Reacția lui Mircea Badea după ce Selly a spus că el cheluie și 20.000 de euro pe lună: "Dar cât mănâncă?"

 Dumba Gabriela
.

Afirmația lui Selly în legătură cu cheltuielile sale lunare de până la 20.000 de euro l-a șocat pe Mircea Badea. Realizatorul Antena 3 a comentat în emisiunea sa, „În gura presei” cele declarate de Selly la „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D. Mircea Badea a fost suprins, cel mai mult, de completarea făcută de Selly vizavi de banii cheltuiți lunar și anume că este cumpătat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Selly a spus că are o viață foarte plictisitoare în comparație cu banii pe care îi cheltuie lunar, declarații care l-au surprins pe Mircea Badea. Selly spune că încearcă să fie cumpătat, dar cheltuielile se adună foarte repede și ajunge chiar și la 20.000 de euro pe lună.

111-1111-1

Ce spune Mircea Badea despre cheltuielile uriașe ale lui Selly

Mircea Badea se întreabă oare ce cheltuieli are Selly lună de lună, încât să se ridice la suma de 20.000 de euro, așa cum a afirmat la Kanal D, zilele trecute. Cu mențiunea că este cumpătat și strânge buzunarul atât cât poate de mult.

„Spune că este un om cumpătat. Corect. Ăștia mai predispuși la excese… cheltuiesc alte sume… Altfel, oamenii cumpătați cheltuiesc între 10.000 și 20.000 de euro', a declarat Mircea Badea, care a mai adăugat:

„Dar cât mănâncă? Dar cât plătește chirie? Vă dați seama că dacă n-ar fi cumpătat ar cheltui 100.000 de euro lunar', a reacționat prezentatorul la Antena 3.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, la un pas să abandoneze competiția America Express. De ce a fost lovit de o localnică: „Pe mine avea boală de când a ajuns acolo’

Citește și: Survivor România 2023. Crina Abrudan a fost eliminată din competiție

Citește și: America Express 2023 – Drumul Aurului. Puya și Melinda au fost eliminați

Pe ce cheltuie Selly 20.000 de euro pe lună, spre surprinderea lui Mircea Badea

Selly, la 22 de ani, are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese și cântăreț, actor și producător de film. Câștigă foarte mult, dar și cheltuie pe măsură, conform propriilor declarații.

„Pe plan personal, excluzând cheltuieli de producție, costurile pe care le au firmele mele, cred că între 10.000 și 20.000 de euro pe lună. N-aș ști să spun o sumă exactă. Cu siguranță mult, însă sunt sume pe care mi le permit și încerc să fiu pe cât posibil cumpătat. Poate nu pare după sume, însă în momentul în care te obișnuiești cu un anumit stil de viață, tinzi să îl menții și banii se cheltuie mai ușor decât ai crede.

De fiecare dată, dacă eu mă gândesc oare câți bani am cheltuit luna trecută, am un răspuns mai mic decât atunci când verific efectiv extrasul de cont, pentru că cheltuielile se adună foarte ușor, dar încerc să fiu cât de cumpătat posibil. Cheltui bani pe mâncare, pe chirie, pe vacanțe, pe transport, pe benzină. Am o viață destul de plictisitoare, dacă cineva ar fi să urmărească ce fac într-o zi, nu s-ar gândi că aș cheltui sume atât de mari de bani.

Într-o zi obișnuită din viața mea mă îmbrac, mă duc la birou, stau acolo până seara, mănânc la restaurant o dată sau de două ori, vin acasă și mă culc. Așa arată o zi obișnuită din viața mea. Am puține vacanțe pe an, însă iată că costurile astea se adună', a declarat Selly, în cadrul emisiunii difuzate la Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton