Reacția Mariei Covasa de la Insula Iubirii, după ce s-a aflat că vinde la patiserie: „Dacă aș fi făcut lucruri imorale, nu ar fi fost bine. Dacă am un job normal, iar nu este bine. Mă întrețin cum pot!”

 Matei Bianca
.

Reacția Mariei Covasa de la Insula Iubirii, după ce s-a aflat că vinde la patiserie. Concurenta de la Insula iubirii a mărturisit că nu este deloc rușinată de locurile în care a lucrat, deoarece mereu a știut să-și câștige banii de una singură. Ea are unele colaborări care au venit după participarea la emisiunea de la Antena 1, însă preferă să aibă și alte job-uri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Maria Covasa a răspuns după ce a fost surprinsă în timp ce lucra la o patiserie. Ea a susținut faptul că nu consideră munca o rușine și a subliniat că este mândră de job-urile sale. Indiferent de părerile celor din jur, concurenta de la Insula iubirii preferă să se întrețină singură.

maria3maria3

Citește și: Iustina Loghin a făcut petrecerea burlăcițelor. Concurentele de la Insula iubirii s-au îmbrăcat în negru / De ce a lipsit Maria Covasa

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Maria Covasa și Dani Boy, după ce s-au despărțit la Insula Iubirii. El a rămas cu ispita Mădălina Maricuț, dar a înșelat-o cu fosta iubită a ispitei Beni: „El s-a combinat cu ea să afle…”

Citește și: Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit marele vis! Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului artist: 'Le sunt recunoscătoare lui Vasile Muraru și Valentinei Fătu…' / EXCLUSIV

Citește și: Andra Marinescu de la Visuri la Cheie a rămas cu traume după ce a fost terorizată de iubit: „A recurs la multe amenințări și fapte urâte. Stresul, teama și stările psihice negative nu se vindecă așa ușor” / EXCLUSIV

Reacția Mariei Covasa de la Insula Iubirii, după ce s-a aflat că vinde la patiserie

Maria Covasa a reacționat după ce a fost surprinsă lucrând la o patiserie. Ea și-a exprimat clar punctul de vedere cu privire la cei care au încercat să o pună într-o lumină nefavorabilă.

Concurenta de la Insula iubirii a ținut să menționeze faptul că nu consideră munca drept un motiv de rușine și că își asumă cu mândrie fiecare job pe care l-a avut, fie că a fost la patiserie, fie într-un magazin GSM.

„Nu mi se pare o rușine să muncești. Am lucrat la acea patiserie o perioadă și la un magazin GSM. Nu înțeleg de ce ar trebui să fiu rușinată de job-ul pe care îl am. Dacă aș fi făcut videochat sau alte lucruri imorale, nu ar fi fost bine. Dacă am un job normal și vreau să îmi fac proprii bănuți, iar nu este bine. Gura lumii nu o astupă nici pământul. Eu sunt mândră de ceea ce fac, nu deranjez pe nimeni, îmi văd de treaba mea și mă întrețin cum pot', a spus concurenta de la Insula iubirii pentru cancan.ro.

Participarea la Insula iubirii i-a adus noi oportunități concurentei

Deși recunoaște că succesul obținut în urma participării la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1 i-a adus noi oportunități, Maria Covasa a transmis că nu a uitat de unde a plecat și își dorește să-și câștige banii de una singură.

„Evident că vreau să mă bucur și de colaborările care au apărut odată cu difuzarea emisiunii, dar nu am uitat de unde am plecat și sunt același om. Încerc să nu mă las afectată de părerea lumii, mai ales când știu că nu fac nimic greșit sau umilitor', a mai adăugat ea.

Cine este Maria Covasa de la Insula iubirii

Maria Covasa este din Brașov și a devenit cunoscută după participarea la emisiunea Insula Iubirii de la Antena 1. Ea și fostul său iubit, Daniel Ungureanu, au participat la emisiune pentru a-l ajuta pe el să își depășească gelozia. Concurentul credea că, dacă ar trece împreună prin această provocare, ar avea mai multă încredere în relația lor, iar Maria Covasa dorea să vadă cum reacționează el când ea este în compania altor bărbați.

Pe parcursul show-ului, concurenta de la insula iubirii a interacționat cel mai mult cu ispita Marcel Andrei, care părea să aibă sentimente pentru ea.

Cu toate acestea, după emisiune, Maria Covasa a fost văzută cu o altă ispită, Beni. Mai târziu, ea a fost surprinsă alături de un alt bărbat în Grecia, dar în prezent este o femeie singură.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton