”Ileana va fi incinerată luni, la crematoriu. Nu, nu va avea slujbă religioasă. Nu se face... Priveghiul de la Bellu Catolic s-a încheiat”. Cum a reacționat fiul Ilenei Stana Ionescu când tatăl lui l-a anunțat că regretata actriță va fi incinerată și de ce a luat Andrei Ionescu această decizie / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum a reacționat fiul actriței Ileana Stana Ionescu când a aflat că mama lui va fi incinerată. Soțul regretatei artiste, Andrei Ionescu, explică de ce face acest gest și susține că spațiile de la Cimitirul Bellu sunt pline. Cei care doresc să își ia rămas bun sau să îi ducă o floare actriței, o mai pot face luni, la crematoriu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cum a reacționat fiul actriței Ileana Stana Ionescu când a aflat că mama lui va fi incinerată. Soțul regretatei artiste, Andrei Ionescu, explică de ce face acest gest și susține că spațiile de la Cimitirul Bellu sunt pline 'ochi'. Înmormântarea a fost amânată timp de 8 zile, pentru ca fiul actriței să poată găsi bilet de avion și să revină în țară.

fsdf-1fsdf-1

Citește și: Vasile Muraru, declarații emoționante la priveghiul regretatei Ileana Stana Ionescu: „A fost un om extraordinar, o actriță ieșită din comun! Doamnei Ileana i-a părut rău că pleacă…”

Citește și: Ileana Stana Ionescu, uitată de colegi și fani. Andrei Ionescu, printre lacrimi: „Nu a venit multă lume la priveghi, ca să-și ia adio de la Ileana mea” / Imagini de la capelă

Citește și: Cum și-a cunoscut Miki de la K-pital soțul și cum mențin pasiunea în cuplu: „Cel mai important este să fii dispus să faci compromisuri. Pe cât este de puternic și tăios în business…'. S-au căsătorit după 18 ani de relație / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată mormântul lui Victor Surdu, fostul soț al Angelei Similea. Locul de veci este îngrijit de măicuțe: 'Doamna vine des la noi la mănăstire și merge și la mormânt la soțul dânsei'. Artista este văduvă de 13 ani / EXCLUSIV

Soțul actriței, Andrei Ionescu, explică de ce regretata lui soție va fi incinerată

Andrei Ionescu explică de ce a luat această decizie și susține că spațiile de la Cimitirul Bellu sunt pline ochi. Soțul regretatei actrițe, care a murit duminică, 30 iunie, la vârsta de 87 de ani, susține că fiul lor i-a dat dreptate.

Hainele pentru înmormântare erau pregătite… Rudele se așteptau ca artista să moară, pentru că starea de sănătate a acesteia se înrăutățise vizibil.

'Ileana va fi incinerată luni, la crematoriu. Nu, nu va avea slujbă religioasă. Nu se face… Priveghiul de la Bellu Catolic s-a încheiat. Cei care doresc să îi aducă o floare o pot face și la crematoriu, luni. La Bellu nu mai sunt locuri, spațiile sunt pline ochi.', a declarat Andrei Ionescu, văduvul actriței Ileana Stana Ionescu, pentru viva.ro.

Andrei Ionescu: 'Inițial, fiul meu s-a mirat, după aceea mi-a dat dreptate. El va reveni din America mâine…'

Andrei Ionescu susține că fiul lor s-a mirat atunci când a aflat că mama lui nu va avea o înmormântare creștinească, dar în final acesta i-a dat dreptate.

'Inițial, fiul meu s-a mirat, după aceea, mi-a dat dreptate. El va reveni din America mâine, sâmbătă, pentru că abia a găsit bilet de avion. A plecat săptămâna trecută. Din fericire, și-a văzut mama înainte de a se stinge din viață. Și-a luat rămas bun de la ea… Înmormântarea a fost amânată pentru opt zile, tocmai pentru a fi prezent și fiul meu.', a declarat Andrei Ionescu, pentru viva.ro.

Și pentru că starea de sănătate a actriței se înrăutățise și se așteptau la ce e mai rău, Andrei Ionescu îi pregătise soției sale hainele pentru înmormântare.

'Hainele pentru înmormântare erau pregătite, pentru că ne așteptam. Erau pregătite de ceva timp.', a mai declarat Andrei Ionescu, pentru viva.ro.

Fuego, mesaj tulburător la moartea actriței

La scurt timp de la vestea morții Ilenei Stana Ionescu, Paul Surugiu-Fuego a avut o primă reacție pe Facebook, pe care a numit-o „un nume emblematic al teatrului românesc'.

„Cortina se trage azi peste încă un nume emblematic al teatrului românesc, ILEANA STANA IONESCU! Am iubit-o, am văzut-o în numeroase roluri la teatru, a fost o inspirație și sunt onorat că am avut-o aproape în multe din emisiunile mele peste ani, inclusiv la TVR 2, în 2018, când, la cei 82 de ani ai săi, își anunța retragerea! Rămas bun!', a precizat Fuego în mediul online.

Foto: Facebook, arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton