"Am auzit și am văzut multe în cariera mea, dar a fost o avalanșă care m-a copleșit. Răutăți care m-au întristat". Reacția Andrei după ce fiica ei, Eva Măruță, a fost criticată dur pentru filmul Tati Part-Time

 Radulescu Ruxandra
.

Reacția Andrei după ce fiica ei, Eva Măruță, a fost criticată dur în mediul online. Eva Măruță, fiica lui Cătălin Măruță și Andrei, a atras un val de hate, după ce și-a făcut debutul cinematografic, ca actriță în comedia „Tati part-time”. Deși are doar opt ani, Eva Măruță a devenit o țintă pentru mulți internauți. Mama Evei, celebra Andra, a simțit nevoia că trebuie să transmită un mesaj pentru a-și apăra copilul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei a devenit o mică senzație la vârsta de opt ani, după ce a jucat în primul ei film, „Tati part-time”. Din păcate, succesul micuței a generat un val de comentarii răutăcioase în mediul online, în care internauții o jigneau pe copilă. După mulțimea de comentarii negative, Andra și Cătălin Măruță au luat inițiativa de a-și apăra copilul. Artista a decis să transmită un mesaj pe social-media, în care se declară îndurerată de atitudinea celor care au adresat mesaje răutăcioase fiicei sale, subliniind că niciun copil nu merită așa ceva.

andra-si-eva-maruta-3andra-si-eva-maruta-3

Reacția Andrei după ce fiica ei, Eva Măruță, a fost criticată dur în mediul online

Andra a reacționat pe social-media, după ce fiica ei și a lui Cătălin Măruță, Eva, a fost criticată și jignită după debutul ei în comedia „Tati part-time”. Artista a mai adăugat că timpul va demonstra dacă actoria este drumul menit pentru fiica ei.

Citește și: „La 14 mă mut de acasă'. Eva Măruță, replică neașteptată în fața tatălui ei, Cătălin Măruță. Cum a reacționat prezentatorul TV

Citește și: Mara Bănică, replici dure la adresa celor care o critică pe Eva Măruță: „Nu mai contează cât talent zace în puiul ăsta de om. Generația de tiktokeri de azi…'

Citește și: Pescobar a jignit-o crunt pe Jessie Baneș, după ce artista i-a criticat restaurantul: „Ferească Dumnezeu ce distrusă ești!”

Citește și: Elwira Petre nu a mâncat nimic, timp de trei zile. Ce i s-a întâmplat după postul de 72 de ore cu apă: „Ceva ce nu am simțit niciodată”

„Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul «Tati Part-Time». Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat. Ca mamă, cred ca toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este «primul» ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei', a fost mesajul emoționant transmis de Andra.

Ce spune Dana Rogoz despre criticile primite de Eva Măruță

Dana Rogoz a urcat prima oară pe o scenă la 3 ani și a devenit Abramburica la doar 9 ani. Vedeta a povestit că, de-a lungul timpului a fost întrebată de mai multe ori, de către adulți, dacă părinții ei sunt artiști, regizori sau producători, venindu-le chiar greu să creadă că niciun membru al familiei nu avea vreo legătură cu domeniul artistic.

Sa te apuci sa injuri un copil pe internet, in timp ce fluturi steagul libertății de exprimare’, este pur și simplu grețos. Am urcat pe scena de la varsta de 3 ani. Am devenit Abramburica la varsta de 9 ani, adica exact varsta pe care o are acum unul dintre copiii mei. De foarte mult ori in copilaria mea am fost întrebata ce sunt parintii?’, de catre alti adulți, probabil parinti la randul lor, care porneau de la premiza ca sigur vreunul dintre parintii mei e cel putin actor, regizor sau mare producător de televiziune. Ei bine, dezamagirea se asternea imediat pe fata lor cand le raspundeam ca nu, parintii mei sunt ingineri chimisti.’

Ba unii chiar insistau cu nu se poate, atunci altcineva in familie…?’, Nu, absolut nimeni din familia mea nu a mai avut vreodată legatura cu domeniul artistic…’. Dar in acelasi timp, de-a lungul celor 35 de ani de când sunt in fata publicului, am lucrat cu actori extraordinari, ai căror parinti erau artisti extraordinari. Sunt convinsa ca si ei au avut de suferit pe subiectul asta si au invatat, de nevoie, sa treaca peste bârfele din culise. Concluzia e ca unii oameni triști, nemultumiti de vietilor lor, te vor judeca oricum, indiferent de cat de performant ajungi sa fii intr-un domeniu si indiferent de istoricul pe care îl ai„, a scris Dana Rogoz pe blog.

FOTO: Instagram Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton