Cum a reacționat Ionuț Ghenu când Lora a apărut în portjartiere, la un eveniment public: "El, săracul, vede numai..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a reacționat Ionuț Ghenu, când Lora a apărut în portjartiere, la un eveniment public. Lora este una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz și este într-o relație, de ani de zile, cu Ionuț Ghenu. Artista și-a făcut apariția la un eveniment monden purtând portjartiere, iar când a văzut-o, iubitul ei i-a dat o replică neașteptată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora a făcut furori la un eveniment monden, când a apărut într-o ținută provocatoare, pe care a asortat-o cu o pereche de jartiere. Lora este femeie frumoasă, care știe să-și pună în valoare senzualitatea, iar Ionuț Ghenu are toate motivele să se mândrească cu partenera lui. Cei doi sunt împreună de ani de zile și s-au și logodit, așa că au încredere unul în celălalt. Iată cum a reacționat Ionuț Ghenu când a văzut că iubita sa, Lora, pleacă la un eveniment monden, îmbrăcată în portjartiere.

screenshot-2023-10-30-180959screenshot-2023-10-30-180959

Cum a reacționat Ionuț Ghenu, când Lora a apărut în portjartiere, la un eveniment public

Lora este una dintre cele mai atrăgătoare artiste din showbiz, iar la un eveniment monden, recent, a făcut senzație cu look-ul său. Vedeta a venit îmbrăcată într-o ținută provocatoare pe care a accesorizat-o cu portjartiere. Ionuț Ghenu a fost de-a dreptul încântat să-și vadă iubita într-o asemenea ipostază sexy și i-a cerut să se îmbrace astfel și în casă, nu numai la evenimente. Artista recunoaște că atunci când stă acasă îi place să poarte ținute lejere, iar viitorul ei soț nu este obișnuit să o vadă prea des îmbrăcată extravagant.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Lora: ‘Simțeam pulsul în tot corpul. M-am umflat atât de tare încât…’

Citește și: De ce boală suferă Lora: „Eram umflată și simțeam că mă ține pielea. Mă bucur tare că am aflat’. Ce operații estetice are artista / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fratele Cleopatrei Stratan de la America Express. Cezar are 14 ani și este pasionat de muzică: „Sunt foarte mândră de tine…”

Citește și: Adelina Pestrițu a ajuns pe mâna medicilor în timpul vacanței din Sri Lanka, după ce i-au apărut semne pe tot corpul: „Cei de la hotel au chemat medicul, s-a întâmplat să se inflameze…”

El m-a adus aici. Și a zis «baby, dar vii acasă așa, da?! Adică mai stai așa prin casă!». El, săracul, vede numai moțu în vârful capului, nu pe ăsta aranjat. Și chestii pufoase și comode. Noroc cu câte un eveniment din ăsta că mă mai vede și el drăguță. Mai știe lumea și ce personalitate am, n-are de ce să fie gelos și n-are de ce să-i fie frică ', a declarat Lora pentru cancan.ro.

Ce planuri de nuntă au Lora și Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o relație de mai bine de șapte ani, iar acum, artista a vorbit despre nunta cu iubitul ei. Din cauza pandemiei, Lora și Ionuț Ghenu au amânat nunta, dar acum sunt dispuși să-și unească destinele cât mai curând. Deși nu știe dacă nunta va avea loc anul acesta, Lora a dezvăluit că își dorește ca evenimentul să fie unul mare.

Habar nu am. Încă nu am făcut planul. Ultima dată trebuia să se întâmple în 2020. Pandemia și apoi războiul ne-au schimbat planurile, tot timpul ceva se întâmplă. Acum pare că s-au liniștit apele și ne-am calmat, lumea s-a mai liniștit.(…)Cred că la Starea Civilă va fi mai restrâns și poate cununia religioasă va fi mai mare un pic, pentru că mă tem că se vor supăra niște oameni pe care chiar nu vrem să-i supărăm și nu are sens să se frustreze nimeni că nu a fost invitat la petrecere. Vedem. Se întâmplă lucruri tot timpul și mereu cântărim, mereu e un flux de idei, vedem., a declarat Lora, potrivit Playtech.

Deși are un program foarte încărcat, Lora are grijă și de casă. Nu obișnuiește să facă mâncare prea des pentru că Ionuț Ghenu este pasionat de gastronomie și preferă să gătească el, dar ea face mereu curat în urma iubitului ei.

„Nu prea am timp să fac mâncare complicată. Dar fac niște supe creme foarte bune, că am un aparat. Și Ionuț e cel care gătește foarte bine, îi place foarte mult, îl relaxează. Iar eu mănânc cu poftă și apreciez bucătarul. (…) Da, spăl vasele, fac curat după el. Am și ajutor la partea asta, pentru că el de multe ori mă ajută, nu îți imagina că fiecare face singur chestii. Suntem o echipă.'

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton