Johny Romano, după moartea Ronei Hartner: "Ne rugăm pentru fiica ei, din toată inima" / Cei doi au fost parteneri la Te cunosc de undeva

 Radulescu Ruxandra
.

Cum a reacționat Johny Romano, după moartea Ronei Hartner. Vestea că Rona Hartner s-a stins din viață, azi 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, l-a copleșit și pe Johny Romano, alături de care actrița a făcut senzație pe scena „Te cunosc de undeva”. Iată ce a declarat artistul despre moartea Ronei Hartner.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Johny Romano este profund îndurerat, după ce a aflat că Rona Hartner, fosta sa parteneră de scenă la „Te cunosc de undeva”, s-a stins din viață. Artistul și-a exprimat regretul față de dispariția regretatei Rona și, în același timp, s-a declarat onorat că a cunoscut-o și au colaborat pe scena unui show TV. Johny Romano a mărturisit că se roagă pentru fiica actriței, Rita, care acum a rămas fără mamă.

„Poulet Aux Prunes” Premiere – 68th Venice Film Festival„Poulet Aux Prunes” Premiere – 68th Venice Film Festival

Cum a reacționat Johny Romano, după moartea Ronei Hartner

Johny Romano este copleșit de moartea Ronei Hartner și abia îi vine să creadă că actrița s-a stins din viață. Cântărețul a menționat că el și întreaga familie se roagă pentru sufletul fiicei sale, despre care știe că trece prin cele mai îngrozitoare clipe.

Citește și: Rona Hartner a murit la doar 50 de ani, bolnavă de cancer! Anunțul devastator a fost făcut de sora ei

Citește și: Ce premoniție sumbră a avut Rona Hartner în timpul chimioterapiei: „Haide, fata mea”. Și-a văzut tatăl chemând-o la Ceruri

Citește și: „Două săptămâni cu rugăciune, cu…. Rona Hartner a primit vești neașteptate din partea medicilor, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier

Citește și:Rona Hartner este internată în Franța, unde luptă pentru viața ei. Artista are cancer de gradul 4: „Poate Dumnezeu îmi găsește vindecări miraculoase

'Îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu mă așteptam, nu eram la curent cu condiția doamnei Rona Hartner. Eu, împreună cu familia mea, ne rugăm pentru fiica ei, să fie bine, să poată să treacă prin această perioadă cu ușurință, și familia ei la fel. Cu ușurință e foarte mult spus. Pe cât posibil această durere să nu îi lovească prea rău. Știu că are fetița, care este mică și ne rugăm pentru ea din toată inima', a declarat Johny Romano, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Johny Romano, despre Rona Hartner: „Nu am ținut legătura”

Johny Romano a mărturisit că nu a mai ținut legătura cu Rona Hartner după ce s-au încheiat filmărrile la „Te cunosc de undeva”. Artistul a mărturisit că deși s-au înțeles foarte bine, drumurile lor nu s-au mai intersectat, ambii fiind preocupați de carieră și familie.

'Noi nu prea am ținut legătura după emisiune, pentru că doamna Rona nu a mai fost în țară, mai ales fiind și mamă, cu copilul, și eu plecat mereu, nu prea am avut foarte mult subiecte de discuție zi de zi, să stăm de vorbă', a mai declarat artistul.

FOTO: FAcebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton