Cum a reacționat Jador după ce Zanni l-a acuzat că a agresat-o pe fosta lui iubită, Oana Ciocan: ”E problema lui ce declarații face. Nu este...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Reacția lui Jador după ce Zanni l-a acuzat că a agresat-o pe fosta lui iubită, Oana Ciocan. Artistul s-a arătat impasibil în urma afirmațiilor făcute de câștigătorul Survivor All Stars 2024 la adresa lui, dar, totodată, neagă spusele lui Zanni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

După ce Zanni a declarat că Jador a bătut-o pe Oana Ciocan și că a dat-o afară din casă, s-au agitat apele în social media. Câtigătorul Survivor All Stars a intervenit, lăsând un mesaj dur chiar pe pagina de socializare a artistului, la o postare în care Jador își declara din nou sentimentele față de Oana, susținând că speră ca fosta lui iubită să revină în viața sa. Iată ce a declarat artistul pentru viva.ro.

colaj-jador-oana-ciocancolaj-jador-oana-ciocan

Reacția lui Jador după ce Zanni l-a acuzat că a agresat-o pe fosta lui iubită, Oana Ciocan

Totul a început după ce Zanni a scris un comentariu virulent la adresa lui Jador, chiar pe pagina de socializare a artistului, susținând că Jador și-ar fi bătut și hărțuit iubita, detalii pe care le-ar fi aflat chiar de la Oana, care i s-ar fi confesat.

Citește și: Zanni continuă șirul acuzațiilor la adresa lui Jador, după ce a spus că a fost violent cu Oana Ciocan: „E gelos pe mine. Ea poate ori este manipulată, ori șantajată'. Cum se apără artistul

Citește și: Mihaela Geoană, detalii neștiute despre familia sa. Ce gest impresionant a făcut fiul ei, Alexandru: „Avea câteva zile, nici nu mânca. Îl hrănea cu biberonul și mergea peste tot cu el” / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Alin Oprea și Medana după un an de la nuntă: „Se spune că primul este cel mai dificil și plin de provocări. Le-am simțit și noi, uneori, ce-i drept…” / EXCLUSIV

Zanni a făcut mai multe declarații despre tine, cum că ai fi agresat-o pe Oana Ciocan. Este adevărat? Eu nu te văd așa. Nu te văd un bătăuș!

Jador: Nici eu nu mă văd așa! Nu este adevărat.

De la ce crezi că a pornit asta? Are ceva cu tine?

Jador: Nu știu ce i-a venit. Ce să spun? E treaba lui. E viața lui. E viața lui în viața mea! E problema lui ce declarații face. Chiar nu vreau să-i dau nicio replică.

Zanni a continuat șirul acuzațiilor la adresa lui Jador

Invitat într-o emisiune televizată, Zanni a continuat șirul acuzațiilor la adresa lui Jador, sugerând că Oana Ciocan ar fi manipulată sau șantajată de fostul iubit. Câștigătorul Survivor All Stars e convins că artistul este gelos pe el, acesta fiind și motivul pentru care au escaladat tensiunile dintre ei. Potrivit acestuia, Jador suspectează că între el și șatenă există mai mult decât o simplă prietenie. După ce l-a acuzat de violență împotriva fostei iubite, cântărețul de manele l-ar fi amenințat cu bătaia.

„Ea poate ori este manipulată, ori șantajată (…) Eu nu înțeleg femeia care stă sub capac (…) El crede 100% asta (n.r. că Jador este gelos pe Zanni). El (n.r. Jador) este gelos pe mine pentru că el crede că eu am avut treabă cu Oana Ciocan. El nu crede că ea m-a sunat pe mine să îmi spună ce îi face el. Se oftică și îi bubuie capul pentru că știe că așa s-a întâmplat. Ei se văd, dar se fac că nu se văd și că, de fapt, el trage de ea (…) Lui nu îi vine să creadă că s-a deschis în fața mea’, a declarat Zanni, la Un Show Păcătos.

Cum se apără Jador în fața acestor acuzații

După acuzațiile de violență împotriva Oanei Ciocan, Jador s-a apărat printr-un mesaj publicat în mediul online, susținând că nu i-a făcut niciun rău fostei iubite și că, din contră, îi poartă multă iubire.

„Pentru oamenii răi care comentează aiurea și ne vor răul – să nu-i credeți, pentru că iubirea mea pentru ea este atât de mare, încât nu aș putea vreodată să-i fac rău', a scris Jador, pe pagina personală de Facebook.

Zanni: „A bătut-o, a dat-o afară din casă”

După acuzațiile grave împotriva lui Jador, Zanni spune că ar fi fost sunat de Oana Ciocan, cerându-i să nu intervină în situația dintre ea și fostul iubit. Câștigătorul Survivor All Stars nu s-a oprit, însă, din a face dezvăluiri șocante despre comportamentul abuziv al lui Jador.

„A bătut-o pe Oana, a dat-o afară din casă. A rupt-o-n gură, a înșelat-o, a tratat-o ca p-un câine. Și ea m-a sunat să vorbim și mi-a zis că am avut dreptate. Că eu o avertizasem, că nu cred că te-ai combinat cu ăla! Că nu știam! (…) Ea zicea că nu știe ce să zică… Și m-a sunat când a dat-o ăsta afară din casă. I-a trântit niște palme', a mărturisit Zanni pentru fanatik.ro.

Zanni: „Și-a spart televizorul…”

Ulterior, Zanni a venit cu și mai multe acuzații grave la adresa lui Jador, dezvăluind că, în afară de abuzurile fizice, acesta își șantaja iubita.

'Și-a spart televizorul, la un moment dat și-a pus pe TikTok că a făcut-o din cauza meciurilor de la Euro, nu știu ce, la fotbal, gen… și mi-a zis că a bătut-o pe ea și a spart și televizorul.

Și a folosit pretext că l-a spart că s-a uitat la fotbal. Și o mai șantajează pentru vizualizări. Ea nu mai suporta să o mai filmeze ăsta în casă. Ăsta se folosea de ea să facă vizualizări pe TikTok. La un moment dat, a ajuns s-o înjure că nu mai face vizualizări', a mai declarat Zanni.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton