Ce reacție a avut Karina, fiica lui Jorge din căsnicia cu Alina Laufer, după ce l-a văzut pe tatăl ei la Survivor All Stars: "Suferă alături de el... ". Și fosta soție îl urmărește la TV

.

Ce reacție a avut Karina, fiica lui Jorge din căsnicia cu Alina Laufer, după ce l-a văzut pe tatăl ei la Survivor All Stars. Jorge este tată a doi copii, Karina, din mariajul cu Alina Laufer, și David, cu actuala sa soție, Ramona Prodea. Fetița artistului îl susține pe tatăl ei în cadrul competiției din Dominicană și nu ratează niciun episod al show-ului de aventură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Jorge nu este doar un artist extrem de popular, dar și tatăl a doi copii superbi, pentru care se străduiește să fie un exemplu demn de urmat. La Survivor All Stars, artistul a trecut printr-o serie de situații care l-au pus în dificultate, iar una dintre cele mai importante persoane care-l urmăresc cu sufletul la gură este chiar fiica acestuia, Karina, din căsnicia cu Alina Laufer. Fosta soție a lui Jorge a menționat că fiica lor nu ratează niciun episod din show-ul de aventură și trăiește fiecare moment prin care trece tatăl ei.

alina-laufer-sot-copii1-1alina-laufer-sot-copii1-1

Ce reacție a avut Karina, fiica lui Jorge din căsnicia cu Alina Laufer, după ce l-a văzut pe tatăl ei la Survivor All Stars

Unul dintre cei mai mari susținători ai lui Jorge la Survivor All Stars este Karina, fiica lui din căsătoria cu fosta soție Alina Laufer. Karina este entuziasmată că tatăl ei participă la un asemenea show, dar, de fiecare dată când acesta pățește ceva, copila suferă cu gândul la el.

Citește și: Jorge l-a taxat pe Iancu Sterp la Survivor All Stars, din cauza unor afirmații misogine: „O femeie care nu este stăpânită de bărbat, nu o să fie fericită niciodată'/ „Suntem în 2024 și nu putem să considerăm femeile că nu sunt egale bărbații. Nu poți să înjosești…'

Citește și: Cum a schimbat-o pe Alina Laufer divorțul de Jorge, de acum 12 ani: „Foarte repede m-am mobilizat! Nu mă vedeam stând singură și nu m-am văzut o mamă singură'

„Karina este cea care îl urmărește pe George la Survivor, e alături de el în fiecare seară și îi ține pumnii, suferă alături de el, eu mai puțin pentru că la ora aia culc gemenii și atunci este puțin peste mână, însă mă pune la curent în fiecare seară după ce culc copiii, îmi spune mereu ce s-a întâmplat!', a spus Alina Laufer într-un interviu pentru Ciao.

De ce s-a căsătorit Jorge cu Ramona Prodea

Relația lui Jorge cu actuala soție, Ramona Prodea, a fost presărată de certuri, despărțiri și împăcări. Concurentul de la Survivor a vorbit deschis despre problemele pe care le-au avut în cuplu de-a lungul timpului și nu a ezitat să expună și adevăratele motive pentru care a cerut-o pe Ramona Prodea de soție.

„Atunci când am cerut-o în căsătorie pe soția mea, am făcut-o într-un moment de frică, de a nu rămâne singur. Îmi era teamă că o să mă părăsească și din frica de a nu rămâne singur am cerut-o în căsătorie. Ne certasem de câteva ori deja, ne despărțisem de câteva ori, ne împăcaserăm de câteva ori. Eram într-o perioadă în care eu nu eram cuminte deloc și nu îmi stătea gândul că iar o să intru într-o relație lungă. Nu mai aveam chef, de abia ieșisem dintr-o relație, divorțasem, eram bine. Ceva în sufletul meu îmi zicea că nu trebuie să o las pe fata asta. Am ajuns amândoi pe podeaua din baie și ea nu mai putea. A zis: Nu mai pot, gata, mi-a ajuns, hai să oprim aici ‘, a povestit Jorge.

Ramona Prodea, despre Jorge, la Survivor All Stars: „Când îl văd suferind, simt un gol în stomac'

Ramona Prodea mărturisește că trece prin emoții puternice atunci când îl urmărește pe soțul ei, Jorge, la Survivor All Stars. La fiecare victorie sau accidentare, soția artistului este cu sufletul alături de partenerul ei, care face tot posibilul pentru a fi un exemplu pentru copiii lor.

Este incredibil de emoționant să-l urmăresc de acasă. Fiecare moment al competiției îmi accelerează inima, mai ales când este vorba de provocări fizice. Când pierde un punct sau când îl văd suferind de dureri la picior, simt un gol in stomac. Dar în același timp, sunt mândră de determinarea și curajul lui. Îmi amintesc cât de puternic este și cât de mult lucrează pentru a-și depăși limitele. Stiu că tot ce face este ca să dea un exemplu pozitiv copiilor noștri, așa cum spune el mereu Fără scuze’ și mereu cu capul sus și nasul jos’.„, a declarat Ramona Prodea, pentru  Unica.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton