Cum a reacționat Marius Moise când a văzut imagini cu Bianca Giurcă și Alin în timp ce se sărutau, la Insula Iubirii: "La mine s-a atins o limită. Se vede că ei îi pasă de el"

 Oana Pantazi
.

A fost o zi încărcată de emoții ieri – Marius Moise a văzut imagini cu iubita lui, Bianca Giurcă, în timp ce se săruta cu ispita Alin, la Insula Iubirii, dar și ea a văzut la bonfire imagine care i-au adus lacrimile în ochi. La rândul ei, concurenta și-a văzut iubitul, pe Alin, sărutându-se cu ispita Oana Monea… Iată cum a reacționat Marius Moise la vederea imaginilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marius Moise a fost deranjat să vadă cum iubita lui, Bianca Giurcă, și ispita Alin s-au sărutat pe Insula Iubirii și a mărturisit că nu mai există cale de împăcare între ei… Asta deși și el și-a făcut de cap cu ispita Oana Monea, cu toate că știa că imaginile vor fi văzute de Bianca. Totuși, imaginile cu iubita lui și ispita Alin l-au dat peste cap pe concurent…

219514432_1016871878867623_4518728848692867426_n219514432_1016871878867623_4518728848692867426_n

Cum a reacționat Marius Moise când a văzut imagini cu Bianca Giurcă și Alin în timp ce se sărutau, la Insula Iubirii

După ce a văzut imaginile cu Bianca Giurcă și Alin sărutându-se la Insula Iubirii, Marius Moise a conchis că între iubita lui și ispită nu e doar o simplă prietenie, aceasta părând îndrăgostită de el. Mai mult, concurentul este convins că între o femeie și un bărbat nu se poate înfiripa o relație platonică.

Marius Moise a fost vizibil deranjat de imagini și a conchis că Bianca s-a îndrăgostit de ispita Alin, dar, pe de altă parte, iubita lui nu-și dorește nici să renunțe la relația cu el…

„La mine s-a atins o limită. Ea poate să-și trăiască povestea. Nu există relație de prietenie, ce să existe? Ce prietenie să aibă, să iasă la o bere, sau ce? Pentru mine nu există relație de prietenie, ea știe. Se vede că ei îi pasă de el, dar probabil se simte puțin încurcată, că nu vrea să strice chestia pe care a avut-o cu mine. Își dorește relația cu mine, dar nu mă dorește pe mine la fel de mult', a spus Marius Moise, la Insula Iubirii.

Citește și: Ema Oprișan de la Insula Iubirii este însărcinată cu Răzvan Kovacs, iubitul ei. Au apărut primele imagini cu ea gravidă, după ce s-au despărțit în cadrul emisiunii

Citește și: Cine este ispita Deni Mariș de la Insula Iubirii sezonul 7. Are un magazin de lenjerie intimă

Citește și: „Veți dispărea la fel ca acidul din buze. Să nu credeți că a fi la televizor vă face să fiți niște vedete…’. Florin Ristei, mesaj tăios pentru concurentele și ispitele de la Insula Iubirii

Pe de altă parte însă, Marius Moise era convins de faptul că iubita lui își va dori să se întoarcă tot cu el acasă, în primul rând datorită confortului financiar și nu numai pe care acesta i l-a oferit.

„Liniștea pe care o are în relația noastră, liniște din toate punctele de vedere: financiar, și că n-o deranjează nimeni, că are parte de o familie, că e lângă familia ei, că se înțelege bine și cu mama mea. Nu i-a plăcut haosul de la București și este foarte liniștită aici, la noi acasă', a mai spus acesta.

Bianca Giurcă și Marius Moise de la Insula Iubirii, împreună după ce s-au despărțit în cadrul emisiunii

Concluzia trasă de Marius Moise vizavi de Bianca la Insula Iubirii arată cât de bine își cunoaște concurentul iubita, iar asta pentru că, deși s-au despărțit în cadrul competiției, recent ei au fost surprinși împreună de fanii emisiunii, dovadă că s-au împăcat.

Bianca Giurcă și Marius Moise au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația și a se asigura că pot să își întemeieze o familie împreună după ce trec marele test. Ei bine însă, deși amândoi erau convinși că niciunul dintre ei nu o să facă vreun pas greșit, se pare că au căzut în capcanele ispitelor. În timp ce Marius Moise a curtat mai multe ispite, dar mai ales pe Oana Monea, iubita lui a rămas doar la ispita Alin.

Totuși, imaginile apărute în spațiul public recent, mai concret pe pagina de Instagram Viperele Vesele, îi surprinde pe cei doi chiar pe litoralul românesc, alături de Ema Oprișan și Răzvan Kovacs. Ce-i drept, fetele erau prietene bune în cadrul emisiunii, așa că nu puteau să nu profite de vara aceasta la cote maxime. Prin urmare, nu doar Ema și Răzvan s-au dat de gol că sunt împreună, ci și Bianca și Marius Moise.

2 august 2023 – Ema, Răzvan, Bianca și Marius Moise, participanți ai emisiunii Insula Iubirii, și-au petrecut timpul pe plaja din Năvodari. După ce și-au testat iubirea în emisiune, curge laptele și mierea între ei‘, se arată pe pagina Viperele Vesele.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton