Reacția Anamariei Ferentz când a aflat că iubitul ei are 7 copii: "Nu am vrut să îl cunosc". Trauma care a făcut-o să se mute în America

 Radulescu Ruxandra
.

Reacția Anamariei Ferentz când a aflat că iubitul ei are 7 copii. Anamaria Ferentz trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei american, însă tot ea recunoaște că, inițial, nici nu și-a dorit să-l cunoască. Anamaria Ferentz dezvăluie că a decis să se mute în America, acum 13 ani, în urma unui eveniment traumatizant ce a rezultat într-o cădere nervoasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Ferentz, în vârstă de 48 de ani, și-a schimbat radical viața în America, locul unde s-a stabilit în urmă de 13 ani. Cântăreața și-a găsit liniștea alături de un afacerist american, cei doi aflându-se într-o relașie de doi ani. Anamaria Ferentz nu și-a dorit inițial să aibă de-a face cu el, atunci când a aflat că acesta este tatăl a șapte copii. De asemenea, artista dezvăluie că moartea bunicii ei a fost un moment teribil de traumatizant, ce a determinat-o să părăsească definitv România și să nu mai privească în urmă.

femeia-fatala-a-romaniei-l-a-parasit-pe-ion-tiriac-pentru-douglas-si-are-un-mesaj-pentru-miliardar-1femeia-fatala-a-romaniei-l-a-parasit-pe-ion-tiriac-pentru-douglas-si-are-un-mesaj-pentru-miliardar-1

Reacția Anamariei Ferentz când a aflat că iubitul ei are 7 copii

Anamaria Ferentz are o relație de 2 ani cu Douglas, un american pe care l-a cunoscut prin niște prieteni comuni. Omul de afaceri o iubește și o susține în tot ce face. Cântăreața recunoaște că a fost foarte reticentă în a-l cunoaște, când a auzit că are șapte copii.

Citește și: Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Lorans ar fi fost agresiv și i-ar fi vândut bunuri din casă

Citește și: Claudia Pătrășcanu, din nou în scandal cu Gabi Bădălău: „Tot timpul ai fost în casa mea, dar 5 ani ai mințit pentru publicitate' / Zilele trecute și-au sărbătorit fiul cel mare împreună

Citește și: Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu, primele declarații despre despărțire: „Am pus capăt acestei căsnicii din cauză că…'. Când vor semna actele de divorț

Citește și: Henry Kissinger, fostul secretar de stat al SUA, a murit. Laureatul Premiului Nobel pentru Pace avea 100 de ani

Prin niște prieteni comuni, ne-au făcut cunoștință la o cină. Când am auzit că are 7 copii nu am vrut să îl cunosc (râde). Dar cuplul ăsta de prieteni a insistat mult, spunând că este un om super deosebit. Și așa este, un om special. Douglas a avut o viață foarte grea. Este omul de la care învăț cum să fiu pozitivă în cele mai grele momente, să fiu bună și recunoscătoare în orice situație. Și puterea de muncă a acestui om este ceva ce admir cel mai mult. Îmi aduce aminte mereu de bunica mea, are multe din calitățile pe care ea le avea.„, a declarat Anamaria Ferentz pentru Unica.ro.

Anamaria Ferentz a suferit o cădere nervoasă, după ce a murit bunica ei

Anamaria Ferentz povestește că, pe vremea când participa la emisiunea de succes „Dansez pentru tine”, a aflat că bunica ei s-a stins din viață. Acest tragic moment a afectat-o profund, motiv pentru care a decis să-și schimbe radical viața și să plece în America.

„În același timp bunica mea s-a stins atunci și am fost devastată. Am crezut ca viața mea, asa cum o știam, s-a terminat odată cu ea. Mămăița mea a fost totul pentru mine, ca figură părintească, ca bunătate, blândețe, iubire. A însemnat tot ce știam și aveam mai bun. Așa că, după o cădere nervoasă, am decis sa plec din țară, să o iau de la capăt în altă parte și am plecat la New York.„, a povestit artista pentru aceeași sursă.

Cum este viața Anamariei Ferentz alături de iubitul american

Anamaria Ferentz a oferit detalii despre viața ei alături de iubitul american și cei șapte copii ai săi. Modul în care americanii își cresc copii i-a lăsat un gust amar cântăreței, aceasta spunând că părinții îi lasă pe micuți în grija bonelor, în cea mai mare parte a timpului.

Copiii nu sunt cu noi tot timpul. Trei dintre ei sunt mari, cu școlile și viețile lor, îi vedem în vacanțe sau sărbători. Ceilalți patru, care sunt între 11 și 15 ani, au nevoie de atenție, educație, disciplină, iubire, ca orice copil. Când sunt cu noi, în weekend-uri sau vacanțe, încercăm să oferim tot ce putem mai bun, să se simtă în siguranță și iubiți. Eu sunt cea cu educația și structura. Cred că este cel mai important lucru ce îl poți oferi unui copil după iubire, să se simtă în siguranță. În U.S., din păcate, majoritatea copiilor sunt crescuți de bone și lăsați să facă ce vor iar apoi părinții se miră de ce primesc un email de ziua lor.”, a declarat Anamaria Ferentz.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton