Nea Mărin, reacție surprinzătoare când a aflat că Theo Rose a născut: "Sunt prins într-o chestie..."

 Dumitrache Laura
.

Theo Rose a născut un băiețel, miercuri, 14 iunie, un băiețel. Artista și iubitul ei, Anghel Damian au devenit părinți pentru prima oară, după ce actrița a adus pe lume un băiețel, Sasha Ioan. Nea Mărin a avut prima reacție după ce a aflat că fosta iubită a nepotului său a devenit mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Theo Rose trăiește una dintre cele mai frumoase momente din viața sa. Artista a devenit mamă în urmă cu câteva ore și a născut un băiețel perfect sănătos. Theo Rose și Anghel Damian i-au pus numele fiului lor Sasha Ioan. Copilul s-a născut prin cezariană, iar atât vedeta, cât și fiul său se simt foarte bine.

nea marin si theo rosenea marin si theo rose

Nea Mărin a avut o reacție surprinzătoare când a aflat că Theo Rose a devenit mamă pentru prima oară. Reamintim că actrița a avut o relație de câțiva ani cu nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte.

Citește și: Theo Rose a născut un băiețel. Primele declarații ale artistei: „Îl țin în brațe. Mă refac puțin și vă povestesc'

Citește și:Theo Rose și Anghel Damian se mută în casă nouă, după ce se va naște fiul lor: „Vor avea mai mult spațiu”

Citește și:Când și unde va avea loc ceremonia comemorativă a lui Stephan Pelger. Anunțul familiei designerului: „Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu sunt invitați…”

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cătălin Scărlătescu l-a salvat de la eliminare pe Ștefan Nistor: „Simți că ți se dă o a doua șansă'

Reacția surprinzătoare a lui Nea Mărin când a aflat că Theo Rose a născut

Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima oară. Artista a născut în această dimineață, un băiețel perfect sănătos, pe care l-au numit Sasha Ioan. Atât vedeta, cât și fiul său se simt foarte bine. În trecut, Theo Rose a avut o relație cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, iar despărțirea lor i-a luat prin surprindere pe mulți dintre apropiații lor. După ce a auzit că Theo Rose a născut, Nea Mărin a avut o reacție surprinzătoare.

„Nu știu nimic eu. Nu știu absolut nimic. Sunt prins într-o chestie. Nu am mai ținut legătura. Să fie sănătoși amândoi și să se bucure de viață', a declarat Nea Marin, potrivit Playtech.

Theo Rose a născut un băiețel

Theo Rose este în culmea fericirii. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. În cursul zilei de miercuri, Theo Rose a născut un băiat, la o clinică privată din București. Anghel Damian și iubita sa trăiesc una dintre cele mai frumoase momente din viața lor.

Fanii artistei așteptau cu nerăbdare momentul în care aceasta va naște, iar momentul a venit. Înainte de a se afla că este implicată într-o relație cu Anghel Damian,Theo Rose trăit o poveste de dragoste alături de Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Artista și Alex Leonte au format un cuplu timp de cinci ani de zile, iar în urmă cu aproape un an, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Theo Rose a vorbit despre despărțirea de fostul ei partener, Alex Leonte

Theo Rose și fostul ei partener, Alex Leonte au fost discreți în ceea ce privește despărțirea lor. Cântăreața a declarat în urmă cu ceva timp că a fost grea separarea de fostul ei iubit, dar au rămas în relații foarte bune.

„Eu cu Alex și acum suntem în relații foarte bune. Noi am fost, mai întâi de toate, foarte buni prieteni. Am avut o relație foarte deschisă, discutam absolut orice. Am fost sprijin unul pentru altul real, în orice. Noi și acum putem să ne bazăm unul pe altul. Dacă am sau are o problemă, nu ezită să-mi dea un telefon și nici eu lui. Au fost 5 ani de zile. Cred, într-adevăr, că lucrurile trebuiau oprite. Am început de copii și ne-am construit relația pe un soi de sinceritate și prietenie și tocmai de asta lucrurile s-au terminat frumos. Aveam datoria asta cumva, unul față de altul, să fim sinceri măcar. . Pe el mai ales, a fost urmărit de presă, de paparazzi. Între noi au fost lucrurile ok și curate', a spus Theo Rose în podcast-ul „Vin de-o poveste.'

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton