Răzvan Simion regretă că nu petrece mai mult timp cu părinții săi: "Sunt singurei și vreau să-i aduc la București..."

 Dumitrache Laura
.

Răzvan Simion este cunoscut de multă lume, dar puțini știu ce legătură are acesta cu părinții lui. Prezentatorul de la Antena 1 s-a mutat în București de multi ani, iar părinții lui locuiesc la Timișioara. Răzvan Simion a dezvăluit care este cel mai mare regret vizavi de cei care i-au dat viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Simion este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv de la noi din țară. Moderatul de la Antena 1 este discret cu viața sa personală și rar vorbește despre relația pe care o are cu părinții săi. Răzvan Simion a format un cuplu cu Lidia Buble, iar de aproape doi ani are o relație cu Daliana Răducan.

razvan simion iubitarazvan simion iubita

Matinalul de la Antena 1 a vorbit despre părinții lui și a dezvăluit care este cel mai mare regret al său vizavi de aceștia. Răzvan Simion susține că mama sa a fost cea care l-a încurajat să vină în București, iar ei au rămas în Timișoara. Sora lui s-a căsătorit și locuiește în Germania.

Citește și: Răzvan Simion, declarație emoționantă de dragoste pentru Daliana, de ziua ei: „Primul meu gând al dimineții”

Citește și:Ce i-a făcut Lidia Buble lui Răzvan Simion la filmările videoclipului 'Sub apă', când erau într-o relație: „M-am răzbunat pentru toate'

Citește și:Mesajul controversat postat de Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar, după ce ea s-a afișat în ipostaze apropiate cu Tristan Tate: „Fără respect, nu există iubire”

Citește și:Ce face și cum arată Julie Mayaya, prima concurentă care a câștigat Vocea României: „Nu e ușor să reproduci ceea ce făcea Tina Turner”

Răzvan Simion regretă că nu a petrecut mai mult timp cu părinții săi

Răzvan Simion se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori tv din România. De ani de zile moderează emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Dani Oțil. De-a lungul timpului, prezentatorul tv a fost discret cu viața sa personală și rar a vorbit despre părinții săi. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Răzvan Simion a vorbit despre relația pe care o are cu părinții sai și a dezvăluit care este cel mai mare regret. Vedeta de la Antena 1 a spus că în momentul în care s-a căsătorit cu fosta lui soție le-a spus părinților să se mute la Timișoara. Ulterior, Răzvan Simion s-a mutat în București, iar părinții său au rămas la Timișoara. Prezentatorul tv regretă faptul că nu petrece mult timp alături de cei care i-au dat viață.

Încerc să-i aduc la București, dau o șansă Capitalei. Eu am plecat din Reșița la Timișoara la școală, m-am însurat acolo. I-am adus pe părinții mei la Timișoara și când i-am adus a venit oportunitatea cu Bucureștiul și m-am cărat la București. Sora mea s-a căsătorit și a plecat în Germania. Sunt singurei și vreau să-i aduc la București. Nu suportă marile orașe, de aia o să ne mutăm undeva pe lângă. Mama a fost cea care ne-a încurajat. Întotdeauna a zis ‘Bă, uite, voi, doi băieți de la Reșița, nu trebuie să rămâneți aici! Orașul ăsta vă va limita', a dezvăluit Răzvan Simion, în podcastul lui Damian Drăghici.

Răzvan Simion le este recunoscător tuturor femeilor din viața ta

Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana, femeia care i-a dăruit doi copii, pe Ianca și Tudor. Cei doi au divorțat, iar prezentatorul tv s-a cuplat cu Lidia Buble, dar cei doi s-au despărțit în urmp cu mai bine de doi ani. Ulterior, Răzvan Simion a cunoscut-o pe Daliana Răducan, cu care are o relație frumoasă. Răzvan a spus că este profund recunoscător tuturor femeilor care au trecut prin viața ta și este de părere că existența lor nu l-ar fi ajutat să ajungă în punctul în care este astăzi.

Eu sunt recunoscutor până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs', a mai declarat Răzvan Simion.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton