Gabi Bădălău, după ce s-a spus că ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu o altă femeie: "Am fost la acel eveniment cu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Reacția lui Gabi Bădălău, după ce s-a spus că ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu o altă femeie. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit și nu mai există cale de întoarcere. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu i-a spus „adio”, definitiv, lui Bădălău ar fi fost că acesta ar fi înlocuit-o, la trei zile după despărțire. Gabi Bădălău a făcut primele declarații despre acest subiect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Reacția lui Gabi Bădălău, după ce s-a spus că ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu o altă femeie. Lanțul de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-a rupt iremediabil. Cei doi s-au despărțit și, surse di presă, spun că de vină ar fi fost afaceristul care a înocuit-o pe Drăgușanu cu o altă femeie la doar trei zile după ce și-au spus „adio”. Gabi Bădălău neagă faptul că ar exista o altă femeie în viața lui. Iată cum a reacționat afaceristul, după ce s-a spus că ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu.

index-38-1index-38-1

Reacția lui Gabi Bădălău, după ce s-a spus că ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu o altă femeie

Gabi Bădălău susține că, după despărțirea de Bianca Drăgușanu, a petrecut timp doar alături de copiii săi. Acesta neagă că ar exista o altă parteneră în viața lui și susține că este un bărbat singur.

Am fost doar cu copiii la acel eveniment. Sunt singur, nu am pe nimeni', a zis Gabi Bădălău pentru Cancan.

Citește și: Bianca Drăgușanu, întâlnire de gradul zero cu Gabi Bădălău și Alex Bodi, într-un club de fițe. Vedeta a dansat provocator chiar în fața foștilor ei parteneri

Citește și: De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău după trei ani de relație: ‘Am încercat până nu a mai fost loc de încercat. Mi se pare cel mai trist că…

Citește și: „Nu au disponibiliatea să întrebe…”. Oana Roman, dezamăgită de Catinca și de Petre Roman, după ce starea de sănătate a mamei sale s-a înrăutățit

Citește și:Otilia Bilionera s-a căsătorit civil cu iubitul turc, după 1 an de relație: „Pentru totdeauna'. Imagini de la evenimentul din Turcia, organizat în mare secret

Gabi Bădălău ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu, în timpul relației

Se pare că Bianca Drăgușanu nici nu mai vrea să audă de Gabi Bădălău și ar fi blocat orice mijloc de comunicare cu acesta. Motivul ar fi că Bădălău s-ar fi afișat alături de o altă femeie, la doar trei zile de la despărțirea de Drăgușanu. Mai mult, se crede că Bădălău ar fi înșelat-o pe Bianca cu femeia respectivă, cât timp formau un cuplu.

Gabi s-a afișat cu altă femeie la trei zile de când se certaseră! Asta deși jura că o iubește profund pe Bianca și le spunea prietenilor că e ea nebună și exagerată cu gelozia. Ei bine, iată că ea a avut dreptate. Dacă el era deja în brațele altei femei, la doar trei zile de la despărțire, vă dați seama că el și femeia respectivă se vedeau și pe vremea în care el era cu Bianca. Nu mai există cale de împăcare, ea chiar îl urăște.L-a blocat peste tot. Între ei nici măcar comunicare nu mai există‘, ‘, a declarat o persoană apropiată celor doi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

FOTO: Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton