Cum a reacționat familia lui Cătălin Bordea la infidelitatea Liviei, fosta soție a comediantului: "Nu pot să reproduc la televizor ce a zis. Bunica mea a spus..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a reacționat familia lui Cătălin Bordea la infidelitatea Liviei, fosta soție a comediantului. Cătălin Bordea a divorțat de soția sa, Livia, după 11 ani împreună. La scurt timp, a ieșit la iveală că Livia este într-o relație cu Spike, nașul de nuntă al foștilor soți. Cătălin Bordea a suferit mult, însă comediantul a dezvăluit, recent, și care a fost reacția familiei lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Bordea a povestit cum a reacționat bunica lui când a aflat că divorțează de Livia. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de 10 ani, însă în cele din urmă totul s-a încheiat cu infidelitatea fostei partenere a comediantului. La scurt timp de la divorțul de Cătălin Bordea, Livia a fost surprinsă sărutânu-se cu Spike, cel care a fost nașul de cununie al foștilor soți.

catalin-bordea-2catalin-bordea-2

Cum a reacționat familia lui Cătălin Bordea la infidelitatea Liviei, fosta soție a comediantului

Cătălin Bordea a evitat o perioadă să vorbească despre acest subiect, însă între timp a reușit să treacă peste și acum discută deschis despre ce i s-a întâmplat. Recent a dezvăluit ce reacție a avut bunica lui când a aflat totul.

Citește și: Ce a răspuns Cătălin Bordea când a fost întrebat despre o posibilă împăcare cu Livia, fosta soție: „Ai iubit prea mult omul ăla și cred că…”

Citește și:Fostul soț al Oanei Radu a fost criticat, după ce a postat imagini cu artista dinainte să slăbească. Cum a explicat gestul: „Patru ani doar eu știu câte…'

Citește și:Cosmin Seleși a recunoscut că i-a furat iubita unui prieten: „Ne-a scăpat şi mi-a părut rău după aia’. Actorul și soția lui, Irina, sunt căsătoriți de peste 10 ani

Citește și: Ce afacere au Victor Slav și iubita lui, Selina: „Este și un business de familie’. Fac bani frumoși în perioada sărbătorilor

„Dan Capatos: Ce a zis bunica ta?

Cătălin Bordea: Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis.

Dan Capatos: Livia intrase foarte bine în familia ta. Era iubită, era acceptată. Tu erai acceptat de către ai ei, adică ați fost uniți, tu cu socrii, de aia zic, a fost o relație ok.

Cătălin Bordea: „Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care Hai lasă, un drac mort… o casă nouă, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă', a spus Cătălin Bordea, în cadrul unei emisiuni TV.

În ce relații a rămas Cătălin Bordea cu foștii socri

Cătălin Bordea a mărturisit că nu a mai vorbit deloc cu părinții Liviei după despărțire. Comediantul a mai spus că a avut o relație foarte strânsă cu socrii săi și are doar cuvinte de laudă la adresa lor, în ciuda tuturor celor întâmplate.

„Nu (n.r.- nu mai vorbește cu părinții ei și nu a avut o discuție cu aceștia). N-au nicio vină. Nu am vorbit absolut deloc. Ce să vorbești? Singura chestie pe care le-am zis-o la un moment dat a fost 'Cum am iubit-o pe femeia asta, v-am iubit și pe voi ca pe părinții mei, adică dacă aveți vreodată nevoie de ceva, spuneți-mi că nu sunt dement. Totdeauna o să le mulțumesc că m-au primit în familia aia atât de minunat și atât de mișto și avem niște amintiri absolut minunate.

Le spuneam 'tată' și 'mamă' și am simțit că mă iubesc. Am trăit Crăciunul și Paște pe care nu le-am avut acasă, cu ei, și mi-au fost și tată și mamă și mi-au creat niște amintiri extraordinare pentru că înainte respingeam orice însemna sărbătoare, orice însemna pom de Crăciun. Ei au reușit să facă asta pentru mine și o să le mulțumesc toată viața.', a declarat Cătălin Bordea, în cadrul unei emisiuni TV.

FOTO: FAcebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton