Reacția lui Felix Baumgartner după ce s-a speculat că el și Mihaela Rădulescu s-au despărțit: „Abia aștept...”

 Oana Pantazi
.

Despre Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu s-a spus nu o dată că s-au despărțit, iar vedeta de televiziune uneori a alimentat zvonurile prin lipsa ei de reacție… Iată însă că iubitul ei a ieșit în social media cu o declarație surprinzătoare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zvonurile despre despărțirea dintre Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu au ținut multă vreme prima pagină a presei, dar iată că, după 7 ai de relație, cei doi sunt tot împreună. Totul a fost alimentat de faptul că, în ultima perioadă, în contextul pandemiei de coronavirus și dat fiind că jobul i-a purtat în colțuri diferite ale lumii, cei doi nu au mai petrecut atât de mult timp împreună.

Iată însă că, recent, Felix Baumgartner i-a făcut dat partenerei sale o dovadă de iubire emoționantă.

2mihaela-radulescu-felix-baumgartner-12mihaela-radulescu-felix-baumgartner-1

Felix Baumgartner, declarație pentru Mihaela Rădulescu

Deși, de obicei, nu are postări în care să facă uz de efuziuni sentimentale, Felix Baumgartner le-a închis gura cârcotașilor care afirmau că s-a despărțit de Mihaela Rădulescu. Iar asta prin intermediul unei singure fotografii postate pe contulde socializare.

Citește și: Mihaela Rădulescu risipește orice urmă de îndoială, după zvonurile că s-a despărțit de Felix Baumgartner. Cum au fost surprinși cei doi/ FOTO

Citește și: Felix Baumgartner, prima declarație după ce s-a spus că s-a despărțit de Mihaela Rădulescu!Cum a reacționat când a văzut pictorialul din VIVA!: „O regină…'

Citește și: Când revine Cristina Cioran la TV, după ce a născut: „Mă concentrez…'

Citește și: Ce cadou de nuntă i-a cerut Simona Halep lui Ilie Năstase

Citește și: Soția lui Michael Schumacher a vorbit despre accidentul care i-a paralizat bărbatul iubit

Citește și: Cum a reacționat Simona Halep când Ion Țiriac a anunțat-o că nu vine la cununie: „I-a spus…'

După ce, cu doar trei zile în urmă a postat o fotografie în care el și Mihaela se sărutau înaintea unei curse, în dreptul căreia a scris Kiss and fly, azi el a împărtășit cu fanii o altă fotografie. Mihaela, aflată lângă el într-un avion privat, își ține capul pe umărul lui, în timp ce iubitul ei face selfie-ul. Comentariul le-a topit inimile fanilor, care i-au dat peste mii de like-uri.

„Abia aștept să-mi petrec weekendul cu fata mea”, a scris Felix pe Instagram.

Mihaela, adevărul despre relația cu Felix

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu au fost întrebați nu o dată de ce nu fac pasul firesc al căsătoriei, cu atât mai mult cu cât formează un cuplu de 7 ani.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească.

Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România.

În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!’, a mărturisit Mihaela în emisiunea „Vorbește lumea’, de la Pro TV.

În ceea ce privește presupusa despărțire de Felix, vedeta a fost la fel de francă, spunînd lucrurilor pe nume.

‘De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva’, ne-a spus Mihaela Rădulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton