Reacția lui George Burcea, după ce s-a speculat că stopul cardio-respirator făcut de Andreea Bălan a fost un scenariu

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan a trecut prin momente terifiante, după ce în timpul operației de cezariană a făcut stop cardio-respirator și a fost la un pas de moarte. Acum , proaspăta mămică este în afara oricărui pericol, iar mulți s-au grăbit să spună că totul a fost un scenariu. George Burcea a luat imediat atitudine.

Nimeni nu prevestea ce ar putea să se întâmple cu artista. Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar medicii s-au luptat să o țină în viață. Din fericire, proaspăta mămică și-a revenit spectaculos, iar acum se află în afara oricărui pericol. Medicii au decis că este în regulă să o externeze după doar 4 zile de stat în spital, iar acum vedeta este acasă alături de cele două fetițe și de soțul ei, George Burcea.

După cele întâmplate, Andreea Bălan a intrat în direct la Xtra Night Show, unde a povestit despre clipele de coșmar prin care a trecut. Artista a dezvăluit că două zile s-a luptat să trăiască și nu a fost deloc ușor.

Gurile rele s-au grăbit să-și dea cu părerea despre toată situația nefericită în care Andreea Bălan a fost. Oamenii au început să scrie pe rețelele de socializare că totul a fost un scenariu bine gândit. Atunci când George Burcea a auzit aceste speculații a luat atitudine și a reacționat. Soțul Andreei Bălan a postat un mesaj în care spune ce s-a întâmplat un ultima săptămâna în viața lui, dar și a Andreei.

'Ce s-a intamplat în ultima sãptãmânã

– A venit pe lume ce-a de-a doua fetita din familia noastrã, Clara Maria
– Andreea a facut stop cardio respirator
– O domnisoarã jurnalistã era nemultumitã cã asteaptã în fata spitalului fãrã o stire mai' senzationalã hai fatã sã mergem ca n-a murit….plm.'
– Trãim în tara în care daca nu-l vezi pe Dumnezo asa cum il vad toti oamenii culti', esti ateu, deci, mori dreaq odata….
– Andreea si-a revenit si e cu zâmbetul pe buze, deci totul a fost un scenariu 
– Clara Maria si Ella Maya sunt acasa zâmbitoare si fericite 
– A fost 8 Martie – La multi ani, mamelor❤️
– Mama mi-a fãcut mâncare pentru o sãptãmânã Si tartã cu visine❤️
– Eu am slabit 3 kg ( am de unde )
– Jack e la fel de gras
– A venit caldura- hallelujah 
– Impreunã cu echipa lucram la teaserul #Exito  film dupã cartea lui Adrian Georgescu Jr.
– Mi-am fãcut implant de barbã – mã fac popã sa iau fonduri gramadã
– Sunt tatic de douã fete si mi-am luat si gantere. Aviz bãjetilor 
– Multumim pentru tãti mesagili frumoasâ
– In Romania se furã de când m-am nãscut. Aveti grijã de familii ca le furã nonorocitii'
– Mi-am lãsat pãrul mare ca sa fiu mai urât. Nu vreau sa mã fure fetili
– Aseara am dormit în reprize
– Iubesc soarele si Dumnezeul meu asa cum îl vad, îl înteleg si-l simt
– R E V I N', este mesajul pe care George Burcea l-a transmis pe una dintre rețelele de socializare.

Andreea Bălan nu se lasă afectată de speculații

'Aceasta este o poza facuta la cateva ore dupa ce mi-am revenit din stopul cardio respirator si totodata e cu putin timp inainte sa dau interviu la XNS (Antena 1 cf. ctr de 7 ani). 
Nu mi-a fost usor sa stau asa cu gura pana la urechi si pe canapea, dar intodeauna am fost foarte puternica si indiferent de ce a fost in sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zambit si am mers inainte. 
Dar din pacate traim intr-o tara in care, drama are mai mult succes si daca nu plangi pe la tv si nu te vaiti, inseamna ca nu ai patit nimic si e totul o facatura.
De-a lungul vietii am trecut prin multe drame, dar atat timp cat am putut sa zambesc amar si sa nu-mi arat durerea, am facut-o si am mers cu capul sus mai departe. 
Cei care au lasat comentarii mai putin placute, ar trebui sa invete din asta…si sa stiti ca noi, astia de pe la tv, avem o inima totusi, ca d-aia se mai opreste din cand in cand…😔', a fost mesajul pe care Andreea Bălan l-a transmis.

Fetițele Andreei BălanFetițele Andreei Bălan

Citește și: Andreea Bălan, prima poză cu fetițele sale. Clara Maria și Ella Maya încep să se cunoască

Citește și: Andreea Bălan a fost externată. Primele imagini cu proaspăta mămică după ce a ieșit din spital

Citește și: Andreea Bălan, declarații-șoc după stopul cardio-respirator! 'Peste 3 luni mă vedeți aruncată în aer de Petrișor!'

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton