatza, marca Antena 1, trăiește o frumoasă poveste de iubire, de ceva timp. Și-a găsit alinarea în brațele unei brunete superbe și se completează reciproc. Iată ce mesaj a transmis vedeta! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Simion este îndrăgitul prezentator de la Neatza, marca Antena 1, unde apare alături de colegul și prietenul lui de-o viață, Dani Oțil. În plan profesional, totul îi merge strună, iar în cel personal vedeta are toate motivele să zâmbească! El trăiește, de ceva timp, o frumoasă poveste de iubire alături de arhitecta Daliana Răducan. 

razvan-simion-9razvan-simion-9

După ce s-a despărțit de cântăreața Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit alinarea în brațele arhitectei Daliana Răducan.

Citește și: Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan, iubita lui

Citește și: Cum se înțelege Răzvan Simion cu Lidia Buble și fosta soție:”Am înțeles dezechilibrele pe care le-am avut”

Citește și: Povestea rochiei de mireasă purtată de Jennifer Lopez, la nuntă.A îmbrăcat-o prima dată în 2001, când l-a cunoscut pe Ben Affleck

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Anamaria Prodan:„Milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu …'

Răzvan Simion, după doi ani de relație cu Daliana Răducan

Coprezentatorul de la Neatza, marca Antena 1, se simte mai împlinit ca niciodată. După o căsnicie de mai bine de un deceniu, din care vedeta are doi copii, și după o relație de câțiva ani alături de artista Lidia Buble, Răzvan Simion zâmbește din nou. El formează un cuplu cu frumoasa arhitectă Daliana Răducan de doi ani.

Vedeta se simte recunoscător că a întâlnit, din nou, fericirea în viața lui. Chiar dacă între cei doi este o diferență de vârstă de 12 ani, ambii nu au acordat câtuși de puțin atenție, ci se concentrează pe ceea ce simt unul față de celălalt. Vedeta Antena 1 încă nu s-a gândit să facă marele pas, acela de a merge din nou în fața altarului, dar este mai liniștit ca oricând. Totodată, într-un interviu pentru Cancan, el a recunoscut motivul pentru care vor să-și țină povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor. 

Păi nu știu dacă știi, dar a fost pandemie în România și nu prea am avut unde să ieșim la colț… și cu mască. Sunt mai multe evenimente, nu ieșim decât la prieteni, nu suntem după cum știi, genul ăsta de prezenți la astfel de activități. A fost pandemie, de asta nu am ieșit și nu aveam costume curate. Erau la curățătorie.

Am creme bune. Da, cocktail-ul ăsta de ți-l dă dragostea fără chimicale, nu prea găsești de cumpărat. Adică, serotonina aia care apare la un moment dat nu găsești pe toate drumurile. Poate să fie și asta.

De la o anumită vârstă nu mai cauți completare, ci cauti o complementaritate.Adică, e bine să existe un echilibru și cineva să mai schimbe din când în când balanța. Complementaritate cautam în momentul în care am găsit, a spus Răzvan Simion pentru sursa citată anterior.

Cum se înțeleg Răzvan Simion și Daliana Răducan

Într-un interviu exclusiv pentru Viva!, cei doi amorezi au avut numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

Eu nu știam mai multe despre Răzvan decât știe toată lumea. Șansa mea a fost să îi văd sufletul, și asta a făcut cât 1.000 de cuvinte. Nu este mare diferență între omul de pe ecran și cel de acasă. Poate doar că nu e atât de vorbăreț acasă. (zâmbește). L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze, a răspuns Daliana.

Știam că Daliana este un arhitect respectat care și-a pus amprenta admirabil pe câteva spații pe care le admiram. Recunosc, m-a atras vizual, ca femeie complexă. Am simțit de la început că are toate ingredientele, a confirmat și Răzvan Simion.

Sursă foto: Instagram, arhivă

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton