"Asta înseamnă să fii artist în România. Mulțumesc Primăriei, așa-mi trebuie dacă vin la muncă". Mirelei Vaida, după ce a fost amendată pentru că a parcat într-un loc nepermis

 Radulescu Ruxandra
.

Reacția dură a Mirelei Vaida, după ce a fost amendată deoarece a parcat într-un loc nepermis. Mirela Vaida a reacționat vehement pe social-media, după ce sâmbătă, 30 septembrie, a fost amendată pentru că a parcat într-un loc nepermis pe Calea Victoriei din București. Iată ce s-a întâmplat cu prezentatoarea de la Acces Direct.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Reacția dură a Mirelei Vaida, după ce a fost amendată deoarece a parcat într-un loc nepermis. Ghinion pentru Mirela Vaida, care a fost sancționată cu amendă de către autorități, după ce a parcat într-un loc nepermis. Sâmbătă, Mirela Vaida a susținut un spectacol la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, la Sala Savoy, care e situată pe Calea Victoriei din București. Pe perioada weekendului, bulevardul e închis circulației și e doar pietonal. Vedeta s-a văzut nevoită să parcheze mașina pe o altă stradă, în apropiere de Sala Palatului, însă într-un loc nepermis și a primit o amendă de 200 de lei.

mirela-vaida-amendata-2mirela-vaida-amendata-2

Reacția dură a Mirelei Vaida, după ce a fost amendată deoarece a parcat într-un loc nepermis

Mirela Vaida s-a ales cu o amendă de 200 de lei, după ce și-a parcat mașina pe o altă stradă, în apropiere de Sala Palatului, însă într-un loc nepermis. Vedeta a fost foarte revoltată din această cauză și a transmis un mesaj foarte acid pe Instagram. Mirela Vaida a reproșat Primăriei că instituția unde lucrează nu are propriile locuri de parcare pentru angajați.

Citește și: Oana Zăvoranu, după ce Alex Ashraf a spus că o dă în judecată: 'Nimeni și nimic nu-mi poate lua locul. Nu mai căutați scandal…'

Citește și: Cine este Ionuț Stoica de la Casa iubirii. A dat faliment în pandemie

Citește și: DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a fost înmormântată în Turda. Sora ei geamănă a venit la funeralii din Anglia

Citește și: Cum arată iubitul lui Emil Rengle. Dansatorul a publicat primele imagini cu ei doi, în calitate de cuplu: „Să vă țină!’

Am și o problemă, că nu mă băgam dacă nu aveam o problemă. Vreau să trimit și eu un mesaj Primăriei Capitalei, ai cărei angajați suntem, că noi, Teatrul de Revistă, suntem, practic, finanțați de Primăria București. Cum să facem, când venim la muncă cu mașina, cu ce să venim altceva, că eu stau la 30 km de Capitală, unde să parcăm, ca să nu ne amendați?

Circulația e închisă și pune poliția garduri, zice: «Nu treceți», bandă galbenă. Ok, nu trecem, parcăm, dar ce facem, că după aceea ne amendați. Tocmai am primit o amendă de 200 de lei de la Primăria Capitalei, care, practic își amendează angajații că vin la muncă. Deci, eu trebuie să plătesc 200 de lei amendă că am fost aseară la Teatrul de Revistă și am parcat pe lângă Sala Palatului, pentru că nu aveam unde să parchez. Așa îmi trebuie dacă vin la muncă. (…) Asta înseamnă să fii artist în România', a încheiat artista, care a și postat poze cu amenda primită.

Mirela Vaida și soțul ei își construiesc o casă de vis la Bucovina

Recent, Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru, au decis să-și construiască o locuință la Bucovina. Aceștia au cumpărat deja terenul și speră să poată petrece Sărbătorile de iarnă acolo.

„Suntem în Bucovina! Am cumpărat aici un teren, în urmă cu mai bine de un an, și, de atunci, le tot povestim copiilor ce loc minunat este acolo, ce energie bună, câtă liniște! Anul acesta i-am adus să vadă locul și visăm la căsuța din lemn în care ne-am dori să ne petrecem sărbătorile! Acum suntem aici, împreună, fascinați de locuri, oameni, mâncare, priveliști!’, a scris Mirela Vaida, pe Facebook.

Și dacă tot au plecat la un drum atât de lung, vedeta TV și soțul ei au decis să-și plimbe copiii și prin alte locuri de legendă din Moldova.

„Am fost pe Rarău, la Pietrele Doamnei, la Păstrăvărie în Pojorâta, și, neapărat, am aprins o lumânare la Mănăstirea Voroneț! Nu ne vine să plecăm, dar trebuie.. Ne așteaptă un drum lung și greu, Câmpulung Moldovenesc-București, dar Bucovina e așa frumoasă, că merită tot efortul! Abia așteptăm să ne întoarcem!’, le-a transmis vedeta TV fanilor ei.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton